ako je to myslené a aké dotyky konkrétne ? a nemôže to byť babe skôr nepríjemné ?
prejav náklonnosti dotykmi
prejav náklonnosti dotykmi
ahojte, ked som tak hladal na nete články typu ako baliť, tak mi do očí udrelo slovo dotyky
ako je to myslené a aké dotyky konkrétne ? a nemôže to byť babe skôr nepríjemné ?
-
javatar
Hardcore addict
Re: prejav náklonnosti dotykmi
predlaktie je celkom dobra zona na rychlu kontrolu - teda ak ma zena ruky tak, ze su lahko dostupne
ak nechce aby si sa jej dotykal tak ruku samozrejme odtiahne...
ak nechce aby si sa jej dotykal tak ruku samozrejme odtiahne...
-
DarkNation
Expert
Letme dotyky, napriklad zeleznou tyčou pohladid zlahka tvar. A teraz vazne, letke dotyky ruk(napriklad sa mozes tvarit ako velmi sa ti paci jej prsten ak nejaky ma a ze si ho chces pozriet zblizka), mozes to maskovat za hravu formu ( napr. date na to ked sa na niecom zhodnete alebo tak), potom dotyky okolo pliec (ked jej budes chciet povedat nejake "tajomstvo" pricom nechces aby to poculi ostatny), pasa ktore nemusia trvat dlho, staci aj mala chvila, zato sa jej musis dotykat casto aby si na to zvykla, ked povie daco daco smutne alebo neprijemne tak ju mozes objat atd. Hlavne je dolezite nesustredit jej pozornost na to ze sa jej dotykas, to znamena ze napr. neprestanes rozpravat po tom ako sa jej dotknes a podobne.
a ak jej to je príjemné znamená to že má záujem alebo stále možem skončiť vo friendzone ??
-
DarkNation
Expert
Pokial jej to bude prijemne (resp. nebude sa pri tom tvarit znechutene, odtahovat sa od teba a podobne) tak si minimalne na dobrej ceste a mozes postupne fyzicky kontakt eskalovat, az ju eventuelne mozes skusit pobozkat (samozrejme tomu bozku by mal predchadzat akysi "seduction state", tj. mal by si hovoris pomalsie, udrziavat s nou pevny ocny kontakt, dat jej najavo ze sa ti paci a ze mas o nu zaujem aj po fyzickej stranke a podobne). Prinajhorsom povie nie a ty sa mozes koncentrovat na dalsiu slecnu. Zato ak tam fyzicky kontakt nebude vobec, mozes sa ti velmi lahko stat ze skoncis vo friendzone. To su vsetko ale veci ktore sa nedaju teoreticky presne namodelovat, neostan hlavne pri studovani teorie ale proste to skusaj a nenechaj sa odradit pociatocnym neuspechom.
-
javatar
Hardcore addict
Podla mna by sa jej stale dotykat nemal. Ak ta neodsunie tak je jej to prijemne (neutralny postoj k dotykom tohto typu neexistuje). Vtedy je najlepsie chvilu sa dotykat potom prestat a opakovat.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
S trochou stastia sa prisunie blizsie zase ona a mas to jasne.
Ešte sa môže stať, že je zadaná a síce sa jej tvoje dotyky páčia, ale cíti, že to nie je správne a radšej sa bude dotykom strániť.
Dotyky musia byt nenutene, akoze "to robis bezne", ziadne strnule, nervozne pohyby. Proste prijemne sebavedome kratsie dotyky. Odhrnies vlasy a pochvalis nausnice, pri smiechu ju chytis za koleno, plece atd. Ak teda sledujes pickup veci, casom sa dostanes na hladenie predlaktia, hryzenie sije a tak dalej. Chce to trening. Je to hra, ktoru sa mozes naucit hrat. Ale vsetko to budu naucene veci, ktore ti pomozu dostat zenu tam, kam chces. Ak si ale chces najst priatelku, mal by si byt sam sebou, na nic sa nehrat.
-
jin
VIP
Wow...odkedy som odtiaľto načas odišiel stále sa rieši to isté.
V prvom rade by som sa pozastavil (opäť) nad základným problémom, s ktorým sa tu stretávame. Totiž nie je možné riadiť sa nejakými príručkami, či tutoriálmi. V štádiu, v akom si Ti akurát tak nasadia psychické zábrany, začneš plánovať a prestaneš byť spontánny. Nakoľko nabudúce si niekde prečítaš, že je dobré hodiť po Tvojom objekte záujmu kyticu ruži pri tom, ako vystupuje z električky (nie som si celkom istý, či u vás premávajú električky. Ak nie, vymeň si to za ľubovoľný prostriedok hromadnej prepravy) stráviš prípravami mesiac a nakoniec budeš aj tak za debila...
