Ake mate auto?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
casto sa to cenzuruje aby sa napriklad predislo kradezi. priklad - niekto da na inzerat drahsie auto, napise tam ze uz sa nim nejazdi a ma nove. podla spz sa da zistit kde to auto je a je lahsim cielom
-
Fabo
Hardcore addict
Steju: prepokladam, ze cielom je aby nebolo okamzite spojitelne konkretne auto s konkretnym majitelom.
Bielu oktavku kombik stretnes kazdych 100 metrov, ale ktora z nich je prave edm ova nezistis. Plus keby si mal SPZ, tak potom sa od toho mozes odrazit a zistovat dalsie a dalsie veci, ktore trebars edm nechce aby sa len tak dostali von.
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2014, 11:53)
A ano, napriklad aj kvoli tomu, aby sa napriklad niekto nerozhodol ukradnut zrovna tuto oktavku, trebars preto, ze "on ma bohateho tatka, on si to moze dovolit"
Bielu oktavku kombik stretnes kazdych 100 metrov, ale ktora z nich je prave edm ova nezistis. Plus keby si mal SPZ, tak potom sa od toho mozes odrazit a zistovat dalsie a dalsie veci, ktore trebars edm nechce aby sa len tak dostali von.
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2014, 11:53)
A ano, napriklad aj kvoli tomu, aby sa napriklad niekto nerozhodol ukradnut zrovna tuto oktavku, trebars preto, ze "on ma bohateho tatka, on si to moze dovolit"
Nenerážal som konkrétne na jeho octaviu, aj som zabudol že ju tu zavesil popri tých ostatných 
Myslím všeobecne... napr. budem mať bielu octaviu ja, dám tu fotku aj s ŠPZ. Čo teraz, čoho sa môžem obávať? Evidencia vozidiel snáď nie je prístupná len tak kdekomu a nemyslím, že by práve moja octavia niekoho mohla zaujímať, veď ju môžete vidieť každý deň pred mojim blokom a každý deň na uliciach Slovenska, a ešte nikoho nezaujímala.
Myslím všeobecne... napr. budem mať bielu octaviu ja, dám tu fotku aj s ŠPZ. Čo teraz, čoho sa môžem obávať? Evidencia vozidiel snáď nie je prístupná len tak kdekomu a nemyslím, že by práve moja octavia niekoho mohla zaujímať, veď ju môžete vidieť každý deň pred mojim blokom a každý deň na uliciach Slovenska, a ešte nikoho nezaujímala.
No to je síce pravda, ale čo vonku nie je cudzí majetok? To by som potom nemohol zverejnovať fotky skoro ničoho... napr domu s číslom ulice, tváre náhodného okoloidúceho a pod.CheZteR napísal:v podstate zverejnujes cudzi majetok a davas ho na verejnost kde komu
-
Runes
Addict
no ska ani nemozes
ak sa dakot najde na fotke ktoru si dal na net tak mozes mat s toho problem ked nemas jeho suhlas, nakolko on mohol povedat ze v tom case bol PN a teraz jeho sef ho vidi chodit v tom case po vonku takze ho vyhodi s prace tvojou vinnou a podla mna by sa s tbeou mohol sudit. Napr ked das policajtovi obcanak a on ho da revizorovi tak policajt musi zaplatit pokutu za teba leo jeho konanim ti sposobil skodu.
-
RATZINGER666
Darca
ja to tiez robim, a nielenze zmazem spz, ale napriklad ani na facebooku nemam ani jednu fotku aut... ako spominal fabo, ide o to, aby si ma niekto zbytocne s niektorym autom nespajal...
co sa tyka toho, co sa da zistit z spz, tak bez znamosti takmer nic, maximalne si pozriet, ci je auto poistene, ci nan nema niekto zalozne pravo, ci nie je v exekucii, ci nie je kradnute, a ak ma KO, tak fotky z KO, najazdene kilometre, VIN cislo apod.
co sa tyka toho, co sa da zistit z spz, tak bez znamosti takmer nic, maximalne si pozriet, ci je auto poistene, ci nan nema niekto zalozne pravo, ci nie je v exekucii, ci nie je kradnute, a ak ma KO, tak fotky z KO, najazdene kilometre, VIN cislo apod.
