Neuznana reklamacia telefonu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neuznana reklamacia telefonu

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ahojte, stala sa mi takato vec. Pred par mesiacmi som kupil LG l9 II. Z mobilu som bol nadseny a vsetko slapalo, avsak nedavno som si vsimol ze mi kolise signal. Bol som stale na jednom mieste a signal klesol z plneho na 1 palicku a o par sec nazad na plny. Horsie vsak bolo, ze mi neprisli niektore sms. Zistil som to ked mi ozvala priatelka preco jej neodpisem. Dokopy som vedel o asi 3 sms co neprisli od nej (a neviem kolko od inych ludi ktori sa neozvali ze by daco poslali a neodpovedal som.)

Zbezne som kukol net a zistil, ze s tymto ma problem pomaly kazdy druhy uzivatel tohto telefonu (zvlast pri recenziach na ceskej heureke je toho neurekom), tak som mobil poslal na reklamaciu. Teraz, po 2 tyzdnoch mi prisiel mobil spat s vyjadrenim, ze ani po intenzivnom testovani sa zavada neprejavila.

Ako by ste dalej postupovali? Moc sa mi nechce mat telefon, na ktory sa nemozem spolahnut. Mam im ho na otocku poslat nazad?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Neuznana reklamacia telefonu

Príspevok od používateľa STomko »

Natocit video,pripadne nejaka ina moznost (nejake logy bud zo systemu pripadne nejaka appka co trackuje aky signal mas) ako preukazat tuto vadu, napr. video porovnat s inym telefonom kde signal nekolise. Odvolat sa na pocetne staznosti ludi na internete na tie iste problemy...a reklamovat znova. Vela inych moznosti nemas. Ak sa to kolisanie prejavi raz povedzme za den,povedal by som ze vela sanci nemas.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

To kolisanie ma ani tak nestve (ludia sa mi dovolaju ci mam 1 palicku alebo plny signal), viac ma stvu tie nechodiace sms. Dotycny mi posle sms, aj mu napise ze dorucena ale moj telefon ani tuk. Problem je,ze sa to prejavi u mozno kazdej 30-40 sms a je to viac menej vec nahody. Teraz som prebehol dake fora a udajne je mozno problem v kitkat aktualizacii a na JB sa tento problem neprejavuje.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Dosť blbá situácia, ale keď píšeš že s tým má problém viacero ľudí, tak snáď výjde nejaká opravná aktualizácia :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Mal som LG L9 II,malo to slabsiu cistlivost na signal,tam kde daktori mali este na 3G 2 palicky mna casto pripajalo a odpajalo,ale s kolisanim som problem nemal.Takisto ani so SMS-kami,vzdy prisli,na JB aj na KK.Skus nahradit stock SMS appku za napr. HandCent SMS appku.
Napísať odpoveď