P: grafická karta, high end slúchadlá, wifi router atď..

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Mato87
Novice
Novice

P: grafická karta, high end slúchadlá, wifi router atď..

Príspevok od používateľa Mato87 »

Zdravíčko,
mám na predaj grafickú kartu, high end slúchadlá a wifi router spolu so switchom, auto kameru a tv satelitný príjmač
Takže predávam

- grafickú kartu grafickú kartu nvidia značky Gigabyte gtx 670 OC-2GD, karta je v 100% stave v krabici, so všetkým príslušenstvom, nikdy nebola taktovaná a ani dlho používaná. Predávam ju za 170 euro. Stará je niečo cez dva roky, je žial už po záruke, tá vypršala v auguste tohto roka a predávam ju za tých 170 euro, funguje bez problémov, je tichučká a zvládne aj nové hry na max nastavenia v pohode bez problémov.

-Otvorené dynamické slúchadlá s vynikajúcou zvukovou kvalitou a štýlovým designom. Nový model HD598 spĺňa ideálne spojenie štýlového vzhľadu s pokročilou technológiou a dokonalým zvukom. Ide o otvorené dynamické high-endové slúchadlá vybavené systémom E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement - patent Sennheiser), ktorý špeciálnym tvarovaním vnútra slúchadlovej mušle optimalizuje cestu do zvukovodu a dodáva zvuku prirodzenosť, vernosť a dokonalé vyjadrenie priestoru v hudbe. Mimoriadne silné neodymové magnety a zdokonalená membrána z materiálu Duofol, zaručuje vernú a živú reprodukciu vrátane všetkých hudobných detailov. Slúchadlá sú stále v záruke spolu aj so záručným listom, kupované boli pred rokom za 160 euro, slúchadlá som používal len sporadicky a sú stále ako nové, sú v originálnej krabici aj so všetkým príslušenstvom. Predávam ich za 140 euro, ale som otovrený akýmkoľvek ponukám.
Ak ste z Bratislavy alebo blízkeho okolia, tak Vám ich priveziem osobne. V prípade reálneho záujmu o slúchadlá mi napíšte sms alebo zavolajte na doleuvedené mobilné číslo alebo ma kontaktujte prostredníctvom emailu.

- bezdrátový WiFi router MSI RG60SE , ktorý môže slúžiť aj ako Access Point, má osobný firewall - smerovanie 802.11b/g/sg a rýchlosť (11/54/108Mbps), porty 1x WAN, 4x LAN. Cena je 15 euro.

- 5 portový, gigabitový ethernetový switch ZyXEL GS105A, cena je 10 euro.

- Auto kameru Gembird DCAM-001 spolu s 32 GB SD kartou, predám HD kameru do auta so zabudovaným mikrofónom, 120 stupňov širokouhlý objektív, automatické nastavenie jasu, automaticky spustí nahrávanie pri naštartovaní. Časová značka vo video nahrávke na vyberateľnej SD SDHC kart
Vstavaný natáčací LCD displej, prísavka na okno. Pripojenie pomocou USB 2.0. Obrazový snímač 14" CMOS senzor WXGA HD. Video rozlíšenie 640 x 480, 720 x 480, 1280 x 960. Video formát MPEG4. Podpora SDHC MMC karty max. 32 GB. Interný akumulátor. Príkon 5 V DC 0,25 A. Rozmery 100 mm x 62 mm x 23 mm. Hmotnosť 99 g.
Balenie obsahuje kameru, USB kabel, nabíjačku do auta, držiak.
Auto kameru predávam spolu s 32 GB SD kartou v hodnote 20 euro čiže dokopy za 45 euro.

-Satelitný príjmač digitálneho TV Topfield TF 6000CR, Kvalitný prístroj pre príjem satelitného digitálneho TV a rádiového vysielania so vstavaným dekodérom CRYPTOWORKS.Prijímač poskytuje až 5000 pozícií pre uloženie televíznych a rádiových staníc.Nechýba ani elektronický programový sprievodca (EPG) pre zobrazenie informácií o programoch na obrazovke.Samozrejmosťou je rodičovský zámok podľa stanice alebo vysielaného programu.Užitočná je aj funkcia mozaika umožňujúce zobrazenie viac obrazoviek naraz.
Predávam ho za 40 euro

Predávam tieto komponenty lebo sa zbavujem stolného PC a ostatného príslušenstva a plánujem si kúpiť kvalitný notebook.

Ak ste z Bratislavy alebo blízkeho okolia, tak Vám tie veci priveziem osobne. V prípade reálneho záujmu o zdroj alebo grafickú kartu mi napíšte súkromnú správu alebo dole do komentára, alebo mi zavolajte aj na tel číslo, ktoré vám poskytnem cez PM. Ak by ste mali skutočný záujem, tak si môžte tú grafickú kartu aj vyskúšať u vás doma.
Ďakujem.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: P: grafická karta, high end slúchadlá, wifi router atď..

Príspevok od používateľa Marko5211 »

http://sluchadla.heureka.sk/sennheiser-hd-598/ len na margo ceny tych sluchadiel...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

kupované boli pred rokom za 160 euro
Zrejme pise za kolko kupil.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

Tak som to asi nepochopil. Len ma zaujalo to ze napisal high-end sluchadla. Zaujimala by ma aktualna cena.
Mato87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mato87 »

Jasne jasne, ospravdlňujem sa, zabudol som napísať cenu za koľko ich predávam, kupoval som ich pred rokom za 160 euro, predávam ich za 140, alebo by sme sa mohli dohodnúť ja na menšej sume.

-- 02 Dec 2014, 23:01 --
Grafická karta, slúchadlá a switch predaný
Ostáva už len wifi router, kamera do auta a satelitný príjmač pre digitálnu tv.
Napísať odpoveď