Cena 60€ +- dohoda
P: HTC DESIRE X
P: HTC DESIRE X
ahojte , predam HTC DESIRE X , komplet krabica prislusenstvo nevybalené , telefon funguje na 100% , este rok v záruke , neblokovaný , komplet krabica , kryt , folia na display ... stav 100% ... dovod predaja prechod na s5 mini za dobrú cenu tak prečo nie
... tento mi je zbytočný preto posúvam dalej , cena 60€ +- dohoda. Osobne /dobierkou je mi jedno ... Osobne iba v TN kraji.
Cena 60€ +- dohoda
Cena 60€ +- dohoda
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: HTC DESIRE X
Zdar.
Najdu sa nejake foto ? vydrz baterie,,,nemrzne?
Ak budes suhlasit,tak ho vezmem za 55 vratane posty (2.20€ Listová zásielka-Poistený list 1. triedy do 150 €-do500 g)
Platba na ucet ihned po odskusani.
Najdu sa nejake foto ? vydrz baterie,,,nemrzne?
Ak budes suhlasit,tak ho vezmem za 55 vratane posty (2.20€ Listová zásielka-Poistený list 1. triedy do 150 €-do500 g)
Platba na ucet ihned po odskusani.
Večer ti postnem fotky , mám celý deň školu a až na večer sa dostanem domov ... 55 + 2,2 za poštu sa dohodneme 
//Výdrž pri plnom používaní cca 1,5 dna... keď sa len vola a smskuje tak aj necelé 3 dni ... Samozrejme keď zapneš navigáciu tak behom dna vyslahaš baterku ...
Záručný všetko ktomu je , daj tvoj emaila a večer ti fotky pošlem
//Výdrž pri plnom používaní cca 1,5 dna... keď sa len vola a smskuje tak aj necelé 3 dni ... Samozrejme keď zapneš navigáciu tak behom dna vyslahaš baterku ...
Záručný všetko ktomu je , daj tvoj emaila a večer ti fotky pošlem
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Tak z navi to vydrzi aj tak len 2 hodiny.
Ok, mail v ss.
Ok, mail v ss.
Aj ja by som poprosil fotky, mail posielam v SS.
predany mimo fora , lock