OT:
juj synku 30€ na mesiac ale za kolko prace ??? Dalsiu vec co som robil pocas strednej bolo umyvanie panelaku, je to 8 poschodak po 2 bytoch na poschodi, od kazdeho bytu 100sk na mesiac. Umyvanie 1x za tyzden cca 30minut, raz za mesiac okna cca 20min cize (4*30) +20 = 140min = 2h 20min /1500sk to je celkom slusna hodinova mzda ne

k tomu napr ten obchod kde som samozrejme pokladnu neobsluhoval. Chvilku som robil v autoumyvarke, kedze som studoval elektro tak potom som mal stabilnu brigadu za 9000sk mesacne ako pomocnik technika v jednej kablovej telvizii. Cize som chodil s nim a robil mu asistenta po mesiaci som ho vedel plne zastupit. Ale ano mozes cakat na projekt za 200 300€ alebo prestat frflat ako vacsina mladych a zacat hladat brigadu nevravim ze vzdy to ide ale ked sa zacnes snazit tak to pojde a casom najdes daco co nebudes robit s odporom ale ta to aj bavit bude. Pripadne sa nauc riesit web a mozes spravovat dakej firme stranky. Dalsia moznost je robit daco na mamine meno no proste hladja cestu nie vyhovorku

BTW vodicak som spravil v 18 prve vlastne auto v 23 dovtedy otravovanie kazdeho na okolo ci uz kamarat otec abo dakto iny, btw staci sa vyhybat alkoholu a kluce od aut budu za tebou chodit same