Ovladače na niečo ??
Ovladače na niečo ??
Toto sa mi zobrazuje v správcovi zariadení a vobec neviem načo to služi. Nedaju sa na to nainštalovať ovladače. Takže načo je to dobré ?? Dikes.
Re: Ovladače na niečo ??
Urobil som to ale stále mi to vypisuje toto: mam pripojený volant a USB TV kartu
Spravil si sken v tom programe a nenašlo daný ovládač?Nemáš ovládač k tomu volantu alebo tej karte?
Tie predošlé dva ovladače našlo a teraz sa mi tamto objavilo a bude to asi volant ale CD od toho nemám
Volant a TV karta má výrobcu,nevieš typ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
podľa toho čo sa tam píše je to nejaký USB3.0 ovládač,
druhá vec, prečo neodpojíš volant/tv kartu a nezistíš či je to ono a potom podľa toho stiahni ovládač.
ak to zmizne vieš čo to je, ak nie tak to je niečo iné ako volant/tvkarta
druhá vec, prečo neodpojíš volant/tv kartu a nezistíš či je to ono a potom podľa toho stiahni ovládač.
ak to zmizne vieš čo to je, ak nie tak to je niečo iné ako volant/tvkarta
Odpojil som všetko čo sa odpojiť dalo a stále to tam vypisuje ( nezname zariadenie )
Ak spustíš sken ,tak program Ti nezobrazí nenainštalované zariadenie červeným písmom a neponúkne ovládače?Hľadal si aj na stránke výrobcu dosky?Možno naozaj ako sa píše hore hrban ovládač na USB3.
Ked spustím Driver Booster tak mi tam nič nenajde
Ja som myslel drivereasy čo som dal.
Tam mi našlo toto ale ked to chcem opraviť tak to chce ten program aktivovať
Nič netreba aktivovať,klikni ďalej na Get driver.Stiahni si najskôr ovládače označené červeným a nainštaluj.Je to presne USB3.
Už som to urobil a pomohlo to . Je to OK. Dikes
Ten link som tam dal už skôr len si to nepoužil zrejme.Kľudne môžeš aj iné ovládače ,ak treba nainštalovať ,ak nájde.Môžeš tam kliknúť akú verziu ovládača máš nainštalovanú ,je tam aj dátum a akú novú verziu program našiel.
Len ma mrzí že tam nie je aspom čeština, lebo neviem po Anglicky ani ceknuť. Teraz mi tam postahovalo 9 ovladačov tak to možem všetko nainštalovať? Ale teraz som ich pozeral a sú prázdne
Môžeš ale nemusíš.Na grafiku a audio si určite stiahni.Zrejme našiel aj nový SATA ovládač.