Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa DeJF »

Ja som reklamoval sw chybu, bootloader odomknutý a v pohode reklamacia prešla.
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

ak si nemal mt od googlu (nexus), tak si mal stastie :) uz pri odomykani bl je v podmienkach, ze prichadzas o zaruku
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ja som tak reklamoval Samsung tiez som myslel ze to nevyreklamujem. Riesil som to aj tu na fore.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nuž, po niekoľkomesačnom odhodlávaní som dnes večer konečne spravil root svojej G2ky.. a hneď nahodil aj CyanogenMod! Sa cítim, akoby som si kúpil nový mobil..

:)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Ludia, ako zabranim tomu, aby sa mi niektore aplikacie automaticky prepinali do slovenciny, bez toho, aby som menil jazyk celeho systemu? Ide mi konkretne o PlayerPro, automaticky mi tam hadze slovensky preklad, ktory je nielen zly, ale navyse kompletny tak spolovice.. Uz dost dlho ma to irituje. Samozrejme, ze som niekolkokrat preliezol menu samotneho prehravaca, ale nic ako vyber jazyka sa mi tam najst nepodarilo... Vdaka za kazdy tip.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

root + Xposed Framework + AppSettings
(teoreticky by to slo aj rekompilaciou appky :-D )
Kufor
Light Professional
Light Professional

Presne to som nasiel aj ja, skusil som to, ale nejak mi to nefungovalo, ani po x restartoch a neviem com vsetkom... Potom som nainstaloval tuto appku, cez ktoru som sice dosiahol, co som chcel, no cele to bolo mierne spomalene, pustalo to cez vytvoreny odkaz. Ked som vsak pustil program normalne, nie cez odkaz vytvoreny tamtou aplikaciou, cuduj sa svete, bolo to po anglicky :) Takze napokon som dosiahol, co som chcel.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tretí deň si všímam že mám problém z nabíjaním mojej G2-jky. Keď sa dá, tak dávam mobil nabíjať pri cca. 20-30%. väčšinou mi ho nabilo na 100% za približne 2-2,5 hodiny. No teraz mi ho nabíja strašne pomaly. Mobil ukazuje že sa z 20% na 100% nabije za skoro 6 hodín. Môže to byť nejaká softwarova chyba? Nabíjam stále z tej istej nabíjačky. Zase je pravda že som inú neskúšal. No keby sa pokazila tak by nenabijala vôbec a nie len tak pomaly, nie?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Už som na to prišiel. Robí to app. BetterBatteryStats. Zamrazil som ju cez Titanium, a už to ide ako pred tým. Len prečo to robí? Musím sa pozrieť do nastavení, či sa to dá nejak vypnúť.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Kufor napísal:Presne to som nasiel aj ja, skusil som to, ale nejak mi to nefungovalo, ani po x restartoch a neviem com vsetkom... Potom som nainstaloval tuto appku, cez ktoru som sice dosiahol, co som chcel, no cele to bolo mierne spomalene, pustalo to cez vytvoreny odkaz. Ked som vsak pustil program normalne, nie cez odkaz vytvoreny tamtou aplikaciou, cuduj sa svete, bolo to po anglicky :) Takze napokon som dosiahol, co som chcel.
Tak nakoniec som sa tesil zbytocne, ta appka mi zmenila jazyk celeho systemu. Ked som zmenil jazyk spat na slovencinu, vsetko bolo po starom...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

chlapi poradte prosim.na pocuvanie hudby cez youtube som pouzival pvstar+, teda mohol som pozerat a vypnut displej mobilu.ale ako pozeram teraz mi nenajde v play aplikaciu.je nahrada za tuto aplikaciu?dik
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Typek: Viral Popup
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Má už niekto Android 5 ? Mne sa včera updatol Nexus 7 na verziu 5.0.1 a mám z nej dosť rozpačitý dojem..
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Už na ňom bežím mesiac(bez pár dní). Mne sa zatiaľ veľmi páči, samozrejme sú detaily, ktoré treba ešte vyladiť.
Príde mi o dosť plynulejší ako KitKat aj keď to môže byť zapríčinené animáciami, ktoré zakryjú načítavanie.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Bezim uz od L preview, vsetko ide bez problemov, je to rychle a pekne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ak máš Nexus 7 2012, tak áno, miestami je to dosť zasekané, ale určite menej ako na KitKat-e, ten tablet proste nestíha. Inak (napr. Nexus 4) je to žúžo. Rýchle a spoľahlivé. :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Mám Nexus 7 (2013) a mám pocit, že na KitKate mi to šlo lepšie. Alebo len nie som zvyknutý na tú zmenu. Každopádne Minion Rush mi ide o poznanie horšie. A chýba mi možnosť zabiť všetky aplikácie naraz, ako to bolo na KitKate. A zmizol mi QuickOffice.
Jozinek333
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Jozinek333 »

Možnosť zabiť všetky aplikácie naraz bola v KitKate? Nebola.. Teda aspoň nie v AOSP.. Ak si aspoň trochu schopný developer, vieš si tam to tlačidlo na odstránenie aplikácií naraz pridať..
A nečuduj sa že ti ide horšie ako KitKat, Android 5.0 prináša významné vylepšenia kernelu aj systému, ty si spravil OTA.. Aktualizácie sú zlo, vždy je s nimi nejaký problém. Najlepší spôsob na upgrade je flashnutie factory imagu cez fastboot. QuickOffice je mŕtvy program, jeho vývoj bol ukončený a bol odstránený z gapps. Nahradený bol samostatnými aplikáciami od google: Google Sheets, Google Slides a Google Docs.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tiež sa mi zdá že zavretie všetkých appiek nebolo v KitKat-e.
Napísať odpoveď