3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Neviem, ci MicroStation ako taky, ale bola k tomu nadstavba s nazvom TriForma, ktory riesila 3D a renderovanie.
iny render v interiéry , MicroStation V8i, geometria prvkov kreslena manualne
-
nejakymarko
Addict
slavo, tie rendre sú veľmi pekné. Scéna ako taká veľa neponúkne, ale tie textúry sú, ako by povedal klasik, precítené. Hlavne teda tie schody. Len tak ďalej 
dik\ skolacikSkolacik napísal:slavo, tie rendre sú veľmi pekné. Scéna ako taká veľa neponúkne, ale tie textúry sú, ako by povedal klasik, precítené. Hlavne teda tie schody. Len tak ďalej
sceny so sirokym pohladom si velmi nemozem dovolit, slabe PC !
Možno sa niekomu bude zdať že to už preháňam, ale vrtuľník som začal robiť zase úplne od znova. Tento krát by to malo byť ešte o čosi lepšie.
Zatiaľ to vyzerá fajn, časom to ešte doladím. Inak aj proporcie sú úplne reálne, dĺžka bude okolo 16m a výška (bez rotorov) 4m.
Zatiaľ to vyzerá fajn, časom to ešte doladím. Inak aj proporcie sú úplne reálne, dĺžka bude okolo 16m a výška (bez rotorov) 4m.
Tak toto, je prosím pekne fluid simulácia.
Ja len, že idem otestovať čo mašina zvládne, na koniec sa to zvrtlo keď som nastavil príliš veľkú hustotu kvapaliny. Takže kocka letela dole, a presne takto ako je vidieť na obrázku, sa tam proste rozcapila. Hneď mi to prišlo zaujímavé, tak som do toho začal skulptovať, a vzniklo niečo takéto.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2014, 13:50)
Heli update... Bol to dobrý nápad začať ju robiť úplne od znova. Teším sa na ňu, bude dosť pekná.
Inak nedávam si záležať len na samotnom modely, ale aj na textúre (len jeden súbor/obrázok v kvalitnom formáte a 7k rozlíšení, no bude tam obsiahnuté všetko).
Ďalej to bude "animation ready" model, takže kompletne narigované (dvere, stierače, svetlá, atď...). Jednoducho kvalitná a brutálna práca. Až po tomto všetkom začnem s výstavbou scény (armor bay), a tá bude rovnako precízna. A ako to tak po sebe čítam, tak ma čaká toho dosť. Tak toto asi za mesiac nespravím (ani za dva,ani za tri,...).
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 23:24)
Ešte na posledy sem hodím armor bay. Trocha vyladené textúry, iné nasvietenie scény,...
Každopádne je to úplne fuk, je to len maketa. Ale celkom vydarená.
Ja len, že idem otestovať čo mašina zvládne, na koniec sa to zvrtlo keď som nastavil príliš veľkú hustotu kvapaliny. Takže kocka letela dole, a presne takto ako je vidieť na obrázku, sa tam proste rozcapila. Hneď mi to prišlo zaujímavé, tak som do toho začal skulptovať, a vzniklo niečo takéto.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2014, 13:50)
Heli update... Bol to dobrý nápad začať ju robiť úplne od znova. Teším sa na ňu, bude dosť pekná.
Inak nedávam si záležať len na samotnom modely, ale aj na textúre (len jeden súbor/obrázok v kvalitnom formáte a 7k rozlíšení, no bude tam obsiahnuté všetko).
Ďalej to bude "animation ready" model, takže kompletne narigované (dvere, stierače, svetlá, atď...). Jednoducho kvalitná a brutálna práca. Až po tomto všetkom začnem s výstavbou scény (armor bay), a tá bude rovnako precízna. A ako to tak po sebe čítam, tak ma čaká toho dosť. Tak toto asi za mesiac nespravím (ani za dva,ani za tri,...).
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 23:24)
Ešte na posledy sem hodím armor bay. Trocha vyladené textúry, iné nasvietenie scény,...
Každopádne je to úplne fuk, je to len maketa. Ale celkom vydarená.
-
nejakymarko
Addict
Hodim aj ja nieco, len tak na ozivenie.
kvalita rendru ako takeho nic moc, ale nie su to finaly. len trebalo mat nieco na konzultaciu do skoly
kvalita rendru ako takeho nic moc, ale nie su to finaly. len trebalo mat nieco na konzultaciu do skoly
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Paplon je z leskeho umeleho materialu na posteli, ci sa mi zda len ten odraz vankusov???
-
nejakymarko
Addict
Hej material je nejaky blby, leskne sa ako psie gule
uz sa mi to nechcelo prerendrovavat na rychlo. Vo finale to budem urcite menit
Pekne pomaličky.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2014, 22:53)
Update...
Niektoré záhyby treba ešte vyladiť, ale to má čas.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2014, 22:53)
Update...
Niektoré záhyby treba ešte vyladiť, ale to má čas.
takto pokracujem ja tu hlavu budem este prerabat teraz soms a pokusal spravit kozenu bundu
Goofy - Fúha, pekný progres, si šikovný. Plánuješ to aj nejak celé dokončiť (textúry, retopo,...)? Alebo si len tak cvičíš skulptovanie?
