Repro k PC, 2.0, 100€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Repro k PC, 2.0, 100€

Príspevok od používateľa Kufor »

Zdravim,

dnes po dlllhej dlhej chorobe definitivne dozili moje Geniusy, obzeram sa teda po niecom novom, co by som si predcasne daroval pod stromcek, resp na Mikulasa :D

Limit je 100€, vyuzitie hudba, filmy, hry, proste PC klasika. Vybral som nejakych kandidatov, medzi ktorymi sa neviem rozhodnut, ak mi nieco odporucite, budem len rad:

1. Alesis Elevate 3,
2. M-Audio AV 30 II, pripadne drahsie M-Audio AV 40 II, ktore su sice mierne nad limit, ale ak by to za to stalo, bolo by to OK,
3. Kurzweil KS-40A, ktore su chvalene, ale to ovladanie vzadu by mi neskutocne prekazalo...

Najviac sa osobne priklanam k tym M-Audio, len neviem ci AV 30, alebo priplatit na AV 40. Tiez som zvazoval, ze si trosku utiahnem opasok a kupim velebene Microlab Solo 6c, ale tie som nakoniec zavrhol kvoli ich velkosti.

Vdaka za kazdy tip.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Repro k PC, 2.0, 100€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ono tie rozmery Solo 6C nie su samoučelne. Je tam 6" stredobas, to potrebuje priestor.

Bude to o kompromise, tie male 3" repraky su kompaktne, ale filmy a hry ti to veľmi neozvuči. Kurzweily su zas ladene stredo-vyškovo, takže sa hodia viac na akusticku muziku ako na efekty vo filmoch a hrach. Hraju ale veľmi dobre. Rozhodoval by som sa medzi nimi a AV 40. Keď už priplatiť a Solo škrtaš, tak napr. tie Alesis s 5" basakom.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Vdaka za odpoved ;)

Mne je jasne, ze tie Microlaby nie su take velke len tak z rozmaru vyrobcu, ale bohuzial by som ich nedokazal vtesnat na stol tak, aby mi tu neprekazali a mohol som tu normalne existovat.

Tie Alesis myslis tieto? Ak ano, tak to mame Kurzweil za 80, M-Audio za 109 a Alesis za 120€. Bude teda rozdiel medzi Alesis a Kurzweil taky, aby to stalo za 40€ navyse? Povedzme, ze vacsinu casu budu pouzivane prave na hudbu, co sa stylov tyka, tak nejaky folk / rock / metal, styly ako DnB a podobne nepocuvam.

//este som kdesi nasiel nieco taketo - Edifier Studio R1900TII 2.0. Co povies na ne?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Netusil som ze ich dostat aj u nas. Nepocul som ich, tak neposluzim, je ale dost mozne ze je to z tohto najlepsia kupa. Otazka je nakolko sa to oplati oproti Kurzweilom.
Kufor
Light Professional
Light Professional

No ved prave, co tak o nich hladam, tak ich nepocul skoro nikto :) Zacinam sa priklanat k tym Kurzweilom, o nich je toho popisane az-az a povacsinou si ich ludia pochvaluju. Cena je len plus.
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Napísať odpoveď