Domena + hosting

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pao247
Expert
Expert

Domena + hosting

Príspevok od používateľa pao247 »

Zdravim, neviem ci to patri sem. Ale chcel by som sa spytat o radu, skusenosti. Viete mi poradit nejaky hosting kde moze bezat viac domen s odlisnymi obsahmi cize multihosting. Ale aby mala aj kazda domena svoje e-mail ? Dakujem
P.S. A kde odporucate zobrat klasicky hosting a domenu ? S ktorymi mate dobre skusenosti ? jedna sa o hosting pre Joomlu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Domena + hosting

Príspevok od používateľa hojko »

Exohosting, Websupport...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To by mal dokázať každý normálny hosting, osobne presne toto prevádzkujem na WebSupporte, mal som službu Multihosting s troma doménami (ku každej doméne mám aj niekoľko emailov), ale akurát dnes som prešiel na ich nový The Hosting, ktorý na moje požiadavky vyzerá byť cenovo dostupnejší. Inak Joomlu si tam môžeš nainštalovať priamo z admin prostredia, čiže je to luxusne jednoduché a rýchle.

:)
Interman
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Interman »

Davnejsie som tiez dost fical na WS ale dako mi prestali chutit a teraz ficim na Elbia hostingu.. Dobra cena, dobry uptime

(ale basically na Slovensku je to naozaj jedno, ci si clovek zvoli elbia, WS, exo.. vsetko nakoniec zalezi na tom, ako sa cloveku paci UI)
pao247
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pao247 »

a viete mi este poradit ako sa robi subdomena? ako to funguje ? jedna.domena.sk dva.domena.sk atd. dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak si vlastníkom domény domena.sk tak vytvoríš v adresári sub nad rootom adresar jedna alebo dva. Celý subdomainig je iba o adresárovej štruktúre (ktorá sa môže mierne líšiť od toho čo som napísal, závisí od nastavenia servera)
Napísať odpoveď