Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa gogo956 »

prosim o radu: ako mam zadat prevodny prikaz ked mam IBAN? mne sa to tam v tom formate nezmesti a potrebujem to do statnej pokladnice
BEZPREDMETNE,NASIEL SOM : http://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/ako ... kodom.html
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vľavo dole by si mal mať fialovú ikonku SEPA platba a tam môžeš zadať IBAN. Ak ho nechce zobrať, asi dávaš s medzerami, skús ho zadať bez medzier.. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dakujem zda sa to byt ok, na ten novy IB si ale stale neviem zvyknut,povodny som mal radsej
brm
Darca
Darca

Je to o zvyku, kopec vecí človek nevie nájsť, ale časom sa naučíme.. :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Od septembra povodny IB bye :aasmile2: ten novy by som ani nepouzival ak by ho nechali
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

ako je to v mbanke s tymi notifikacnymi sms? pridu hned ako urobite platbu kartou alebo vyber z bankomatu? kolko sa plati za ne?
brm
Darca
Darca

Musíš mať aktivované sms notifikácie, prípadne zakúpený nejaký sms balík. Notifikácie chodia okamžite - aj pri platbe bezkontaktne.

http://www.mbank.sk/individualni/sluzby ... tifikacia/
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Ľudia, prišla už niekomu z vás, za ten čas čo máte mBank, správa z banky o zriadení mRezervy (povolené prečerpanie)? Bol som minule v pobočke a pani spomínala, že mRezerva sa dá zriadiť len po výzve od banky a že sa to prehodnocuje každé tri mesiace. Tak prípadne či to už niekomu prišlo, po akej dobe od zriadenia účtu, aleb či to už niekto aj využívate?
Pôžičku ako takú nepotrebujem, no taká rezerva na účte by sa zišla v prípade nejakých udalostí. (raz sa aj taká mala stala, zle zaúčtovali platbu a nechcela mi prejsť platba v obchode). Zvažoval som aj nad kreditkou, no neviem čo by bola výhodnejšia voľba.
brm
Darca
Darca

Mne to už určite niekoľkokrát prišlo, ale nevyužívam to.

Skúsil si požiadať o mrezervu tu? http://www.mbank.sk/mrezerva/
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Tá stránka ma hodí len na starý IB. Cez IB som už žiadosť skúšal dať no ten systém ma ani nepustil k schvaľovaciemu procesu. A aj pani na pobočke povedala, že tá žiadosť cez IB sa dá využiť až po tej správe z banky, inak to systém zamietne. Ako ku šťastiu mi to nechýba, ale predsa len je to nejaká istota. Uvidím, počkám a možno si vezmem kreditku. Dík :) ..prípadne môžte aj ďalší ešte napísať skúsenosti.
brm
Darca
Darca

mKreditka sa Ti oplatí, ak chceš stále chodiť do mínusu a potom v rámci bezúročného obdobia vyrovnávať dlh. Inak máš nejaké ročné poplatky.
mRezerva je naozaj len na občasné použitie, ale ja osobne sa bojím, ako ma mBank upozorní, že som v rezerve, pretože tam si hneď od prvého dňa účtujú úroky. Náhodou na to zabudnem a budem si veselo platiť a zrazu.... hups!
www.mbank.sk/mkreditka
www.mbank.sk/mrezerva
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aktualne prebiehajuca akcia v mBank - http://www.mbank.sk/promotion/mklub-7narodeniny/

Bonus pre noveho klienta pri zalozeni uctu s odporucanim. AK by si niekto chcel zalozit tak napiste SS.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Zdravím, neviem či sa to tu už riešilo, nečítal som celú tému..

Zaujíma ma, či je táto banka spoľahlivá, seriózna atď... Chcel by som spraviť účet v nejakej banke a akurát teraz mi známy hovoril že je taká možnosť vytvoriť si účet s bonusom 17 €. Ale kamoši ma od toho odhovárajú že to je nebankovka a že peniaze u nich nemusia byť v bezpečí... No neviem aké máte názory na nich?
brm
Darca
Darca

Určite to nie je nebankovka.. je to bežná banka ako každá iná, platia na ňu rovnaké pravidlá a aj vklady sú rovnako chránené v prípade krachu. Rozdiel oproti bežným bankám je iba ten, že nemáš bežné kamenné pobočky, kde môžeš ísť osobne vložiť hotovosť na účet, vybrať hotovosť priamo z účtu, porozprávať sa s tetuškou pri okienku.. ale miesto toho robíš všetko buď elektronicky cez Internet alebo telefonicky cez ich linku

Osobne už niekoľko rokov používam mBank ako svoj hlavný účet (pár mesiacov dozadu som založil aj druhý účet v Zune) a som maximálne spokojný. Môžem len doporučiť.. samozrejme, ak nepotrebuješ veľa narábať s hotovosťou, výplata Ti chodí na účet, platíš prevažne kartou a nepotrebuješ sa chodiť pravidelne hádať s tetuškou pri okienku.

;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja už používam mBank ako hlavný účet pár rokov a pochvaľujem si.
Raz som nevedel vybrať bankový šek z UK a 3-4x sa mi stalo, že som potreboval vložiť v hotovosti väčší obnos peňazí a musel som to riešiť cez blízkých - vložiť v kamennej a poslať si ich na účet.
Inak no problem a veľmi dobrá banka, kde neplatíš skoro za nič.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

No zvažujem zvažujem. Ak vravíš, že neplatíš "skoro" za nič. Tak za čo vlastne platíš? Ak vyberáš vysokú hotovosť z účtu? Dá sa vôbec nejakým spôsobom vybrať hotovosť?
brm
Darca
Darca

Hotovosť vieš vybrať asi iba cez bankomat. Poplatok za výber z bankomatu závisí od toho, koľko si zaplatil mesačne kartou, máš 0 až 4 výbery mesačne zadarmo.

V prípade Zuna máš všetky výbery nad 50€ z bankomatu Tatrabanky bezplatne.

//aha, tak iba pri Zune Plus, ktoré môžeš mať pri splnení určitých podmienok zadarmo.

Odporúčam ísť na web mBank a Zuna, majú tam pekne všetko rozpísané.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Ja som si teraz bol zalozit ucet v UniCredit Bank.Zriadili tam novy ucet s nazvom U-Konto.Od 18-26 je vedenie uctu zdarma,pricom vsetko potrebne je v tom zahrnute - Embosovana (bezkontaktna) MasterCard,IB a vsetko okolo toho,trvale prikazy,vypisy,vklady na pobocke zdarma a dokonca su zdarma aj vsetky vybery z lubovolnych bankomatov v SR a zahranici.
Ak ste starsi ako 26 rokov,tak staci si posielat na ucet 400€ mesacne potom to je zdarma.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

@brm - pri zune mas tie vybery zadarmo z bankomatov TB pri vybere nad 50€ iba ak mas ucet plus. Ak mas iba ucet,tak ta vyber z tb stoji 1€, resp. 1,20€ z bankomatov inych bank.

K teme - mBank mam uz vyse 6 rokov ako hlavny ucet a nemam dovod sa stazovat.
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

neviete nahodou ako to je s tym odporucenim a ziskanim 27€ pocas akcie 2. narodenin mBank ? Mozem odporucit aj napr. brata a mamu, ktori byvaju na tej istej adrese ako ja ?
Napísať odpoveď