Nemoznost zmazania particii
Re: Nemoznost zmazania particii
v tomto s amoc nevyznam..v programe mam bootable cd, myslis to? klikol som na to a hodilo ma na stranku, kde mi ponuklo toto http://www.partitionwizard.com/partitio ... le-cd.html stiahlo mi iso o velkosti 48,3 mb..ako dalej?
Ak to nešlo napáliť priamo v tom programe a máš stiahnuté to ISO,tak to ISO pripoj k nejakej virtuálne mechanike ,ja používam túto:http://slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html
určite nejakú máš nainštalovanú a daj si to skopírovať cez napaľovací program na nejaké CD,hoci aj CD RW ,ak to potom nebudeš používať.Takže jednotucho pripoj ISO obraz a vyber copy z CD na CD z CD virtuálnej na klasiké CD.
Z toho CD si nabotuj PC a priprav disk.
určite nejakú máš nainštalovanú a daj si to skopírovať cez napaľovací program na nejaké CD,hoci aj CD RW ,ak to potom nebudeš používať.Takže jednotucho pripoj ISO obraz a vyber copy z CD na CD z CD virtuálnej na klasiké CD.
Z toho CD si nabotuj PC a priprav disk.
tak maly subor ma byt? nazov ma pwhe8.1..
tak som to napalil, nabotoval a bola tam len nejaka ponuka diagnostiky pamate.
Stiahol som ten súbor,pripojil som k virtuálnej CD mechanike ,napálil v napaľovacom programe ako kopy z CD na CD,nabotoval som z toho PC a program sa spustil ,tak ako má.Takže problém je u Teba,skús to ešte raz.
nedal som ako copy to copy, len som pridal ako data..je v tom rozdiel? a co to ma vlastne spravit? prepac za laicke otazky, ale tieto veci som este nerobil..
Sprav to ako Copy z CD na CD a pri nabotovaní z toho CD Ti nabehne ten program ako ho poznáš z OS.Nabehne tam potom odpočet ale nič nerob a program nabehne sám.Potom ho už poznáš z OS.
v com to vypalujes? mam nera a tam som nenasiel kopiu z cd na cd
Nehovor,že tam nemáš možnosť kopírovať disk alebo niečo podobné.
Urcite je, len som to nenasiel..mam lite verziu a tam je to trosku poprehadzovane..zajtra to pozriem, uz mam vypnuty pc..zatial diky moc za ochotu..
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco mu radis virtualnu mechaniku, ked kazdy normalny program je schopny napalit ISO? Napr.: XP Burner, zdarma a slusny program.
No furt si stojim za vytvorenim particii vo Windowse pri instalacii. Uz som windowsy klonoval a zalohoval viac krat a nikdy som nemal ziaden problem... Zbytocne mu to komplikujes.
No furt si stojim za vytvorenim particii vo Windowse pri instalacii. Uz som windowsy klonoval a zalohoval viac krat a nikdy som nemal ziaden problem... Zbytocne mu to komplikujes.
kedze som nemal doma cd, tak som to spravil tak, ze som znovu nainstaloval win s jednou particiou C, a potom cez program rozdelil..vsetko ok..
diky vam za ochotu poradit..
-
Michaelo
Hardcore addict
To si uz mohol rozdelit pri instalacii. Dosiahnes uplne to iste a usetris cas...
Ale aspon ze ti to funguje
Ale aspon ze ti to funguje
Michaelo :
Ja to robím tak ako som písal cez virtuálnu mechaniku.Tu je adresa súboru ISO:
http://www.partitionwizard.com/partitio ... le-cd.html
Stiahni si to ISO a napáľ na CD-RW aby si neprišiel o CD tak ako to robíš a nabotuj z neho daný program.Ak to pôjde ,tak je to v poriadku.
Čo sa týka rozdeľovania partícií.Ako som už písal ,ak si upravíš disk cez boot CD s programom na správu diskov,tak windows nevytvorí pred C partíciu 100-200MB podľa OS.Samozrejme dá sa to aj počas inštalácie,no ja to takto nerobím.Ak už je OS nainštalovaný ,tak je problém cez OS a správu diskov napr. upravovať C pod nejakú hodnotu,ak keď je tam kopa voľného miesta.Jednoducho windows je niekedy tvrdohlavý a nepovolí zmenšiť C na takú veľkosť ,ako by niekto chcel.Cez boot CD s programom to pôjde bez problémov.
Ty máš svoj systém a ja tiež.Pre mňa to nie je komplikované.
Ja to robím tak ako som písal cez virtuálnu mechaniku.Tu je adresa súboru ISO:
http://www.partitionwizard.com/partitio ... le-cd.html
Stiahni si to ISO a napáľ na CD-RW aby si neprišiel o CD tak ako to robíš a nabotuj z neho daný program.Ak to pôjde ,tak je to v poriadku.
Čo sa týka rozdeľovania partícií.Ako som už písal ,ak si upravíš disk cez boot CD s programom na správu diskov,tak windows nevytvorí pred C partíciu 100-200MB podľa OS.Samozrejme dá sa to aj počas inštalácie,no ja to takto nerobím.Ak už je OS nainštalovaný ,tak je problém cez OS a správu diskov napr. upravovať C pod nejakú hodnotu,ak keď je tam kopa voľného miesta.Jednoducho windows je niekedy tvrdohlavý a nepovolí zmenšiť C na takú veľkosť ,ako by niekto chcel.Cez boot CD s programom to pôjde bez problémov.
Ty máš svoj systém a ja tiež.Pre mňa to nie je komplikované.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak ja mam 2xSSD a 4xHDD na kazdom len jednu particiu
Takto je to najmenej komplikovane.
A nehovorim ze to je velmi komplikovane, len zbytocne zdlhavejsie, ked tak ci tak dosiahne to iste pocas instalacie windowsu.
Ale tak uz ma spravene, co je hlavne.
A nehovorim ze to je velmi komplikovane, len zbytocne zdlhavejsie, ked tak ci tak dosiahne to iste pocas instalacie windowsu.
Ale tak uz ma spravene, co je hlavne.
jasne, chlapi, kazdy ma svoj overeny postup, za ktorym si stoji..
este raz dik