Zdravim vas ludia, potrebujem pomoc ohladom kúpi novej Televizie. Kedze sa velmi v tom nevyznam, mohli by ste mi pomoct s vyberom . Mam tu na vyber zopar modelov Samsungu, ale to skor len taky navrh. Jeden model je 4K, ale s mojim pomalym netom by som neskutocne dlho stahoval tie filmy a nasa kablovka aj tak vysiela v chabom rozliseni. Tak ak si najdete cas tak by som vam bol vdacny .Kamera alebo mikrofon by boli plus, avsak Wifi a popripade 3Dje podmienka. Cena MAX 800€, a uhlopriecka okolo 48" (viac je lepsie)
mam tu zopar modelov:
Samsung EU48H6200
Samsung UE50HU6900
Samsung UE48H6700
Samsung UE40H6270.
Naposledy upravil/-a tacosi v 20 nov 2014, 21:42, upravené celkom 2 krát.
Dôvod:Zmena názvu témy
4k je zbytocnost. A este par rokov bude. To nemas ako vyuzit kedze obsah neexistuje. Maximalne ak by si to chcel ako monitor k nejakemu vykonnemu pc.
Inak ten Samsung HU6900 velmi dobre v recenziach nedopadol. Tomu by som sa vyhol.
Tie ostatne 6-kove Samsungy su obrazovo uplne rovnake, lisia sa len vybavou.
Ked to ma byt co najvacsie, tak Sony 50W805b, Samsung UE50H6400, vacsi UE55H6200, Panasonic 48AS640E alebo v 55", pripadne Philips 55PFS6609/12.
Dobre a tieto vselijake znacky co si mi tu vypisal Vsetky maju tie smart systemy (chapem to po svojom ako akesi menu, popripade operacny system) na rovnakej urovni? Vie sa aj ina znacka ako samsung pripojit na net, prehrat videa z youtube popripade nejake appky stiahnut? vobec sa nevyznam, preto sa pytam mozno aj na taketo pre niekoho banalne veci
My máme doma Samsung UE40F6400 a nejak tie SMART veci nevyužívame. Prvé dni som sa s tým hral, ale časom to omrzí. Jedine čo teraz sem-tam využijem je Youtube Ináč písal si, že máš slabý net a čo som čítal tak ľudia s pomalým netom sa dosť sťažovali, že sú tie smart aplikácie nepoužiteľné.
Nejde o pomaly internet. Ono je cele prostredie zle optimalizovane, spomalene. Kostrbate ovladanie, je to pomale atd. Tisickrat lepšie je to sparovať s telefonom/tabletom a zrkadliť to na obrazovke. Na nejake občasne pozretie youtube to ale posluži.