Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
Môj tatér je mojím niekoľkoročným kamarátom a teraz od tohto roka má u nás v meste priestory. Keďže poznám jeho prácu, tak som sa nechal znova tetovať u neho. Ruka ešte nie je hotová, lebo na vnútornú stranu tej ruky pôjde ešte jedna postava. Len to si nechám pre seba, keďže to bude mať pre mňa veľký význam. A keď tak nad tým rozmýšľam, ešte stále nemám všetko tak, ako chcem. Ruka sa bude spájať s tetovaním, ktoré mám na chrbte. Z časti to už mám premyslené, no ani z ďaleka to ešte nie je vo finálnej podobe. Počítam to tak, že celé spojenie a dokončenie tetovania na chrbte bude tak na cca 3 roky. Nechcem sa nikam zbytočne ponáhľať a chcem mať všetko do detailu premyslené. Hlavné je pre mňa to, aby bol zachovaný štýl. Nechcem, aby niečo bolo ladené skôr do mystického motívu a niečo ďalšie do moderného/novodobého motívu.
https://www.facebook.com/tibor.cmaral - nemám FB, takže ti nemôžem dať odkaz na album s jeho prácou. Brat mi dnes spomínal, že album s jeho prácou má otvorený aj pre "verejnosť". Ak chceš, tak si ho rozklikni a popozeraj jeho prácu.
https://www.facebook.com/tibor.cmaral - nemám FB, takže ti nemôžem dať odkaz na album s jeho prácou. Brat mi dnes spomínal, že album s jeho prácou má otvorený aj pre "verejnosť". Ak chceš, tak si ho rozklikni a popozeraj jeho prácu.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Waagbistritz69 nic som ti do karmy nepisal, ty hominem sracka; daj si poliecit paranoju.
Cca 6 hodín brutálnej bolesti na lýtku.
Neskôr dám lepšie foto po zapojení..
Neskôr dám lepšie foto po zapojení..
Odteraz si musíš nohy pravidelne holiť.. 
//mne to pripomína Medúzu..
//mne to pripomína Medúzu..
ma to tattoo aj nejaky hlbsi vyznam? mi to pride ako Death Prophet z Doty 
Si sa nejak rozbehol človeče.
Ale vyzerá to dobre.
Áno ma hlbší význam, resp. sa mi spája so super tripom do Košíc, v ktorych som bol prvý krát.
(btw to je nejaká povinnosť hľadať za každým tetovaním význam?)
(btw to je nejaká povinnosť hľadať za každým tetovaním význam?)
-
guess.whoo
Redeemer
ak robis tak dufam, ze mas volno na najblizsie 2-3 dni 
pekna praca
pekna praca
Robil to v sobotu a do školy idem až v stredu, takže pohoda 
Pre niekoho áno, pre niekoho nie.DEVZYO1G napísal:(btw to je nejaká povinnosť hľadať za každým tetovaním význam?)
tiež som si to myslel, ale sam som bol veľmi prekvapený ked som zistil že vačšina potetovaných ludí to tak nemajú 
Nevravím že nie, ja len hovorím za akých podmienok by som sa dal potetovať ja (možno sa časom moje zmýšľanie zmení) - to, že to obrovské percentá ľudí vnímajú len ako estetický doplnok je jasné, to beriem. 
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 15:50)
pindser napísal:čo poviete mám 14 rokov a mám kerkuprišiel som do štúdia kde tetujú a spýtal sa ma tatér ,,kolkomášrokov,,? a ja,, 14,, on dobre je tun,,, zákonny zástupca stebou,, a ja že nie,, on že dobre daj číslo na tvojho otca/matku zavolám ím a ja že ,,,,ok,, ******** dal som čislo volal zdvila to frajerka a povedala ,,ano prosím,, a on ,,možem tetovat syna,, a ona že,, ano ma to dovelene,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:*
fuha, tak to si frajer, takto obabrať systém ty beťár jeden!
-
guess.whoo
Redeemer
doslova fičúr by som povedal
Ešte napíš že si si dal vytetovať meno frajerky a budeš môj idol.
-
Dede
Medium Star
Tak dal som si aj na druhú ruku zajtra upnem dorobenú hruď ešte aj toto sa bude dorábať
Ku karma "
sorry" to je všetko? milujem týchto random karmistov...
Ku karma "
kto robil?
-
Dede
Medium Star
Kamarát vo vk Roman Mitter RopaTattoo...
vo februári bude ďalšia .. potom hodím foto