JOJ Telerolo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

JOJ Telerolo

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Pouzivate tuto appku od vcera?
Co si o tom myslite?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: JOJ Telerolo

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím si to, čo tam píše každý v komentároch na google play. Rodné číslo len tak niekomu nebudem do nejakej aplikácie zadávať
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ty bezpecnostny internetovy vseved audiotrack, ako sa da zneuzit rodne cislo ? Nenapada ma teda nic.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak mi ho napíš :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna je to vhodne akurat tak na podnet pre Urad na ochranu osobnych udajov.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

kukiak napísal:Ty bezpecnostny internetovy vseved audiotrack, ako sa da zneuzit rodne cislo ? Nenapada ma teda nic.
samotne rodne cislo samozrejme nie, ale pridaj k tomu meno a adresu alebo ine osobne udaje (co sa pri tejto aplikacii deje) a mas pozicku cez telefon/sms za 5 minut ;)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Viete vobec ako to funguje? Predsa ta aplikacia kedykolvek nahodne zapne mikrofon a odpocuva zvuky, zisti ci je v pozadi JOJka a za to mate nejake body, za ne predpokladam bude nejaka zlava na predrazene Dzejenty dovolenky. Je logicke ze aplikacia sa bude zapinat hlavne pri reklamach, tie by som denne nesledoval ani za mesiac dovolenky. Navyse, aj ked to JOJka popiera, odosielat JOJke sa bude vsetko co mikrofon zachyti, takze aj rozhovory, prd na WC a pod., kedze aplikacia nezisti kde ste, uz len cakam, kedy tie zvuky uniknu na net, mozno aj s rodnymi cislami a mailami pri nahravkach.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Nadväzujem na audiotrackov príspevok - http://www.zive.sk/clanok/100280/joj-ma ... je-ho-stat :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To je fakt niekto ochotný nainštalovať si pochybnú aplikáciu, do ktorej ochotne zadá citlivý osobný údaj, a aplikácie mu bude niekoľko hodín denne bežať a mikrofónom nahrávať zvukovú stopu - ktorú bude následne niekam odosielať a porovnávať s nejakým zdrojom + takmer určite archivovať a predávať (to už je konšpirácia)? Už len toto by mi vadilo do takej miery, že by som si to nestiahol ani nafetovaný.

Keby to aspoň prinieslo ovocie, ale za X dní pozerania toho balastu (od Júna som nezapol telku) si "kúpiš" tak maximálne kľúčenku s logom JOJ, a tie naozaj hodnotné ceny pôjdu ako inak - do žrebovania. A do takýchto žrebovacích súťaží sa dokážem zapájať každý deň aj bez toho, aby som mal v obývačke zapnutý diktafón.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Vraj to ani nenahravaju, aj ked je tomu tazke uverit.

K rodnemu cislu, nechapem preco by nestacil datum narodenia, ten sa casto pouziva pre zistenie ci je osoba plnoleta.

No a vyhry, tie hodnotne su tak predrazene, ze za dan z vyhry ktoru je nutne zaplatit, by si ten vyherca mohol kupit slusnu dovolenku inde na Slovensku a mozno aj na viac dni. Na to tiez ludia casto zabudaju, vyhry nad 350€ podliehaju zdaneniu a nie je to len dan z vyhry.
Napísať odpoveď