Ake mate auto?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
Lubos ma pravdu, porovnavat Z4 a SL? to musi byt vtip 
Neviem chlapci. Ja sa do toho nevyznám. Porovnal som len podľa fotky, že to vyzerá dosť podobne. Do jakej triedy sa to radí? Celkom ma to zaujíma.
-
RATZINGER666
Darca
Z4 je sportovy roadster, SL je limuzina bez strechy 
Aha, jak prídem domov tak sa na to pozriem. Ale Mercedes ma konkurenta pre Z4, nie? Tiež je to nejak podobne označené. SLK alebo SLS?
Mercedes u BMW nema konkureciu 
Ale tak hej SLK je skor porovnatelne Z4
zas tak celkom limuzina to nieje. vie to ist naozaj rychlo aj v zakrutach sedi to ako prikovane aj nad 200km/h. nevyznam sa do toho az tak a hlavne to nerozoznam ale vychadzam z otcovych skusenosti co to jazdil.. napriklad 911 sa vo vyssich rychlostiach sprava uz nekludne (nad tych 200km/h) zato SL drzi ako prikovane. taktiez je az o doat pohodlnejsie, nebol by problem zbalit sa a ist pri more. v z4 som nesedel ani ho nevidel ale z fotiek vyzera krasne
zamna skor 520d to je moj velky sen 
Jak to myslíš? Niesu práve tieto dva značky konkurenti?Lub0$ napísal:Mercedes u BMW nema konkureciu
V podstate si robim srandu, konkurent moze byt aj Audi napriklad.
Osobne ale zdielam nazor, ze ked si porovnas rovnake triedy vozidiel od BMW a Mercedes, tak Mercedes je na tom lepsie (az na model A vs 1series)...napriklad take Sko vlastne ani neviem s cim by som zrovnaval...asi teda s BMW 7, a to sa ani porovnat neda
Mne pride Mercedes prepracovanejsi oproti BMW. Ale je to asi vec pohladu, kedze BMW sa tvari viac sportovo, naopak Mercedes viac elegantne a luxusne.
Osobne ale zdielam nazor, ze ked si porovnas rovnake triedy vozidiel od BMW a Mercedes, tak Mercedes je na tom lepsie (az na model A vs 1series)...napriklad take Sko vlastne ani neviem s cim by som zrovnaval...asi teda s BMW 7, a to sa ani porovnat neda
Mne pride Mercedes prepracovanejsi oproti BMW. Ale je to asi vec pohladu, kedze BMW sa tvari viac sportovo, naopak Mercedes viac elegantne a luxusne.
-
RATZINGER666
Darca
edm: akoze nie je, SL je tank, ktory ma hadam 1800kg a vybavu taku, ze sa to neda s 911 a Z4 porovnat... to, ze vie ist rychlo je dame vykonovymi parametrami, my sa bavime o charakteristike auta, nie o vykone, to by bolo potom aj S-ko od AMG sportove... a to je aj dovod, preco je kludnejsie pri 200kmph... 911 a Z4 maju snad o pol tony menej... na cestovanie po dialnici mmas tu SL vhodnejsiu... na lietanie, okruhy a zabavu zase zvysne dve...
presne tak, ma to 1800kg potovostnu hmotnost +- nejake drobne. 911 bola dost tvrda aj v normalnom rezime to nehovorim o sport rezime tam to bola hroza na nase cesty
911 mala tusim 1100kg bola to sranda stim jazdit par krat som si natom uzil
jedno aj druhe auto je ale parada sama osebe a mal som vzdy pri jazde usmev od ucha k uchu 
-
Fabo
Hardcore addict
Grand tourer proste.
Moja C70 je tiez taky tourer, len tych 200 asi nedam
to by chcelo T5, T6
btw, minule ste chceli obrazky. Ked uhadnete, ktore je moje, mozno nejake dam
Moja C70 je tiez taky tourer, len tych 200 asi nedam
btw, minule ste chceli obrazky. Ked uhadnete, ktore je moje, mozno nejake dam
-
Arkaz
Addict
je to jedno a to iste 
-
tacosi
Moderátor
Tvoja je vpravo,,,bez pochyb 
-
RATZINGER666
Darca
fuuuha, parada, aj ja chcem taku fotku 
Si uloz tu fabovu, vytlac a daj nad postel, aky problem? 
-
Fabo
Hardcore addict
Mimochodom
kedysi mozno 
SL = Sport Leicht, cize sportove a lahkeRATZINGER666 napísal:edm: akoze nie je, SL je tank, ktory ma hadam 1800kg
-
RATZINGER666
Darca
fabo: po r129 to zacalo ist pekne dolu vodou 
-
Fabo
Hardcore addict
Ale ako ono sa zas neni comu cudovat, ta technologia nieco vahovo stoji, moje ma tiez 1.7t a to ma napriklad podstatne mensi a lahsi motor.
-
RATZINGER666
Darca
to je jasne, a to nehovoriac o roznych prvkoch vybavy ci bezpecnosti (aktivne prvky, tuhost karoserie), vdaka ktorym ide vaha rapidne hore... a u tychto roadsterov a cabrii v neposlednom rade aj ta strecha s mechanizmom a spevneny ram...
trochu OT, ale: prečo si u nás vlastne ľudia tak radi cenzúrujú ŠPZky (aj na fotkách, ktoré nie sú priamo spojené s ich osobou/nickom)? Aké supertajné informácie sa z nich dajú zistiť ? Veď môžem výjsť na ulicu a odfotiť tisíc+1 áut s tisíc+1 ŠPZ, a čo z toho budem mať?edm_0185 napísal:mam fotky aj s spz ale nechcem ich sem davat z pochopitelnych dovodov..
Povedzme že pri unikátnych autách ešte pochopím, že si niekto stráži súkromie (ale keď okolo mňa pôjde na ulici a náhodou si ho odfotím tak je v prdeli aj tak), ale keď si niekto odfotí octaviu a v painte zamaľuje ŠPZ?