Vzťah s oveľa mladším dievčaťom 15-

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Radko277
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Vzťah s oveľa mladším dievčaťom 15-

Príspevok od používateľa Radko277 »

Keď ma chlap okolo 20 čo myslíte si o vzťahu s dievčaťom s vekom 15 a nižšie a svoj vzťah utajujete?
brm
Darca
Darca

Re: Vzťah s oveľa mladším dievčaťom 15-

Príspevok od používateľa brm »

Myslím si, že nie je dôležité, kto si o tom čo myslí.. dôležitejšie je, či si tí dvaja spolu navzájom rozumejú, či majú spoločné záujmy a podobne.. a samozrejme, či on nerobí nič také jej, aby sa za to nedajbože dostal do basy.

:)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

v 15 nevie nic... aj ty ked mas 20 vies hovno :)

a co si myslim, ten vztah ti okrem pedo sexu nemoze dat nic
Radko277
Amateur
Amateur

Prečo narazate práve ako na sex... Ved to je už na nich .. Len okolie to berie ináč
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Radko277.. ich vec to bude, až ona bude mať 15 rokov a viac, kým nebude mať 15r, stále bude platiť §201 Trestného zákona:
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
Snáď netreba pripomínať, že nikoho nebude zaujímať, že to bolo z jej strany dobrovoľné.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

sak mi napis co ti ten vztah dava... strasne ma to zaujima co moze dnesna 14tka vediet okrem ovladania iphonu.

a ten sex tiez nemoze byt dobry.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Don't.

asi tolko. Nedokazem si predstavit co okrem uspokojovania potrieb latentnej pedofilie moze zakladoskolacka poskytnut 20r chlapovi. Ak pominieme telesnu stranku, tieto deti este nemaju dostatok zivotnych skusenosti aby mohli byt "dospelemu" cloveku rovnocennym partnerom, nech uz sa jedna o podporu pri zvladani zivotnych situacii, psychicku ci inu (hmotnu, pracovnu, cojaviem), dostatocnu nezavislost k vobec moznosti prezivat normalny vztah na urovni dosp. ludi, hlavne casovu, schopnost ocenit iste veci, gesta (opat prameniac z nedostatku ziv. skusenosti).

Mne z toho bohuzial skustocne vychadzaju len dve moznosti, bud ma takyto chlap skutocne tah na mladsie (a snazi sa v tomto zmysle uspokojit aspon ako-tak prijatelnym sposobom), alebo je to traged, ktory nema na to najst si partnerku vo svojej vekovej skupine, a v tejto skupine lovi aby mal "aspon dakoho".
Radko277
Amateur
Amateur

Fabo napísal:Don't.

asi tolko. Nedokazem si predstavit co okrem uspokojovania potrieb latentnej pedofilie moze zakladoskolacka poskytnut 20r chlapovi. Ak pominieme telesnu stranku, tieto deti este nemaju dostatok zivotnych skusenosti aby mohli byt "dospelemu" cloveku rovnocennym partnerom, nech uz sa jedna o podporu pri zvladani zivotnych situacii, psychicku ci inu (hmotnu, pracovnu, cojaviem), dostatocnu nezavislost k vobec moznosti prezivat normalny vztah na urovni dosp. ludi, hlavne casovu, schopnost ocenit iste veci, gesta (opat prameniac z nedostatku ziv. skusenosti).

Mne z toho bohuzial skustocne vychadzaju len dve moznosti, bud ma takyto chlap skutocne tah na mladsie (a snazi sa v tomto zmysle uspokojit aspon ako-tak prijatelnym sposobom), alebo je to traged, ktory nema na to najst si partnerku vo svojej vekovej skupine, a v tejto skupine lovi aby mal "aspon dakoho".
Presne aj ja si o tom myslím, ale chcel som vedieť názor ostatných. Proste také dievča ti nepomôže v živote či v spoločnom alebo osobnom.. Aj niektoré 20 ročne a viac to bohužiaľ nemajú v hlave v poriadku, ale to už je vec názoru a pravdy
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

aj o cosi starsie dievcata su nepouzitelne na normalny vztah, ale 15 a menej je uz zvrhlost. vytvorit nejaky "vztah" s takymto dievcatom uz podla mna nie je zufalost ale porucha. proste..student vs/pracujuci clovek vs ziacka zakladnej skoly? ved to uz neni o prioritach, ale o dvoch absolutne rozdielnych svetoch. absolutne si neviem predstavit v akom duchu sa mozu niest konverzacie takeho paru.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Ale prosim vas, aka zvrhlost. Ved niektore 15-stky vyzeraju lepsie ako vase frajerky.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DarkNation: Cize tebe staci krasa, ze sa mas na co pozerat a ked otvori usta, tak to uz radsej nevnimas???
DarkNation
Expert
Expert

To som nikde nenapisal. Ja len tvrdim, ze niektore 15-nast rocne baby vyzeraju vyzorovo dospelsie ako niektore 18-20 ročné. A ženská môže byť blbá, či má 15,20 či 35,
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak ide len o sex... zase ono, niektoré v 14 trtkajú už prvú ligu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Radko277 napísal:Prečo narazate práve ako na sex... Ved to je už na nich .. Len okolie to berie ináč
preto, lebo sex je súčasť vzťahu. A v každom vzťahu k nemu skôr či neskôr príde.

a či je to na nich neviem. V takom veku nemá ešte ani občiansky, takže technicky vzaté nie je svojprávna. Nemôže ani voliť.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

DarkNation napísal:To som nikde nenapisal. Ja len tvrdim, ze niektore 15-nast rocne baby vyzeraju vyzorovo dospelsie ako niektore 18-20 ročné. A ženská môže byť blbá, či má 15,20 či 35,
Nesuhlasim.

