utorrent-divné správanie sa

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

utorrent-divné správanie sa

Príspevok od používateľa dekarbon »

chalani čavte.ja už som bezradný tak dufam že tu nájdem pomoc že mi ukáížete alebo am anvediete na to čo ja nevidím. potrebujem si jednu vec stiahnuť cez utorrent.internet mám 40mbit/4mbit optika. vždy keď dám sťahovať cez utorrent 2.2.1 tak mi vypíše že disk je preťažený na 100% sťahovanie sa spomalí na 9,5 kB/s a konec nepohnem sa. Skúšal som sťahovať na dvojjadrovom amdčku a5 so sata I diskom to isté,skúšal som sťahovať na eeepc kde to vždy chodilo normálne a teraz nič.už som skusil aj an exerný hdd aj kábel som vymenil nech ide na usb 2.0 či kábel to nebrzdí nič.. skúšal som rozne nastavenie cache,zapnuť vypnúť zmeniť velkosť nehať an automatiku dokonca DEFAULT som skusil,skusil som preinštalovať utorrent a nič..viem že niečo mám zle ale neviem čo..a to vyťaženie disku robí aj keď t amdčko má 4 gb ram 1333 mhz ddr3 a nanovo nainštalovaný win 7..ja už fakt nechápekm čo tomu vadí..veď predsa ked idem sťahovať 45 Gb hru dajme tomu tak on si alokuje priestor ale zapisuje si an disk priebežne počas celého sťahovania nie? takže by to mal stíhať..či muá anstavím 1500 MB cache alebo 32 Mb musí stíhať..aj an tom eee pc mam sata II diska vždy to krásne išlo..nechápem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: utorrent-divné správanie sa

Príspevok od používateľa kukiak »

mozno trepnem hovadinu, ale aky mas suborovy system, nemas len fat32??.. ten nepodporuje take velke subory a moze to robit kvoli tomu.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

NTFS na všetkých spomínaných diskoch veď to je práve to zvláštne že NTFS by malo byť bezproblémov..jediné čo pomohlo skúšobne je nainštalovanie novej verzie utorrentu 3.4 ale ten na privatnom trackeri použiť nemôžem nakolko admin požaduje verziu 2.2.1 takže musim to riešiť..
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Skus ineho klienta
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Trezzor blokuje nove verzie, vraj pre bezpecnost. Tak si skusto Call of Duty stiahnut z ineho zdroja. Alebo iny klient, napriklad BitComet, BitLord, Azureus alebo iny.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

No stiahol som to nakoniec z inej stranky ale tento isty porblem je ked použijem bitcomet,azureus to je jedno jediny ktorý ako tak z Trezzoru fungoval bol abc torrent klient ale aj ten začal blbnúť teraz behám cez novšiu verziu 3.4 utorret ale neťahám z trezzoru cez neho sušam ine zdroje ale aj tak by som chcel aby to fungovaalo cez 2.2.1.Inak povedané alternatívne si to zohnať viem aj sttiahnuť ale prioritne chcem používať trezzor na taketo veci
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Robi to len pri tej velke hre ako je CoD alebo aj pri gigovych ci dvojgigovych filmoch?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Skús: Ovládacie panely => Systém => Upresniť => Výkon => Vizuálne efekty (výkon) => Upresniť => Zmeniť (dole)

a hore odškrtni Automaticky spravovat velikost stránkovacího souboru pro všechny jednotky
Napísať odpoveď