Far Cry 4
Far Cry 4
Trailer zo včerajšieho E3 2014:
V hre sa dostaneme do krajiny skrytej uprostred majestátnych Himalájí, krajiny, ktorá sa zmieta medzi tradíciami a násilím. Preberieme postavu Ajay Ghale, muža cestujúceho do krajiny Kyrat, aby splnil posledné želanie svojej matky. Ocitá sa však uprostred občianskej vojny, ktorá chce zničiť despotický režim dikátora Pagan Mina.
Budeme objavovať a cestovať rozsiahlym svetom, kde je nebezpečenstvo a nepredvídateľnosť skryté za každým rohom. Každé rozhodnutie sa počíta, každá sekunda je príbehom. Far Cry 4 by malo vyjsť 18. novembra v Severnej Amerike a 21. novembra v Európe na všetky hlavné konzoly a počítače.
Trojka sa mi páčila, na túto pecku sa nesmierne teším!
V hre sa dostaneme do krajiny skrytej uprostred majestátnych Himalájí, krajiny, ktorá sa zmieta medzi tradíciami a násilím. Preberieme postavu Ajay Ghale, muža cestujúceho do krajiny Kyrat, aby splnil posledné želanie svojej matky. Ocitá sa však uprostred občianskej vojny, ktorá chce zničiť despotický režim dikátora Pagan Mina.
Budeme objavovať a cestovať rozsiahlym svetom, kde je nebezpečenstvo a nepredvídateľnosť skryté za každým rohom. Každé rozhodnutie sa počíta, každá sekunda je príbehom. Far Cry 4 by malo vyjsť 18. novembra v Severnej Amerike a 21. novembra v Európe na všetky hlavné konzoly a počítače.
Trojka sa mi páčila, na túto pecku sa nesmierne teším!
Re: Far Cry 4
Detaily z príbehu, sveta, hrateľnosti a multiplayeru Far Cry 4
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2014, 9:55)
Dúfam že grafika nedopadne tak ako vo WD alebo Far Cry 3. Najprv na E3 sľubovali grafiku a potom to dopadlo tak ako to dopadlo.
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2014, 9:55)
Dúfam že grafika nedopadne tak ako vo WD alebo Far Cry 3. Najprv na E3 sľubovali grafiku a potom to dopadlo tak ako to dopadlo.
-
rocketter23
Medium Expert
Mne sa trojka pacila.. Co bolo zle?
Tiež sa mi trojka páčila a zlé nebolo nič. Ale nepáči sa mi ako tlačia ľuďom do hlavy blbosti.
divné. hra vyšla a nikto sa nesťažuje/nechváli. všetci hrajú alebo nikto nehrá?
za mňa - nové drivery pre nvidiu pomohli celkom dosť, AO mi ale blbne dalej...
hrateľnosť v podstate rovnaká ako v 3ke, ale s tým nemám problém. 3ka bola super
len času málo 
za mňa - nové drivery pre nvidiu pomohli celkom dosť, AO mi ale blbne dalej...
hrateľnosť v podstate rovnaká ako v 3ke, ale s tým nemám problém. 3ka bola super
Ja som to uz vcera skusal. Trosku problem s tienami ale uz viem ako to vyriesit. Inak zrejme to iste co FC3 uz ozaj zalezi len natom ze kde bude lepsi pribeh. Ale FC3 bude tazke tromfnut. Moj nazor.
mozno to niekomu pomoze
mozno to niekomu pomoze
na 560ti mi to ide na high, sice da sa hrat ale nie velmi plynule (obcasne fps dropy). fc3 mi siel na ultra vpohode. je to normalne ? a na medium uz to vyzera zle, o dost horsie ako fc3...
No obe hry su robene na tom istom engine akurat FC4 ma dopisane "(heavily modified)" zrejme to nieco aj znamena. Tiez by som rad vedel co. A aj mne trosku padli fsp oproti trojke. Ale da sa (660ti)
Spoiler
Mimochodom, viete že ak na začiatku hry počkáte pri stole naozaj vás tam Pagan zavedie a to je koniec hry? 
