Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Pigesko: môj záujem padol, kľudne to pošli dalej 
Problem (nielen) s rozlisenim vyrieseny, Pigesko mi hru giftol na steame, za co mu chcem aj takto verejne podakovat - dakujem.Pigesko napísal:MFa: Čo si sa neozval? už dávno som ti to mohol giftnúťMal som tu ešte jeden kus odložený pre Curuja, ale ten sa akosi neozval, takže ak chceš tak mi písni ss...
//ok
Nazdar, chcem si vytvoriť vlastný server, aby sme tam hrali s bratom, len pre nás dvoch.. No a mám problémy, vytvorím ho cez to hlds.exe, ja sa naň v pohode pripojím cez adresu, ktorú mi vyhodí. Ale jemu sa tam pripojiť nejde.
Skúšali sme to aj cez Hamachi, zadali sme to v tvare IP hamachi:port, ale tiež sa nešlo pripojiť. Neviete, v čom môže byť problém? CS som si kúpil včera, takže nemám potuchy, čo a ako treba robiť.. Tutorialy z netu nepomohli
Skúšali sme to aj cez Hamachi, zadali sme to v tvare IP hamachi:port, ale tiež sa nešlo pripojiť. Neviete, v čom môže byť problém? CS som si kúpil včera, takže nemám potuchy, čo a ako treba robiť.. Tutorialy z netu nepomohli
nastav si firewall
ste LAN ci over internetInnocence napísal:Nazdar, chcem si vytvoriť vlastný server, aby sme tam hrali s bratom, len pre nás dvoch.. No a mám problémy, vytvorím ho cez to hlds.exe, ja sa naň v pohode pripojím cez adresu, ktorú mi vyhodí. Ale jemu sa tam pripojiť nejde.
ak ste LAN tak ignoruj IP ktoru Ti vyhodilo a nech napise connect <tvoja lokalna ip>:port
ak ste over Internet treba zistit viacero veci
Firewall som skúšal vypnúť cez Eset Smart Security, ktorá mi spravuje aj ten Windows Firewall, nič.. Sme cez internet, nie LAN. Čítal som niečo o aliases.txt v zložke Hamachi, ale to tiež neviem rozbehnúť 
-
xjojox2246
Star
Čo stým? Mám steam, skúšal som aj odinštalovať a nainštalovať a stále to isté.
Zapnem CS, čierna obrazovka a potom toto
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2014, 18:53)
http://www.gamesites.cz/forum/program-h ... 62413.html
1. Spôsob - nič, všetky drivery mám aktuálne
2. Spôsob - nič
Zapnem CS, čierna obrazovka a potom toto
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2014, 18:53)
http://www.gamesites.cz/forum/program-h ... 62413.html
1. Spôsob - nič, všetky drivery mám aktuálne
2. Spôsob - nič
- Prílohy
-
- cs fail.PNG (80.39 KiB) 2629 zobrazení
Tak skús nastaviť ešte vo Vlastnostiach exe súboru kompatibilitu napr. na Windows XP.
Viete mi odporucit nejake dobre steamove public servery? Hladam nejake, kde nezvykne hravat nejako extremne vela ludi (ideal je cca 5 vs 5) a hlavne, kde nie su kadejake pomenene skiny, pluginy a kde sa pri malom pocte hracov nespawnuju boti. Proste co najcistejsie CSko. Ak je to nejake nabadanie k reklame alebo podobne, tak tento prispevok, prosim, rovno vymazte. Dakujem. 
Nemáte niekto náhodou jeden gift CSka navyše? Kamarát si ho nestihol kúpiť. Môžem dať skiny v hodnote cca 6,50€.
Zdravim!
Chcel by som sa spytat, chcem si zmenit crosshair v CSku ale ked zadam do konzole prikaz tak v hre sa nic nestane. Nevie niekto preco?
Chcel by som sa spytat, chcem si zmenit crosshair v CSku ale ked zadam do konzole prikaz tak v hre sa nic nestane. Nevie niekto preco?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
aky prikaz? a aka hra vlastne?
ide o CS:GO a napriklad:
cl_crosshairsize "6";
cl_crosshairthickness "2";
cl_crosshairusealpha "1";
cl_crosshairalpha "255";
cl_crosshairgap "0";
cl_crosshair_drawoutline "1";
cl_crosshair_outlinethickness "0.5";
cl_crosshairdot "0";
cl_crosshairstyle "4";
cl_crosshaircolor "5";
cl_crosshaircolor_r "70";
cl_crosshaircolor_g "250";
cl_crosshaircolor_b "50";
zadam to tam a v hre sa nic nezmeni
cl_crosshairsize "6";
cl_crosshairthickness "2";
cl_crosshairusealpha "1";
cl_crosshairalpha "255";
cl_crosshairgap "0";
cl_crosshair_drawoutline "1";
cl_crosshair_outlinethickness "0.5";
cl_crosshairdot "0";
cl_crosshairstyle "4";
cl_crosshaircolor "5";
cl_crosshaircolor_r "70";
cl_crosshaircolor_g "250";
cl_crosshaircolor_b "50";
zadam to tam a v hre sa nic nezmeni
Cawte
Mam mensi problem zos CS:GO pri zapinani tabulky zo skore hracov zos TAB klavesou sa mi namiesto toho iba stale zvacsuje radar na velku kocku.Skusal som aj reinstall hry aj tak nic nepomohlo to
Co s tym ? Nechce sa mi to zase len kvoli takej blbosti zase preinstalovavat hru.Proste chcem vediet kolkych som zabil a namiesto toho sa mi iba zvacsuje radar.Dal som v nastaveniach vsetko defaultne a aj tak nic nepomaha.Hru mam samozrejme original 
-
Satanic Warmaster
Amateur
Skus zmenit rozlisenie hry a potom zasa naspat, ja som mal rovnaky problem a pomohlo vypnut/zapnut hru
Ako sa nastavuje v cs 1.6 rychle prepinanie zbrane, aby som stlacil napr. cislo dva a hned mi nahodilo pistol bez potvrdenia?
do configu hud_fastswitch 1
diky moc. Je nieco take co mi vypne zvuky ako je "fire in the hole" a teda vsetky prikazi z radia?
teraz si nesom isty, ale skus
cstrike/sound/radio, najjednoduchsie riesenie delete, samozrejme zalohuj keby nahodou
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2015, 21:20)
samozrejme nonsteam, steam si ich nataha nanovo, vtedy si ich musis nahradit inou mp3 rovnakym nazvom, nejaky nulovy subor alebo poskodena mp3 aby nic neprehralo
cstrike/sound/radio, najjednoduchsie riesenie delete, samozrejme zalohuj keby nahodou
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2015, 21:20)
samozrejme nonsteam, steam si ich nataha nanovo, vtedy si ich musis nahradit inou mp3 rovnakym nazvom, nejaky nulovy subor alebo poskodena mp3 aby nic neprehralo
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zdravicko, do cs 1.6(steam) som si zmenil trochu config a pomenil modely zbrani aby mi ich davalo hned bez animacie.. (hltv model) a odvtedy mi strasne seka cs. co mam robit? dal som aj default config ale nic, asi to bude tymi zbranami..... ked to odinstalujem a dam znovu cez steam takto robi to iste .. potrebujem to nejak vymazat a dat tam uplne nanovo, viete ako?