Notebook - HELP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
War_City
Novice
Novice

Notebook - HELP

Príspevok od používateľa War_City »

Ahojte

Viete mi poradiť či by sa na tomto notebooku, dalo rozbehať programy :

Adobe Illustrator CS5
Adobe InDesign CS5
Adobe Premiere Pro CS5
Adobe Photoshop CS5
vyššie verzie CS mi netreba

Ďakujem za každú odpoveď :)

http://www.nay.sk/asus-x553ma-xx282b-15 ... 62-c-1545/

Podrobná charakteristika Asus X553MA-XX282B 15.6" N2830 W8.1

ASUS X553MA-XX282B 15.6" N2830 W8.1 je notebook, ktorý vás zaujme už na prvý pohľad svojím zaujímavým a nápaditým dizajnom. Je vyhotovený vo fialovej farbe. Okrem svojho vzhľadu samozrejme ponúka kvalitné využitie, či už doma alebo v práci. Je vybavený operačným systémom Windows 8.1 a procesorom Intel Celeron N2830 s dvomi jadrami a rýchlosťou 2.16 GHz. O kvalitný výkon sa postará aj operačná pamäť 4 GB. Svoje dáta môžete ukladať na internú pamäť o kapacite 500 GB. Využiť tiež môžete čítačku pamäťových kariet SD a MMC. Vo výbave ASUS X553MA-XX282B 15.6" N2830 W8.1 samozrejme nechýba ani webkamera. Pripojiť ho môžete pomocou USB 3.0 a 2.0 konektorov a tiež samozrejme prostredníctvom WiFi pripojenia. Batéria vám poskytne výdrž približne 3,5 hodiny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Notebook - HELP

Príspevok od používateľa hojko »

Rozbehat to rozbehas, v tom nevidim problem. Ale ma to dost slabucky procesor a tak aby si nelutoval, ze si nekupil nieco lepsie.
War_City
Novice
Novice

hojko napísal:Rozbehat to rozbehas, v tom nevidim problem. Ale ma to dost slabucky procesor a tak aby si nelutoval, ze si nekupil nieco lepsie.
Ďakujem za odpoveď

No ja to potrebujem len do školy na maturitu potom ten notebook bude slúžiť len na internet , word atď :)

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2014, 20:30)
No našiel som ešte ze to ma pri režime turbo (1M Cache, up to 2.41 GHz)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Aj tak je to skoda kupovat. To uz radsej nieco taketo s lepsim procesoro a bez operacneho systemu, ved ten Windows ti tam da kde kto...: http://www.alza.sk/acer-travelmate-p253 ... 449242.htm

Alebo doplatit na notebook s poriadnym procesorom, tu si vykonovo niekde uplne inde a ten doplatok nie je az taky velky, vzhladom na to, ze vykonovo mas 2,5x lepsi procesor (opat je to bez operacneho systemu): http://www.alza.sk/hp-250-g3-d2192404.htm

Rob ako uznas za vhodne, kazdopadne si stojim za nazorom, ze je to nevyhodna kupa, pretoze vzdy zaplatis za plastove casti notebooku, za displej, za nejaky zakladny 500GB disk, za wifi kartu, za mechaniku..., potom maly rozdiel na cene robi doska+procesor+pripadne grafika, takze za ten doplatok sa dostavas uplny iny vykonnostny level.
War_City
Novice
Novice

Ja ta chápem , notebook fakt potrebujem len na par veci do skoly a po maturite bude notebook len na fb , a internet nic ine tak si myslim ze to postaci ... Dakujem za tvoj cas a nazor :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja len podotknem ze krabicove verzie CS5 uz dnes nekupis a musis prejst pod cloudovy subscription system kde dostanes k dispozicii vzdy iba najnovsiu verziu creative suite.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pokial ti stoji 52 eurovy rozdiel medzi tvojim Asusom a mnou vybranym HP, tak prosim, je to tvoja volba.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hegy napísal:Ja len podotknem ze krabicove verzie CS5 uz dnes nekupis a musis prejst pod cloudovy subscription system kde dostanes k dispozicii vzdy iba najnovsiu verziu creative suite.
Mam taku predtuchu, ze tie softy neche kupovat... ked nechce obetovat 52e za lepsi hardware :D
War_City
Novice
Novice

Nechcem ich kupovať kľudne mi stačia 30 dnové verzie .... ten rozdiel 52€ je malo ale je bez Os a nepoznám nikoho kto by mi ten OS tam dal , a ja určite nie :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nainstalovat windows je robota na 30 minut a z toho vacsinu len cakas kym to instaluje....
Napísať odpoveď