Rozchod - ktory je ohladuplnejsi ?
-
DarkNation
Expert
Re: Rozchod - ktory je ohladuplnejsi ?
Zaujimalo by ma co si v takom pripade robil v situaciach ked ti partnerka povedala ze ta miluje (myslim hocikedy pocas vztahu ako to obcas zvykom), bohapusto si jej zaklamal do oci s tym ze ju milujes tiez alebo si jej len poďakoval?
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som ľúbil len jednu, všetkým ďalším som úprimne povedal, že ich neľúbim, keď k tomuto došlo. Výsledok? Som sám. 
-
Bushido
Medium Professional
Ale jasne že mi to robia, už sa mi neraz stalo, že baba prejavila sympatie, dokonca si ma sama vyhľadala na FB a potom ked som ju pozval von, tak ignore
Ja som k babe vždy milý a pozorný, nikdy k ním nie som hajzel, ale čo by si robil na mojom mieste? Bol by si s nimi stále iba kamarát ?
Naštastie mi žiadna ešte nepovedala že ma lubi, vačšinou baba čaká kým to chlap povie...
Naštastie mi žiadna ešte nepovedala že ma lubi, vačšinou baba čaká kým to chlap povie...
A preco si tak nuteny mat niekoho? Nejak mi unika pointa, ked sa pytas, ze co by sme robili an tvojom mieste. Proste by som cakal na to, kedy sa zalubim. Ci co od toho vlastne ocakavas? Sex mozes mat jednorazovy ked chces, da sa aj zaplatit, uz to davno nieje hanba, normalna vec uz. Von mozes ist tiez s hockym, na pivo a podobne. Ci co este ocakavas?
-
Bushido
Medium Professional
Pointa je v Tom že tiež potrebujem aby ma mal niekto rad, ale trochu inak ako kamaráta. S kamarátom nemôžeš ležať pri telke a v objatí pozerať film. Platiť su sex s nejakou nakazenou k? Ako sorry, ale 100 alebo viac e nemám aby som si za jeden sex so slušnou babou zaplatil. A myslíš že baby majú záujem o jednorazovky? Nemajú...
Zle hladas potom 
No len nechapem, ze preco ked toto vsetko chces, tak si nenajdes partnerku, ktoru by si bral ako vazny vztah s laskou. Alebo sa tomu branis?
No len nechapem, ze preco ked toto vsetko chces, tak si nenajdes partnerku, ktoru by si bral ako vazny vztah s laskou. Alebo sa tomu branis?
-
Bushido
Medium Professional
Čo ja viem, zoznamim sa, je aj pekná aj chytrá aj šikovná, ale ked sa nezalubim, tak to ostáva v takej rovine že ju mam rad, záleží mi na nej, ale keby sa ma opýta ci ju ľúbim, tak poviem nie.
Tak to je zaujimave, ja osobne by som asi nevedel mat s holkou sex napriklad, kebyze ju nelubim, asi to uz je staromodne, ale prislo by mi to cudne. A podobne objatia ako spominas, lezanie na gauci pri filme atd...ja by som to nedokazal s hockym.
-
Bushido
Medium Professional
Veď ani ja s "hockým". Ten čas trávim s niekým s kým mi je príjemne... Čo ja viem, možno tomu podvedome dávam niekde šancu...
A co pre teba znamena "lubit"?Bushido napísal:Čo ja viem, zoznamim sa, je aj pekná aj chytrá aj šikovná, ale ked sa nezalubim, tak to ostáva v takej rovine že ju mam rad, záleží mi na nej, ale keby sa ma opýta ci ju ľúbim, tak poviem nie.
Podla mna lubit niekoho znamena, ze som ochotna davat a prijimat, ze docenujem kvality toho druheho a ze on sa na mna moze dlhodobo spolahnut. Sme kamarati, ktori o sebe netvrdia ze su najlepsi kamarati, ale spravaju sa k sebe tak, aby sa nimi stali. Proste si to vyzaduje VOLU, ze chcem vedome s niekym budovat vztah. Ak tu volu nemas, laska ti nespadne z neba.
PS: baba, co sa prva spyta, ci ju chalan lubi, je blba.
Ad ROZCHOD: Mne osobne staci, ked mi ten druhy povie, ze to nie je ono, ze sa vo vztahu neciti stastny a ze mozme byt kamarati. Natahovanie je rovnako odveci, ako keby mi niekto do oci povedal, ze ma nelubi, lubit nebude a neche so mnou viac byt. To prve hovori o tom, ze mu za to ani nestojim, aby bol uprimny. A to druhe hovori, ze na mne nie je nic, co ma na mne rad a v podstate cely cas vo vztahu len trpel.