LED TV do 350€
LED TV do 350€
Dobrý deň
Na vianoce chcem nový LCD LED TV a chcel by som poradiť aký by ste odporúčali. Požiadavky: cena cca 300-350€, uhlopriečka okolo 100cm. Nepotrebujem žiadne wifi pripojenie ani nič podobné len aby bol obraz čo najkvalitnejší v danej cene. Neviem si vybrať aj preto že výrobcovia pri obnovovacej frekvencii uvádzajú rôzne technológie ako true motion, CMR, MotionFlow a pod čím umelo zvyšujú hodnoty Hz. Preto sa nechcem nechať oklamať reklamným žvástom.
Ďakujem za rady.
Na vianoce chcem nový LCD LED TV a chcel by som poradiť aký by ste odporúčali. Požiadavky: cena cca 300-350€, uhlopriečka okolo 100cm. Nepotrebujem žiadne wifi pripojenie ani nič podobné len aby bol obraz čo najkvalitnejší v danej cene. Neviem si vybrať aj preto že výrobcovia pri obnovovacej frekvencii uvádzajú rôzne technológie ako true motion, CMR, MotionFlow a pod čím umelo zvyšujú hodnoty Hz. Preto sa nechcem nechať oklamať reklamným žvástom.
Ďakujem za rady.
Naposledy upravil/-a tacosi v 20 nov 2014, 21:43, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Zmena názvu témy
Dôvod: Zmena názvu témy
-
Ryan Giggs
VIP
Re: AKY LED TV
Reklamne žvasty ťa zaujimať nemusia lebo v tvojom rozpočte aj tak nič ine ako obyčajne 50 Hz modely nekupiš. Tie 100 Hz (40") začinaju na cca 400 eurach.
A ako zistím že tých 100hz je reálnych? Možno by som zobral aj menšinu uhlopriečku, ale videl som na alze nejake toshibi ktoré mali uvedené 200hz snáď tie by mohli mat skutočne 100hz nie?
-
Ryan Giggs
VIP
U Toshiby 100 Hz panel je v modeloch ktore maju od 800 Hz AMR vyššie.
Najlacnejšie tohtoročne 100 Hz modely su Panasonic 40AS640E a Samsung UE40H6200. A najlacnejšia Toshiba stoji podobne peniaze (Toshiba 40T5435DG).
Najlacnejšie tohtoročne 100 Hz modely su Panasonic 40AS640E a Samsung UE40H6200. A najlacnejšia Toshiba stoji podobne peniaze (Toshiba 40T5435DG).
Re: LED TV do 350€
tak to uz je mimo rozpocet. Mozno este znizim uhlopriecku na '32 to sa mi zda ale malo. A ked uz budem kupovat tak ktore znacky maju najlepsi obraz. Ak sa to da brat podla znaciek.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie neda. Nic take ako lepsia a horsia znacka neexistuje (v zmysle obrazu). Vsetko je vec konkretnych modelov nie znaciek. Zalezi co za panel tam je atd.
Pri tomto rozpocte by som radsej volil plazmu. Obraz je na urovni 2x tak drahých LCD.
Pri tomto rozpocte by som radsej volil plazmu. Obraz je na urovni 2x tak drahých LCD.
bojim sa vypalovania. U nas sa tv nekupuje na 2 roky a okrem toho na celej heureke som nasiel 3 plazmy s uhloprieckou aku chcem v cene cca 360eur vsetky maju rozlisenie 1024 x 768
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial to nebudes pouzivat ako monitor k pc, tak sanca je minimalna. A vypalit sa moze aj LCD.
Z akej vzdialenosti budes sledovat? Z cca 2,5 metra rozdiel v rozliseni medzi FHD a HD ready aj tak neuvidis. A obraz bude daleko lepsi.
Z akej vzdialenosti budes sledovat? Z cca 2,5 metra rozdiel v rozliseni medzi FHD a HD ready aj tak neuvidis. A obraz bude daleko lepsi.
Zvys trocha rozpocet na tych 400e, tam uz vyberies cosi
nech nezakladám ďalšiu tému tiež sa ohliadam po nijakom TV
cenová predstava 400-500e nieje vylúčene aj viac, zatiaľ si robím rozhľad
uhlopriečka 40 idealne asi aj 48
neviem prečo ale je mi sympaticky Samsung
3D funkcie mi prídu zbytočne
hlavne by som bol rad za kvalitný televízor s ktorým budem dlhu dobu spokojný aj keď to sa dnes dá predpokladať asi ťažko
prehrávanie médii z USB je asi samozrejmosť čim viac formátov tým lepšie, TV bude pripojená aj k PC a ditálnemu prímu TV
vďaka za rady
čo poviete na tento
http://3d-televizory.heureka.sk/samsung ... e/#section
cenová predstava 400-500e nieje vylúčene aj viac, zatiaľ si robím rozhľad
uhlopriečka 40 idealne asi aj 48
neviem prečo ale je mi sympaticky Samsung
3D funkcie mi prídu zbytočne
hlavne by som bol rad za kvalitný televízor s ktorým budem dlhu dobu spokojný aj keď to sa dnes dá predpokladať asi ťažko
prehrávanie médii z USB je asi samozrejmosť čim viac formátov tým lepšie, TV bude pripojená aj k PC a ditálnemu prímu TV
vďaka za rady
čo poviete na tento
http://3d-televizory.heureka.sk/samsung ... e/#section
-
Ryan Giggs
VIP
Ked chces kvalitny TV, 3D sa nevyhnes.
V 48" su dobre Panasonic 48AS640E, Samsung UE48H6200..
V 48" su dobre Panasonic 48AS640E, Samsung UE48H6200..
-
manager666
Star
laney:
Ja som nedavno objednaval tento kusok za symbolickych 333€:
40" Sony Bravia KDL-40R455B
Este som nebol doma na Slovensku, takze neviem realne zhodnotit kvalitu obrazu a zvuku. Kazdopadne, podla recenzii a parametrov som sa jednoznacne rozhodol a myslim si, ze to nie je vobec zla kupa. Ja som chcel TV so satelitnym prijimacom, USB, bez dalsich zbytocnosti (SMART tv funkcionalit).
Ja som nedavno objednaval tento kusok za symbolickych 333€:
40" Sony Bravia KDL-40R455B
Este som nebol doma na Slovensku, takze neviem realne zhodnotit kvalitu obrazu a zvuku. Kazdopadne, podla recenzii a parametrov som sa jednoznacne rozhodol a myslim si, ze to nie je vobec zla kupa. Ja som chcel TV so satelitnym prijimacom, USB, bez dalsich zbytocnosti (SMART tv funkcionalit).