OnePlus One
Re: OnePlus One
Edit: Pozvanky rozdane
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam jednu pozvanku prave mi prisla do mailu urcite ju nevyuzijem kupoval som iphone 6. kto chce piste rad ju darujem =)
Noooo, ja som ho chcel kedysi velmi, ale velmi moc ma odradil ten system pozvanok, velmi mi to znechutilo tu kupu... takze si teraz este pockam na druhu verziu, snad to nebude za pol roka, a dufam, ze to trochu vylepsia, popripade spravia predobjednavky, to maju iste a bez problemov.. nez nejake pozvanky
-
->slavo<-
Addict
Počítaj že najskôr bude v 3Q 2015 +- a ja osobne si myslím, že dvojka bude tiež na pozvánky 
-
Sarger
Guru wannabe
Tak tak, podľa všetkého 2 bude mať ten istý systém pozvánok. Kto ju chce nech je radšej aktívny u nich na fóre.
mám tri pozvánky na 1+1 64gb sandstone black, ak by niekto chcel - platnosť ešte 6 a pól dňa :good:
16 aj 64GB verzia sa dajú kúpiť. Z ich webu.
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 21:20)
Tak už sa mi podarilo aj telefón pokrstiť. Neviem čo som robil ale mam taky menší škrabanček v strede na pravo obrazovky a ako sa hovorí prvý boli najviac. Nahnevaný som síce to časom prejde ale aj tak už to škodí na kráse.
A vraj gorilla glass 3 no neviem...
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 21:20)
Tak už sa mi podarilo aj telefón pokrstiť. Neviem čo som robil ale mam taky menší škrabanček v strede na pravo obrazovky a ako sa hovorí prvý boli najviac. Nahnevaný som síce to časom prejde ale aj tak už to škodí na kráse.
A vraj gorilla glass 3 no neviem...
-
->slavo<-
Addict
GG3 ti poskriabe max zrnko piesku co si mal niekde vo vacku to sklo len tak neposkriabeš urcite nie klucami vo vacku atd. inač ja použivam toto ochranne sklo a som uplne spokojny
Tempered glass
maš ochranu menej odtlackov prstov + dobry pocit ze ked ti nahodou padne telefon na displej tak to odnesie max to sklíčko
Tempered glass
maš ochranu menej odtlackov prstov + dobry pocit ze ked ti nahodou padne telefon na displej tak to odnesie max to sklíčko
Ono to vyzerá nejak divno ako keby to niekto spravil síce je pravda ze mi padol ale to nemohlo byť od toho. Keď po tom mieste 1.5cm dlhá čiara prejdem nechtom tak cítiť na asi 3-5mm mieste ze mi tam necht zapadol.
Piesok som ja nevidel už pfuu... Cize neviem co by mi robil vo vačku.
Oplatí sa mi tam teraz dat už to tempered glass? Skôr by sa to hodilo na nepoškodený displej. Poprípade kde by sa dalo zohnať to sklo ?
Piesok som ja nevidel už pfuu... Cize neviem co by mi robil vo vačku.
Oplatí sa mi tam teraz dat už to tempered glass? Skôr by sa to hodilo na nepoškodený displej. Poprípade kde by sa dalo zohnať to sklo ?
Prečo by sa nemalo oplatiť? Pokiaľ sa chceš mobilu v blízkej dobe zbaviť, určite sa neoplatí tam nič dávať.. ak ho chceš mať ešte nejakú dobu, určite si tam daj nejakú fóliu alebo to temperované sklo. Možno bude stačiť obyčajná lacná fólia a keď sa tá poškodí, dáš novú.
Tak zbaviť sa ho určite nechcem.
-
->slavo<-
Addict
Ja som si ho kúpil z amazonu
spolu s týmto puzdrom od Diztronic
Na nemeckom amazone mali akciu na Diztronic Bundle of 3 Full Matte Black Flexible TPU Case for OnePlus One - Retail Packaging - Black/Blue/Red za nejakých 30euro +-
S tým gumeným puzdrom som maximálne spokojný možno ani to sklo by som nepotreboval lebo je vystúpený okolo displeja + chráni aj tlačítka ale ochrana je istota
spolu s týmto puzdrom od Diztronic
Na nemeckom amazone mali akciu na Diztronic Bundle of 3 Full Matte Black Flexible TPU Case for OnePlus One - Retail Packaging - Black/Blue/Red za nejakých 30euro +-
S tým gumeným puzdrom som maximálne spokojný možno ani to sklo by som nepotreboval lebo je vystúpený okolo displeja + chráni aj tlačítka ale ochrana je istota
No skúsim to kúpiť snáď sa podarí.
-
Arkaz
Addict
Pani najde sa volna pozvanka? Kolko vyjde mobil aj s dopravou ? Vdaka
-
guess.whoo
Redeemer
s tymto sa nestotoznis arkaz 
-
Arkaz
Addict
Preco ? 
-
guess.whoo
Redeemer
je to velke, ma vela plastu hore aj dole..chod pekne do G3-ky a nevymyslaj 
vyjde ťa to lacnejšie ako 16gb G3Arkaz napísal:Pani najde sa volna pozvanka? Kolko vyjde mobil aj s dopravou ? Vdaka
je plastový, no má skvelú pieskovú úpravu povrchu, je solídny
niet dôvodu, prečo doň neísť
-
guess.whoo
Redeemer
keby si poznal curious case of Arkaz tak by si to mozno netvrdil. ano ten zadok je velmi podareny, ale irituje ma na nom to iste co na Z-tkovych Xperiach a to je kopa zbytocneho plastu hore aj dole.
Fotak sa tiez nechyta na G3, dokonca je na OpO horsi ako na G2
Fotak sa tiez nechyta na G3, dokonca je na OpO horsi ako na G2