-
JeffHardyy
Light Professional
na sectore som videl to video, zaujímavá vec od nichJump3r-ko napísal:Spoiler
Mimochodom, viete že ak na začiatku hry počkáte pri stole naozaj vás tam Pagan zavedie a to je koniec hry?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bol som prekvapeny, ale v pohode mi to ide vsetko na ultra.
Som stale pomerne na zaciatku (len 1 outpost a 1 vezu mam za sebou), ale paci sa mi to. Najlepsie su na tom tie helikoptery a grapple, lebo v FC3 ma dost stval ten strmy teren, ktory sa nedal nejako obist a pod.
Som stale pomerne na zaciatku (len 1 outpost a 1 vezu mam za sebou), ale paci sa mi to. Najlepsie su na tom tie helikoptery a grapple, lebo v FC3 ma dost stval ten strmy teren, ktory sa nedal nejako obist a pod.
tak uz aj mne to ide relativne OK na very high akurat som musel nastavit textury na medium, asi 1GB VRAM je malo pre tuto hru.
nemal niekto teraz problem po poslednom update (neviem verziu vysiel asi v nedelu)
hra mi predtym isla na 45-60 FPS na najvyssich nastaveniach ake mohli byt vo FullHD
a dnes som zapol hru a mam 25 FPS a prepady na 3-10 FPS niekedy aj 5 sekund
CPU FX6350 a R9 290X
nestretol sa niekto s niecim podobnym?
hra mi predtym isla na 45-60 FPS na najvyssich nastaveniach ake mohli byt vo FullHD
a dnes som zapol hru a mam 25 FPS a prepady na 3-10 FPS niekedy aj 5 sekund
CPU FX6350 a R9 290X
nestretol sa niekto s niecim podobnym?
Nezresetoval ti ten update nastavenia?
coho? nastavenia hry? aj ak by zresetoval tak len smerom dole ja som mal vsetko na Ultra co sa dalo aj vyhladzovanie a pod. na max
-
Jozinek333
Zablokovaný
Ach jaj, nepodporujte Ubishit! Táto sračka je už prílíš. Je to iba preskinované Far Cry 3: hrá sa rovnako, správa sa rovnako, znie rovnako, vyzerá rovnako.. Iba tam dali novú krajinu a preskinovaného Vaasa s iným menom a teraz sa vám smejú koľko € zarobili za pol roka práce..
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Vieš napísať aj niečo konkrétne k hre? Alebo si sem prišiel len trollovať? Si tu hodinu aj s cestou z ústavu a už si stihol 22 krát napísať jednu a tú istú sračku, ktorá v každej téme vypovedá len o tom, že si dané hry videl akurát tak na obrázku na sectore
Všetky hry ktoré si okomentoval sú buď reskin, alebo kópie...už len čakám kedy napíšeš ku každej FPSke ako ide o vykrádačku Dooma a Wolfa
// Zdá sa mi to, alebo sa za týmto troll účtom skováva nejaká konkrétna stratená duša? Pár tipov by som teda mal... ^^
Všetky hry ktoré si okomentoval sú buď reskin, alebo kópie...už len čakám kedy napíšeš ku každej FPSke ako ide o vykrádačku Dooma a Wolfa
// Zdá sa mi to, alebo sa za týmto troll účtom skováva nejaká konkrétna stratená duša? Pár tipov by som teda mal... ^^
Blba otazka asi. Minimalne poziadavky na ram su 4GB a odporucane 8GB. Akym sposobom v hre pocitim ked mam len 4GB?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
semtam ti to swapne, co moze sposobit mierne sekanie .. takisto pocitaj aj s dhlsim loadingom .. ale hratelne by to byt malo uplne v pohode, len treba povypinat vsetko co bezi v pozadi a ukusuje z ramky