Spôsob ochrany majetku
-
Satanic Warmaster
Amateur
Spôsob ochrany majetku
Nazov temy hovori za vsetko, akymi sposobmi chranite svoj majetok a seba samych pred potencionalnym zlodejom?
Re: Spôsob ochrany majetku
zijem v chudobe
Trebalo by to specifikovat, ze ci sa bavime o rodinnom dome, byte v panelaku na prizemi, byte na osmom poschodi, vikendovej chate v lese alebo co.
zamykanim dveri
panelak na 3poschodi: bezpecnostne dvere Sherlock,jednoduchy trezor.
-
Satanic Warmaster
Amateur
Tak nech kazdy napise o tom co ma, nebude predsa pisat o rodinnom byte ked byva v panelaku to je jasne
gogo956: a na co pouzivas ten trezor?
gogo956: a na co pouzivas ten trezor?
Mna by zaujimalo, ci mas ten trezor fixne, nejak zamurovany napriklad?
Satanic Warmaster
Lub0$
-nemam ho fixovany aj ked mi to ponukali, kvoli tomu aby som ho mohol premiestnovat podla potreby.
Su v nom iba rozne doklady ktore nechcem nechavat v byte volne polozene, nie je tam nic extra cenne. Ma cca 90kg takze v pohode ho odnesu dvaja silnejsi chlapi. Dvere su odolne,k tomu zarubna,kvalitna vlozka, na to sa spolieham a tiez na to ze na chodbe su vedla seba 4byty takze zlodej by musel mat fakt odvahu tam dlhsie nieco hlucne skusat. Ratam s tym ze zlodejovi ide v prvom rade o cas, takze by sa asi snazil uchmatnut rychlo co je po ruke a nenatahovat sa z trezorom..
Lub0$
-nemam ho fixovany aj ked mi to ponukali, kvoli tomu aby som ho mohol premiestnovat podla potreby.
Su v nom iba rozne doklady ktore nechcem nechavat v byte volne polozene, nie je tam nic extra cenne. Ma cca 90kg takze v pohode ho odnesu dvaja silnejsi chlapi. Dvere su odolne,k tomu zarubna,kvalitna vlozka, na to sa spolieham a tiez na to ze na chodbe su vedla seba 4byty takze zlodej by musel mat fakt odvahu tam dlhsie nieco hlucne skusat. Ratam s tym ze zlodejovi ide v prvom rade o cas, takze by sa asi snazil uchmatnut rychlo co je po ruke a nenatahovat sa z trezorom..
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Najlepšia ochrana majetku je predovšetkým utajením.
-
javatar
Hardcore addict
Andi_Cibula napísal:Najlepšia ochrana majetku je predovšetkým utajením.
i see what you did there...beardie napísal:zijem v chudobe
Oproti v byte býva policajtov 2 metrový syn a o poschodie nižšie sám policajt. 
-
Andi_Cibula
Addict
A čo to má s ochranou majetku ? 
ten policajt bude akurát tak pozerať cez kukátko ako vykradaju tvoj byt
-
guess.whoo
Redeemer
trezor na doklady je uz dost extrem
neviem si predstavit co tam take mas gogo.
obyc dvere, zamykanie, nenechavam peniaze a cennosti polozene na sedadle auta..nic extra, nezijem v oblasti s vyssou kriminalitou alebo extremnou chudobou ci medzi nasimi chranenymi spoluobcanmi
obyc dvere, zamykanie, nenechavam peniaze a cennosti polozene na sedadle auta..nic extra, nezijem v oblasti s vyssou kriminalitou alebo extremnou chudobou ci medzi nasimi chranenymi spoluobcanmi
guess.whoo
predstav si ze mas doklady ktore su pre teba zivotne dolezite,/nemam teraz na mysli OP
/
Doklady ktore dokazuju tvoj vztah k urcitemu majetku, pravam a pod.
predstav si ze mas doklady ktore su pre teba zivotne dolezite,/nemam teraz na mysli OP
Doklady ktore dokazuju tvoj vztah k urcitemu majetku, pravam a pod.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak hej, je mi jasne ze nie op, len mi to prislo take gangsterske 
co je na trezore gangsterske? Na Zapade byva trezor v stene beznou vecou,aj v hoteloch. Ked napr budes musiet mat z nejakeho dovodu pri sebe vyssiu sumu hotovosti tak ju tam šupneš a mas /trochu/ pokoj. Podobne doklady rozneho druhu, materialy k svojmu podnikaniu atd. Si predstav ze niekomu vyhori byt a spolu s nim aj doklady bez ktorych je uplne nahraty a bude mat obrovske problemy dalej normalne fungovat. Keby ich mal v ohnozdornom trezore tak sa nemusi nic stat.