Zmena za 5 rokov je niekedy fascinujúca.
Zmena za 5 rokov je niekedy fascinujúca.
Čaute hojkači, minule som premýšľal nad tím ako sa za posledných päť rokov.. Prostredie, ale hlavne ľudia. Niekedy prišiel som z partiou do baru a nebolo kde sadnúť každý víkend sme sa zabávali vonku, proste pamiatky a zážitky ktoré by som nemenil. Ale teraz viem že roky idú jasné aj ľudia sa menia ale až tak veľmi som to nečakal. Je to na plač ak s ľuďmi ste prežili akože povedané mládi a teraz ani nevedia že s vami niekedy niečo mali. Život ide ďalej ale podla mňa niekedy by bolo pekne sadnúť si a zaspomínať si ale nikto stim nič nerobí a ja už nemám náladu že zase ja musím začať.
Re: Zmena za 5 rokov je niekedy fascinujúca.
Vyplakavas sa takto pravidelne alebo máš len také dočasné spamerske obdobie?
Mládež dospieva, po škole sa každý rozuteká iným smerom, získa nové známosti, nové záujmy, nové povinnosti, navyše pribudne rodina, treba sa starať o partnera, deti a podobne.. a už nie je čas na staré partie.
Je to normálne a každý si tým prejde. Preto sa zaužilo, že staré dobré časy..

Je to normálne a každý si tým prejde. Preto sa zaužilo, že staré dobré časy..
-
Solo_Kamen
King
Stále lepšia téma ako ten 581 stranový flamefest v tejto sekcii. 
Aby som nebol mimo témy, tak možno treba proste zmenit kolektív a nepozerat sa do minulosti.
EDIT: 582 stranový flamefest.
Aby som nebol mimo témy, tak možno treba proste zmenit kolektív a nepozerat sa do minulosti.
EDIT: 582 stranový flamefest.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimave porozmyslat co a ako sa za tie roky zmenilo.
Čakal som fotku z okna paneláka 
to je zivot.
ked si v rovnakom meste alebo aspon krajine moze to byt bolave, ale ked zbalis saky-paky a odides co i len studovat na polroka do prec, uz po navrate nenajdes rovnakych ludi. o emigrovani na dobu neurcitu ani nehovoriac. no niektori sa obdaju a prskaju ked si doma na dovolenke a neozves sa im.
ked si v rovnakom meste alebo aspon krajine moze to byt bolave, ale ked zbalis saky-paky a odides co i len studovat na polroka do prec, uz po navrate nenajdes rovnakych ludi. o emigrovani na dobu neurcitu ani nehovoriac. no niektori sa obdaju a prskaju ked si doma na dovolenke a neozves sa im.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tychto mam najradsejjackb napísal:no niektori sa obdaju a prskaju ked si doma na dovolenke a neozves sa im.
-
Andi_Cibula
Addict
Treba chodiť v utajení.