Sony Ericsson - skladove zasoby?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Sony Ericsson - skladove zasoby?

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Caute, prisiel cas, kedy mi treba novy telefon, tak isto priatelke. Obaja sme ale zastancami klasiky, klavesnica, bezne funkcie, proste smartphone nechceme, prezreli sme snad vsetky klavesnicove telefony ktore sa teraz robia (vela ich uz nieje), a nic schopne sme nenasli. Nahodou sme ale natrafili na stare super Sony Ericssony, ktorych sme fanusikovia, ja som stale fical na SE, tak ma to potesilo. Predajca z Ciny na ebay uvadza, ze su brand new, a original. Otazka je, da s atomu verit? Je mozne, ze este su nejake skladove zasoby telefonov, ktore sa robili v roku 2009? Alebo je to odrb, nejaky refurbished pouzivany, pripadne nejaky cinsky fake? Nevie o tom niekto nieco?

Priklad uvadzam C510.

http://www.ebay.co.uk/itm/like/26153816 ... 108&ff19=0
brm
Darca
Darca

Re: Sony Ericsson - skladove zasoby?

Príspevok od používateľa brm »

Skladové zásoby niekde môžu byť, ale na eBay Ti nikto nezaručí, či je real alebo fake. Ale za tú cenu myslím kľudne môžeš kúpiť, ak to bude nefungujúci fake, nebude Ťa to až tak bolieť.

Na našom trhu z tlačítkových mobilov je na tom najlepšie asi Samsung S5611, ale pár týždňov dozadu som sa doslova zamiloval do Nokie 515.. tá čierna je nádherná! Aj som uvažoval, že si ju kúpim miesto dosluhujúcej E52ky..

:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Poznam obidve, pozeral som si ich detailne, a cital som kopec user recenzii. A obe telefony maju nejaku vec co mi dost vadi. Napr. u 515ky, je ta cena neskutocne velka na dnesnu dobu, tak 5 rokov do zadu mozno, ale teraz uz je to moc, a za dalsie uz sa tiez asi nevyraba, lebo uz malo kde ju maju na sklade...pozeral som viac shopov kde je v ponuke, ale uz je out-of-stock skoro vsade, v zlatej ci bielej uz je to snad nemozne zohnat ju. A samsung ma taku vadu, ze je to samsung :P Ludia pisu, ze maju problem so zasekavanim a mrznutim ci pomalymi reakciami, nehovoriac o automatickom blokovani klavesnice pri pisani sms.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No neviem, podľa tohto sú skladové zásoby celkom v pohode.. dokonca majú aj zlatú (minimálne v dual verzii)..
http://mobilne-telefony.heureka.sk/nokia-515/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/nokia-515-dual/
Samozrejme, cena je okolo 100€, ale máš lacnejšiu alternatívu na takejto celkom slušnej úrovni? Asi potom jedine ten eBay alebo nejaký dôchodcovský mobil. Kolegovi ukradli celkom slušný smartfon, tak si rýchlo dočasne kúpil nokiu za 20€ a bol ňou nadšený.

A Samsung.. známa má síce staršiu verziu S5610, ale nemôže na ňu dopustiť.. smskuje odušu a vôbec sa nesťažuje. Možno v S5611 niečo "inovovali"..

:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som myslel shoby v Britanii.
Zda sa, ze ja som asi velmi narocny :P
chcem telefon s klasickou klavesnicou a fotakom, ktorym si mozem odfotit nejake dokumenty, ci otvaracie hodiny na obchode a podobne (nikdy som fotky z mobilu nepouzival na tlacenie a podobne). No a aby to malo nejaku logiku, nokia 515 ma sice 5mpx fotak ale bez focusu, cim si asi taky text v knihe, alebo letaku neodfotim.
Vcera som stravil cely vecer hladanim telefonu, a ostal som uplne sklamany, ze uz vlastne nieje taka moznost, aku by som chcel. Este som si spomenul, myslim ,ze to bolo pri samsungu, ze ten software je otrasny, pisali ludia recenzie, ze napriklad sa neda kontakt v zozname editovat, ze je potrebne si ho zkopirovat, vymazat, a na novo ulozit, a pocas toho upravit. wtf?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

uz radsej toto
http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Ericsson ... 1538161310

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2014, 13:49)
popr. toto
http://www.ebay.co.uk/itm/Hot-Sony-Eric ... 4d1ea07d27
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Určite by som vzal c905. Vystriedal som tých SE kopu, jedine mínus je ten ich hlúpy konektor :D Daj vedieť ak si nejaký objednáš, ako to dopadlo :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja viem ktory si vybrat, len si nesom isty s originalitou a povodom telefonu. :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to si v pripade ebayu ani nikdy nebudes az kym ti nepride
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, pozeral som si vela feedbackov co ma tento predajca...ma vela plusiek ale aj dost minusiek...v minuskach sa zmienuje, ze prisiel fake, alebo refurbished telefon, teda 'zrenovovany' a skoro skoncil. No je tam aj dost plusiek, ze prislo vsetko super, ako v popise produktu atd.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

skor by som veril tym minuskam, lebo ti, co dali plusku asi nepozerali vnutro iba videli vymeneny kryt a boli happy.
naopak ti, co dali minus vedeli preco ju davaju, navyse ich moze seller este kontaktovat a doriesit to s nimi a poslat im podnet na zmenu feedbacku co ocividne nespravili
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

lubo: skus sa popozerat aj po SE Elm. Pre mna to bol jeden z najlepsich telefon, aj co sa fotiek tyka :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik za typ, momentalne mam Cedar, vsetko bolo faj naz na fotak, a vlastne teraz uz dosluhuje, odchadza reprak pre ucho...takze vonku uz telefonovat nemozem, lebo nepocujem.
Elm je podla vsetkeho super, no tiez som nasiel iba pofiderne ponuky na ebay a podobne...
som uz zufaly...2 dni robim research, citam recenzie a myslim, ze nastava chvila, ktorej som sa bal, ze clovek je nuteny kupit si smartphone :(
Oplati sa vobec dat trebars 150eur do smartphonu??
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kupis v pohode kusky (moto g a pod.)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem preco, ale mne to pride take, ze dat menej penazi, trebars 100e sa neoplati za smartphone...neviem vlastne ani preco tak zmyslam. Takze je to zle zmyslanie? Nemusim sa bat smart telefonu trebars za 100eur? Nebudem nadavat pri kazdom pouzivani, pisani sms, a podobne?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zalezi od toho ci chces novy za 100 alebo pouzivany.. osobne by som kvoli dusevnemu zdraviu nesiel do lacnejsieho ako 150 s androidom.
pokial ti nevadi windows tak zober nokiu 530 a mal by si byt v klidku a zmestis sa aj pod 100e
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Pouzivany nechcem....no ved preto sa pytam, ci s tym nebudem pravidelne hadzat o zem a stenu, ked to bude mrznut alebo neviem co.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Vsetky tieto fony si refubished. Najdes aj nove ale tych je velmi malo a su drahe.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik za odpoved...toto som potreboval vediet.
Napísať odpoveď