Rozchod - ktory je ohladuplnejsi ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Rozchod - ktory je ohladuplnejsi ?

Príspevok od používateľa Forsaken »

ktory rozchod je podla vas OHLADUPLNEJSI ?
(berme do uvahy, ze vztah nema zmysel, ale osobe chce byt ublizeno co najmenej, "rozist sa v dobrom")

1. povedat uprimne ze vztah konci, ukoncit to pocas jedneho stretnutia = narazovo
alebo
2. natahovat, vyhovarat sa, hladat si iny program, vyhybat sa, kym druhej osobe nedojde ze to nema cenu takto, ze to neklape = dat tomu cas

dik za nazory.
(pripadne si precitam mozno aj moznosti 3 a 4 ak dake mate)
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozchod - ktory je ohladuplnejsi ?

Príspevok od používateľa vonjose »

Ak to chceš ukončiť, tak buď chlap a povedz to na rovinu. To robia ženské že ťa naťahujú, naťahujú a naťahujú až ťa pošlú kade kam.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Určite prvá možnosť. Čím skôr to ukončíš, tým skôr sa na to zabudne a tým skôr budete môcť obidvaja začať odznova niečo nové. Naťahovanie v tomto prípade nemá žiaden zmysel a možno by to len viac uškodilo.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

IMHO vzdy zalezi od toho s kym sa rozchadzas, ludia maju rozne reakcie na rovnaku situaciu.
Na niekoho plati otvoreny rozhovor, na niekoho plati skoncit odrazu bez vysvetlenia, niekoho najlepsie dotlacit k tomu aby sa rozisiel (rozisla) s tebou on(a)...
lukas9206
Addict
Addict

To máš možno pravdu. Ale keď daného človeka veľmi dobre nepozná, tak to nemá ako zistiť.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Forsaken.. chcel by si všetko vedieť na rovinu (1) alebo byť niekoľko týždňov/mesiacov/rokov ťahaný za nos (2)...

V prvom prípade je to veľký šok, ale človek sa s tým skôr zmieri, v druhom prípade je to strata času pre oboch ľudí, obaja mohli za ten čas stretnúť niekoho iného, zariadiť si život po svojom. Ja som za prvú možnosť..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

lukas9206 napísal:To máš možno pravdu. Ale keď daného človeka veľmi dobre nepozná, tak to nemá ako zistiť.
1. Ked su vo vztahu, tak by sa aspon trochu mali poznat, nie?
2. Krystalovu gulu mam v service
lukas9206
Addict
Addict

Fabo napísal:
1. Ked su vo vztahu, tak by sa aspon trochu mali poznat, nie?
Mali, ale či sa poznajú, to nevieme.

No keby ju poznal, tak sa tu nepýtal túto otázku, nie?
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

3. Podplat nejakeho kamarata nech ti ju preberie
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

dik za odpovede.
vonjose napísal:Ak to chceš ukončiť, tak buď chlap a povedz to na rovinu. To robia ženské že ťa naťahujú, naťahujú a naťahujú až ťa pošlú kade kam.
:) ja som sa nepytal ci som chlap, ale co je ohladuplnejsie, mozno natahovanie u partnera, dojde k tomu co pise Fabo
lukas9206 napísal:Určite prvá možnosť. Čím skôr to ukončíš, tým skôr sa na to zabudne a tým skôr budete môcť obidvaja začať odznova niečo nové. Naťahovanie v tomto prípade nemá žiaden zmysel a možno by to len viac uškodilo.
ako by mohlo uskodit natahovanie ?
Fabo napísal:niekoho najlepsie dotlacit k tomu aby sa rozisiel (rozisla) s tebou on(a)...
s tymto suhlasim, ale napadla ma len akasa pasivita, nech na to pride sama - preto sa vlastne pytam.
brm napísal:Forsaken.. chcel by si všetko vedieť na rovinu (1) alebo byť niekoľko týždňov/mesiacov/rokov ťahaný za nos (2)...

V prvom prípade je to veľký šok, ale človek sa s tým skôr zmieri, v druhom prípade je to strata času pre oboch ľudí, obaja mohli za ten čas stretnúť niekoho iného, zariadiť si život po svojom. Ja som za prvú možnosť..
ja by som chcel prvu moznost... samozrejme... ale tak som si myslel ci neplati nejaky "vseobecny" nazor ako by to chceli zeny.

lukas9206 napísal:
Mali, ale či sa poznajú, to nevieme.