V prvom rade by som sa pozastavil (opäť) nad základným problémom, s ktorým sa tu stretávame. Totiž nie je možné riadiť sa nejakými príručkami, či tutoriálmi. V štádiu, v akom si Ti akurát tak nasadia psychické zábrany, začneš plánovať a prestaneš byť spontánny. Nakoľko nabudúce si niekde prečítaš, že je dobré hodiť po Tvojom objekte záujmu kyticu ruži pri tom, ako vystupuje z električky (nie som si celkom istý, či u vás premávajú električky. Ak nie, vymeň si to za ľubovoľný prostriedok hromadnej prepravy) stráviš prípravami mesiac a nakoniec budeš aj tak za debila...
-
javatar
Hardcore addict
A aj sa stale radi to iste... nic neobvykle...jin napísal:Wow...odkedy som odtiaľto načas odišiel stále sa rieši to isté.
Bez praxe to nejde. Chlapec si najskor potrebuje vybudovat ake take sebavedomie. A kedze ine ucenie nez "learning by doing" v podstate neexistuje tak proste par krat spontanny nebude. Ako zbalit babu sa v knizkach clovek sice docita ale z kniziek sa to nenauci.jin napísal:V prvom rade by som sa pozastavil (opäť) nad základným problémom, s ktorým sa tu stretávame. Totiž nie je možné riadiť sa nejakými príručkami, či tutoriálmi. V štádiu, v akom si Ti akurát tak nasadia psychické zábrany, začneš plánovať a prestaneš byť spontánny.
-
jin
VIP
Iste. Iba tvrdím, že bez tých kníh by sa rýchlejšie oťukal.
Ale keď to raz niekto potrebuje. Jasné, že najprv bude tak-či-tak jak také drevo. Ale keď sa drevo hodí do vody, tak tiež zmäkne
Ale keď to raz niekto potrebuje. Jasné, že najprv bude tak-či-tak jak také drevo. Ale keď sa drevo hodí do vody, tak tiež zmäkne
Fuu, stale viac si uvedomujem, ake to mate vy muzi tazke s tym "balenim". Ja osobne by som sa odtiahla vzdycky, ak by to nebol dotyk, ktory sa da akceptovat aj medzi kamaratmi (teda dotyk na zadku, pohladenie po tvari, po vlasoch - tie su velmi intimne). Ale napr. mozes babe navrhnut, ze sa moze o teba opriet pri pozerani filmu, ponuknut jej masaz pliec cez oblecenie (samozrejme, len ak je vhodna prilezitost), alebo sa jej ponuknut, ze jej "vyvestis" z ruky.
Musi to ale vsetko vyzniet prirodzene a doveryhodne. Resp. neskusaj techniky, pri ktorych sa citis sam neprijemne. Podla toho, ako s nou travis cas, mozes porozmyslat, v akej situacii sa jej mozes dotknut, resp. zmensit odstup. Len si predstav tie gycove sceny z filmov, ako chlap uci zenu trafit jamku pri golfe a dotyka sa jej ruk, potom ramien a ak ho neposle do teplych krajin, nalepi sa na nu zozadu. Tak toto mozes aplikovat v 1000 situaciach.. ale musis si vymysliet dobru zamienku a ak si nie si isty, ako zareaguje, tak sa jej jednoducho spytaj: "Mozem sa pozriet na tvoj prsten?" "Mozem ti to a to ukazat?" Podla toho, ako zareaguje slovne, prip. usmevom, vies, na com si.
Musi to ale vsetko vyzniet prirodzene a doveryhodne. Resp. neskusaj techniky, pri ktorych sa citis sam neprijemne. Podla toho, ako s nou travis cas, mozes porozmyslat, v akej situacii sa jej mozes dotknut, resp. zmensit odstup. Len si predstav tie gycove sceny z filmov, ako chlap uci zenu trafit jamku pri golfe a dotyka sa jej ruk, potom ramien a ak ho neposle do teplych krajin, nalepi sa na nu zozadu. Tak toto mozes aplikovat v 1000 situaciach.. ale musis si vymysliet dobru zamienku a ak si nie si isty, ako zareaguje, tak sa jej jednoducho spytaj: "Mozem sa pozriet na tvoj prsten?" "Mozem ti to a to ukazat?" Podla toho, ako zareaguje slovne, prip. usmevom, vies, na com si.