Rethon diky a ano planoval by som to rignut o texturovat ale uvidime kedze mam dost porblem dokoncovat veci 
Trocha som sa hral s textúrami. Také menšie odreagovanie od vrtuľníku.
Je to vlastne plane s textúrou (color mapa), normal mapa pre miniatúrne detaily a displacement/height mapa pre fyzickú zmenu. Musel som to renderovať cez CPU pretože grafa to nerozdýcha. Model má niečo cez 4 milióny polygónov. Render time cca 10 min.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2014, 11:42)
Update...
Na koniec som prerobil celé to "spojenie" ktoré spája obe polovice. Už sa začína podobať na toho filmového. Ale zase nechcem aby to bola presná kópia, bude to originál, hlavne v časti kde budú motory, tam sa vybláznim.
+ testovacia textúra a renderované v cycles.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2014, 10:01)
Update...
Tak predná časť by už bola (aspoň taký základ). Teraz budem prechádzať do zadu.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2015, 0:09)
Neskutočné že sa tu nič nedeje, vlastne stále píšem ten istý príspevok.
Čo k tomu napísať, ďalší cycles render.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2015, 12:24)
Update...
Tentokrát sem pridám takýto bočný ortografický náhľad.
Už len ten chvost, strechu a základ mám hotový. Potom to celé poopravujem (kadejaké viditeľné spoje, hrboľčeky, a podobné nechcené artefakty). A potom to začne, tá pravá zábava ešte len príde, na detailoch sa poriadne vybláznim. Na tvorbu materiálov a Ultra HD textúr nechcem ani pomyslieť, to bude samostatná kapitola.
+ ďalej vám aj predstavujem nový copyright, je možné že ho postupom času ešte nejak doladím. Spravil som pekný kompromis, pôvodne som tam chcel dať aj diakritiku, lenže absolútne to tam nepasovalo, tak som zmenil len meno. Síce jedno písmenko nieje až taká veľká zmena, ale celkový dojem to zmenilo. No hotový Európan teraz.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2015, 16:13)
Update...
Konečne som dokončil základ, viacmenej. Teraz to opraviť, naleštiť, a môžem ísť do detailov.
Inak, už sem niekto napíšte prosím (to je fuk hocičo), nech nepíšem stále len ja, aby sme sa pohli niekam.
Je to vlastne plane s textúrou (color mapa), normal mapa pre miniatúrne detaily a displacement/height mapa pre fyzickú zmenu. Musel som to renderovať cez CPU pretože grafa to nerozdýcha. Model má niečo cez 4 milióny polygónov. Render time cca 10 min.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2014, 11:42)
Update...
Na koniec som prerobil celé to "spojenie" ktoré spája obe polovice. Už sa začína podobať na toho filmového. Ale zase nechcem aby to bola presná kópia, bude to originál, hlavne v časti kde budú motory, tam sa vybláznim.
+ testovacia textúra a renderované v cycles.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2014, 10:01)
Update...
Tak predná časť by už bola (aspoň taký základ). Teraz budem prechádzať do zadu.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2015, 0:09)
Neskutočné že sa tu nič nedeje, vlastne stále píšem ten istý príspevok.
Čo k tomu napísať, ďalší cycles render.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2015, 12:24)
Update...
Tentokrát sem pridám takýto bočný ortografický náhľad.
Už len ten chvost, strechu a základ mám hotový. Potom to celé poopravujem (kadejaké viditeľné spoje, hrboľčeky, a podobné nechcené artefakty). A potom to začne, tá pravá zábava ešte len príde, na detailoch sa poriadne vybláznim. Na tvorbu materiálov a Ultra HD textúr nechcem ani pomyslieť, to bude samostatná kapitola.
+ ďalej vám aj predstavujem nový copyright, je možné že ho postupom času ešte nejak doladím. Spravil som pekný kompromis, pôvodne som tam chcel dať aj diakritiku, lenže absolútne to tam nepasovalo, tak som zmenil len meno. Síce jedno písmenko nieje až taká veľká zmena, ale celkový dojem to zmenilo. No hotový Európan teraz.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2015, 16:13)
Update...
Konečne som dokončil základ, viacmenej. Teraz to opraviť, naleštiť, a môžem ísť do detailov.
Inak, už sem niekto napíšte prosím (to je fuk hocičo), nech nepíšem stále len ja, aby sme sa pohli niekam.
na môj vkus moc poly
ale uvidím, čo z toho bude 
Polygónov nie je nikdy dosť. 
Za mňa super - nekomentujem ale sledujem, teším sa na ďalšie updaty.
Za mňa super - nekomentujem ale sledujem, teším sa na ďalšie updaty.
Viac polygónov znamená väčšiu kontrolu nad modelom. Pravdu máte obaja, polygónov nie je nikdy dosť, no na niektorých miestach by ich mohlo byť skutočne menej (pre mňa poučenie do budúcna).
Ďakujem za postrehy chlapci, som rád že sa páči.
Ďakujem za postrehy chlapci, som rád že sa páči.
tak ja pridam tiez nieco
neni to vobec dobre tie materialy su na rychlo ako vzdy mal by som sa uz naucit tie nodes