-
kukiak
Addict
to s tym obcianskym a PN je len nejaky tvoj vyplod ze?Runes napísal:no ska ani nemozesak sa dakot najde na fotke ktoru si dal na net tak mozes mat s toho problem ked nemas jeho suhlas, nakolko on mohol povedat ze v tom case bol PN a teraz jeho sef ho vidi chodit v tom case po vonku takze ho vyhodi s prace tvojou vinnou a podla mna by sa s tbeou mohol sudit. Napr ked das policajtovi obcanak a on ho da revizorovi tak policajt musi zaplatit pokutu za teba leo jeho konanim ti sposobil skodu.
-
Runes
Addict
Nie co sa tyka policajta tak ak sa nic nezmenilo tak to tak bolo, ak si nemal listok chytil ta revizor prisiel fizel a ten tvoj obciansky dal revizorovi do ruk lebo si sa revizorovi nechcel legitimovat (sak preco aj) tak policajt spristupnil tvoje osobne udaje tretej strane takze mimo disciplinarneho konania musi niest aj skodove nasledky co ti sposobil svojim konanim. Tak to teda bolo cca 6 rokov dozadu. Lebo policajt ta legitimoval a dopravny podnik musel dat ziadost na fizlaren a ty im spristupnili na zaklade dakeho paragrafu tvoje info ale pochodzkar na to nema pravo.kukiak napísal: to s tym obcianskym a PN je len nejaky tvoj vyplod ze?
A PN to uz neviem ale ak ta dakto sfoti bez tvojho suhlasu a nedas mu suhlas na publikaciu a on to dade zverejni a tebe to sposobi skodu tak je to pravne vymahatelne, ta PN ma napadla kao priklad.
neviem preco ale tu SPZ radsej zatmavim/neodfotim.. uz len koli tomu ze nikdy neviem kto toto forum cita. takych octavii napriklad naozaj stretnem dneska 5 na jednej krizovatke uplne bezne auto (pritom sa naviac kradne) ale auta ako 911 alebo to SL neni videt na kazdom rohu (minimalne v mojom okoli, aj ked tu uz tiez uz behalo kde co..) a postnem sem spz uz si to auto spajaju ludia z okolia popripafne si ho niekto vyhliadne. berem to ako bezpecnostne opatrenie nic viac 
-
martinez13
Light Professional
Prednedávnom som tu písal, že chcem kúpiť auto a toto z toho vzniklo 
VW Golf 5 (r.v.2006) 1.9 TDI
VW Golf 5 (r.v.2006) 1.9 TDI
chcem len reagovat na to auto, nie na majitela.. za mna najhnusnejsi model z golfov. kupil si ho moj bratranec a to auto som neznasal od prvej chvile az doteraz.. tak za mna fuj auto a fuj farba..
btw: vela stastnych km a nech sluzi bez poruch. to je hlavne pri autach nech uz su akekolvek
btw: vela stastnych km a nech sluzi bez poruch. to je hlavne pri autach nech uz su akekolvek
mne sa paci zvonku, aj farba, aj kolesa
ale zvnutra mi pride fadne
-
martinez13
Light Professional
100 ľudí 100 chutí, ale v pohode, mne sa tá farba páči najviac naživo vypadá super a z modelov je to určite lepšie ako 6 rada napr. ale tak každému sa páči niečo iné 
Vďaka, zatiaľ šlape ako má a snáď to tak aj ostane
/CheZteR: vďaka
..ohladom toho interiéru, skok z Ibizy 6L je vidieť riadne všade takže si nesťažujem hh
Vďaka, zatiaľ šlape ako má a snáď to tak aj ostane
/CheZteR: vďaka
som rad, ked ludia chapu to, co napisem
1000 ludom sa nepaci moje auto a tu som 
Skoda ze si nezobral 1.8Tdci.Maxa mam tiez ale 1.8Tdci = FORD Motor. 
-
Admec
Medium Expert
Tiež by som radšej, ale toto bolo za veľmi dobrú cenu, + viem, že km sú skutočné a auto nebolo búrané 
-
drop
Medium Star
tie 1.6 praveze idu za dobre ceny a kto vie preco, tak sa tomu vyhyba
ale mozno budes mat stastie a servisom sa budes vyhybat
Len nic nenehavaj na stastie, pekne ak tam je tak vybrat sitko z holendra pred turbom, zaslepit egr, odstranit dpf, menit olej (Ford Formula F 5W30) kazdych 9t km aj s filtrami OE kvality a vlastne ano budes potrebovat aj stastie 
Ja som mal 1.6TDCi 66kw v takom istom c.maxe a nemozem nic zle povedat na ten motor. Auto malo 110tisic, ked som ho daval prec ziadna porucha dovtedy 
Tak si mal stastie lebo tento zabaci motor neni ziadna slava