Niektore 15 rocne sa vedia namalovat aby vyzerali dospelejsie ako niektore 18-20 rocne. Ale ked sa na to trochu lepsie pozries, tak ten rozdiel proste vidis.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ale no fuj. Takéto veci sa mi bridia z princípu.
A ak má niekto potrebu ukájať si latentnú pedofíliu legálnym spôsobom tak nech ide radšej na liečenie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

audiotrack napísal:V takom veku nemá ešte ani občiansky, takže technicky vzaté nie je svojprávna. Nemôže ani voliť.
Mas zaujmave podmienky na to aby ta niekto pritahoval. Nastastie si uz vo veku kde tento zaklad splna kazda rovesnicka.
Realita je bohuzial taka, ze podla vyzoru sa odhaduje vek tazko (make up a obliekanie robia strasne vela). A chlap bude v prvom rade pritahovany vyzorom. Ono sa to moze zmenit ked zena otvori usta ale kedze svetlo je rychlejsie ako zvuk najskor ta uputa vyzorom.

K teme:
15-? No ak ma chlap 15 tak OK. Inak sa asi tazko dockas nejakej vyspelosti. Dievcina by musela mat pekne tazke detstvo aby bola vyspela na vztah s napr. 20 rocnym (alebo je ten 20rocny zaostaly).
Osobne pojem "dospelost" chapem v 3 rovinach:
Fyzicka: Schopnost mnozit sa. Pri zdravom tele toto splna vacsina zien.
Psychicka: Uzko suvisi s tretou. Ide o zodpovednost za svoje ciny, predvidanie. Skratka pouzivanie rozumu v beznom zivote. Tu je nanestastie dost vela zien ktore skratka maju co dohanat (vid bod 3.)
Emocionalna: Tu by sa toho napisat dalo vela ale ak to mam zhrnut do jednej vety: Uvedomenie, ze realita nie je taka ako ju momentalne emocionalne prezivam. A v tomto smere je velka cast zien jednoducho j*bnuta. Dokonalost v tomto neexistuje ale tak vela zien sa proste ani nesnazi. Nezavisle od veku.
A kedze emocie funguju v spolupraci s hormonami a zena 15- si prejde este vela zmenami a ma pred sebou este vela sebaspoznavania sa a ucenia. A teda emocionalne vyspela byt nemoze. Moze byt disciplinovana ale to by fakt musela mat hrozne detstvo aby mala pred 15tkou vypestovanu velmi silnu volu.

Preto ak ta uputa 13tka tak proste 3 roky pockaj a ak bude v 16tich stale rovnako zaujmava potom mozno nieco skusit. Toto zase v ramci svojej emocionalnej nedospelosti nezvlada vela chlapov ale ani nemusia kedze taketo cakanie proste v drtivej vacsine pripadov nie je rozumne.
DarkNation
Expert
Expert

Fabo, a to sa ako konkretne vylucuje s tym co som napisal ja? Samozrejme ze su aj take, ktore sa naskuju omietkou nasledkom coho vyzeraju vyspelo, ale EXISTUJU aj take, ktore vyzeraju naozaj vyspesiel ako niektore o 3,4 roky starsie baby.

Na ukor latentnej pedofilie a podobnych kravin ktorymi sa tu velka cast z vas obhana prikladam jednu slecnu, ktora mala v case vzniku fotky 15 rokov, ide o Alexis Ren.
Prílohy
20140704042357916_s_zps0038de80.jpg
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Lebo mejkapom upravena modelka na photoshopom prehnanej fotke je reprezentativny priklad skutocneho 15r dievcata ktore stretnes niekde na diskoteke a nevies urcit ci ma 15 alebo 18 :lol:

edit: a ked uz sme pri tom, ani na tej fotke nevyzera na 18
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Más pravdu, na tej fotke vyzerá na 20.

Neviem čo sa ohánate s nejakou latentnou pedofíliou...chodiť s 15kou môže byť síce príznak značného poškodenia mysle, ale skôr vo sfére pomerne špecificky vyhraneného masochizmu, keďže to je tupé jak tačky a plieska tým puberta, ale po fyzickej stránke to môže byť plnohodnotná vyvinutá žena. Samozrejme, máš baby čo aj v 25 rokoch vyzerajú na 14 a naopak. Ale určite by som negeneralizoval v duchu latentnej pedofílie...
Napísať odpoveď