Fiat Punto pomoc
Fiat Punto pomoc
Chcem vas poprosit o radu..Mam fiat punto 1997 benzin..Mam taky problem.Niekedy mi nastartuje bez problemov a niekedy vobec..Baterku mam novu plnu nabitu..Pretocim klucik pockam kym zhasnu kontrolky a startujem ale nic ani necukne a ani nestahuje kontrolky svietia stale silno..myslim tym ze ako keby vobec nesla elektrika do startera..A niekedy bez problemov nastartuje hned..Ked nejde startovat ani nic necuka len pocut ako cerpadlo nataha zhasne kontrolka a skusam a nic ani cvakanie ani kontrolky nestahuje svietia stejne..Zacalo to asi pred mesiacom stalo sa mi to raz.Potom dlho nic a teras skoro kazdy den..A je jedno ci je zima alebo teplo..Ked ho roztlacim chyti hned..Aaj ked je zohriaty nestartuje..On startuje ako sa mu chce..Potrebujem poradit co to moze robit..Dakujem..Ak mozete piste mi aj na email [email protected] ..Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fiat Punto pomoc
Starter.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Moze to byt cokolvek od spinacky cez kable az po starter,konkretne jeho spinaciu cievku.
No konkretne na tychto modeloch bezne lubia odchadzat spinacky,cize skor by som sa zameral nato.
No konkretne na tychto modeloch bezne lubia odchadzat spinacky,cize skor by som sa zameral nato.
-
vladenko007
VIP
Volal som známemu čo má punto a povedal že sa mu to stáva tiež. Mal by to byť asi imobilizer.
Keď dá von kľuč a znova vsunie potom už po otočení znovu natiahne čerpadlo palivo a ide naštartovať.
Keď dá von kľuč a znova vsunie potom už po otočení znovu natiahne čerpadlo palivo a ide naštartovať.
vyskusam ho teda napriamo kablel uvidim..dakujem za raduhojko napísal:Starter.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2014, 20:17)
no skusim ju rozobrat pozriem diky..tacosi napísal:Moze to byt cokolvek od spinacky cez kable az po starter,konkretne jeho spinaciu cievku.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2014, 20:18)
to som skusal vela krat klucik zhasne aj palivo nataha a zhasne ta triska ci co je to tam ..a na roztlacenie chyti hnet.vladenko007 napísal:Volal som známemu čo má punto a povedal že sa mu to stáva tiež. Mal by to byť asi imobilizer.
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2014, 9:34)
Dakujem opravene ..Bol to predsa starter cievka ..hojko napísal:Starter.