Škvrny na čiernych tričkách
Re: Škvrny na čiernych tričkách
Hahaha, nesmrdí, neboj. Ale ide o to, že Driclor absolútne zastaví potenie, tam kde ho aplikuješ. Ja len hovorím, že ak sa potíš na hlave, tak ho nemáš kde aplikovať, pokiaľ si ho teda neroztieraš do vlasov.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ináč dnes som skúšal jednu radu z netu ako sa zbaviť flekov od spreju na tričkách. Tričko som namočil na cca 2 hodiny do octového roztoku a potom klasicky vypral. Vyzerá to tak že to pomohlo 
begbeee napísal:Driclor som používal sporadicky a mne to nič nerobilo. Bol dobrý, ale moje problémy nerieši, ak sa začnem nadmerne potiť tak je to v oblasti chrbta a hlavy, takže 0 bodov.
natieral som si aj chrbát ale hlavu neviem no ako by som to riesil
mne tiež veľmi dobre pôsobil
Na toto odporucam OldSpice tuhe antiperspiranty (take modre naplne) nie gelove. Mozes dat, kolko chces a si bez skvrn. Mam to odskusane. Z deodorantov " neskvrnuju" hlavne tie parfemovane v skle.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dík za tip, momentálne mám adidas 6in1 tak skúšam 
No len ked sa ti teda poti hlava...ako ti to necha skvrny pod pazuchou na triku?begbeee napísal:Hahaha, nesmrdí, neboj. Ale ide o to, že Driclor absolútne zastaví potenie, tam kde ho aplikuješ. Ja len hovorím, že ak sa potíš na hlave, tak ho nemáš kde aplikovať, pokiaľ si ho teda neroztieraš do vlasov.