janci1994 napísal:ja mám ten starší model kde nie je vstavané rádio a nie je tam ani klíma ani teplomer

hned za tym konektorom mi to pride ako klima chladic

ale tol en tak na okraj, ked to klimu nema.. moze to byt steker od cohokolvek, comu stacia 2 kable (2 piny).. hmlovka, cidlo.. ja by som sa tomu pozrel na zubok asi tak, ze by som sa nejako dostal ku tomu kablu a skusal kam dotiahne, kde alebo ku comu by sa to dalo pripojit... a to, ze nemas klimu, neznamena, ze nemas teplotne cidlo... ak mas ropu, tak ECU si odniekadial musi brat udaj, ci ma zhavat 1 sekundu, 5 sekund alebo nezhavit vobec.. vw group ma cidlo teploty nafty, opravte ma ak nie a japonci maju co?

ale to je len moja teoria, neviem ci mas naftu ci benzinak... a ak mas naftu a cudujes sa, ze preco ti to teraz v zime dobre startuje, tak to bude asi tym, ze pri odpojenom cidle teploty vykazuje pre ECU najnizsiu teplotnu hodnotu u VW cca -46 stupnov a u japoncov netusim...
///este aj ta dierka napravo hore od stekra v rohu mriezky mi pride na nejake cidlo, ktore tam ma byt osadene...