No keby ju poznal, tak sa tu nepýtal túto otázku, nie?
no ved ju poznam, preto chcem tu ohladuplnost volaku
DarkNation napísal:3. Podplat nejakeho kamarata nech ti ju preberie
za kolko to beres ? :D
lukas9206
Addict
Addict

Ako by to uškodilo? Mňa keby takto niekto ťahal za nos, a ja by som to zistil, tak neviem či by sme potom boli vôbec kamaráti.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ak vztah nema zmysel, tak hadam o tomto vedia obaja vo vztahu a preto by to mali jednym otvorenym rozhovorom ukoncit.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

aj natahovacku treba ukocit jedinym rozhovorom. ale zase po nej sa s tym ona zmierila a bol pokoj
ta ktorej som to povedal hned sa nevzdavala a prenasledovala ma este velmi dlho.

ergo, zalezi od osoby, s ktorou sa rozchadzas
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Cim dlhsie to budes natahovat, tym viac casu s tebou nakoniec strati, takze vramci ohladuplnosti sa s nou rozid co najrychlejsim sposobom. Pravda obcas boli, ale je to jej chyba, ze si zle vybrala :D
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Mna takto jedna byvala raz natahovala. Nejak mala zrazu stale vyhovorky, ze nemoze ist von preto a preto a relativne dlho sme sa nevideli, lebo stale mala nieco na praci alebo nemohla pre nejaky iny dovod. Dokonca mam podozrenie, ze si vymyslela aj jedno zranenie, ktore vtedy udajne mala, len kvoli tomu aby mala dovod preco nemoze ist von. Potom ked sme sa konecne stretli tak bola nejaka cudna, nebolo jej velmi do reci a proste bola s nou nuda. Tak isto aj na dalsom a dalsom stretku, az som sa jej spytal co jej je. No a vtedy sa so mnou rozisla. A ked som si uvedomil, ze ma minimalne posledny mesiac - dva len natahovala lebo nemala odvahu sa so mnou rozist, tak som bol neskutocne na nu nasraty. Sralo ma, ze som s nou len zabijal zbytocne cas, ked ona uz davno vedela, ze sa chce rozist.

Takze ja radim vyklopit to hned ako si si tym isty, narovinu, ale nie bez vysvetlenia.
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

Forsaken napísal:ktory rozchod je podla vas OHLADUPLNEJSI ?
(berme do uvahy, ze vztah nema zmysel, ale osobe chce byt ublizeno co najmenej, "rozist sa v dobrom")

1. povedat uprimne ze vztah konci, ukoncit to pocas jedneho stretnutia = narazovo
alebo
2. natahovat, vyhovarat sa, hladat si iny program, vyhybat sa, kym druhej osobe nedojde ze to nema cenu takto, ze to neklape = dat tomu cas

dik za nazory.
(pripadne si precitam mozno aj moznosti 3 a 4 ak dake mate)
Určite prvý spôsob, ten druhý, to je to najhoršie, čo sa dá tomu druhému spraviť a tým druhým aj dokážeš, že úprimnosť ti je cudzia.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Posledne som sa s bývalou rozišiel štýlom, že sme si sadli a na rovinu som jej povedal, že ju nelúbim... Bol to normálny rozhovor, trochu sa bránila slzám, trochu nechápala prečo, lebo vraj čo čakám, že bude v inom vzťahu lepšie, ale dnes sa v pohode stretneme, pokecáme a máme fajn kamarátstvo...
Ale zasa na druhej strane mal som aj takú jednu, ktorej keď som povedal, že ju nelúbim tak mi dala päsťou :D Našťastie od 50 kilovej to moc nebolí :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nerozumiem...ty si so zenami vo vztahu, ale nelubis ich, ci ako?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nikdy som žiadnu ženu nelúbil... Len mám niektoré natoľko rád, že s nimi viem vytvoriť nejaký vzťah a fungovať. Tiež potrebujem mať niekoho pri sebe s kým sa pritúlim, pokecám, pozriem film etc... Je to možno trochu sebecké, keď to tá baba vníma trochu inak, ale to by som musel držať dlhoročný celibát, keby mám čakať na tú pravú...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Je to oje* jak oci. Nebudem ti to vycitat, ale kedze verim v karmu, myslim si, ze budes mat v zivote problem si najst partnerku, ked sa uz rozhodnes sa niekde usadit, nebudes mat asi s kym. Potom ti nejake zeny urobia to co robis teraz ty.
Napísať odpoveď