STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Dedomil: Dakujem za odpoved
Kufor: Cez ten tvoj odkaz to fungovalo kupil som 3 hry, dufam ze necelim tymto nejakemu zablokovaniu uctu ako opisoval Dedomil, dakujem pekne, pomohli ste mi. Nerad by som presvihol akcie ktore su teraz + akcie ktore budu na vianoce
Kufor: Cez ten tvoj odkaz to fungovalo kupil som 3 hry, dufam ze necelim tymto nejakemu zablokovaniu uctu ako opisoval Dedomil, dakujem pekne, pomohli ste mi. Nerad by som presvihol akcie ktore su teraz + akcie ktore budu na vianoce
Nehrozi ti nic, neboj sa, ak ta to ukludni, tak tento link mi pred casom poslali priamo zo supportu a je presne pre tvoju situaciu 
Ten link je na dve veci 
Mas len to stastie, ze sa v Nemecku plati eurami inac by ti to nefungovalo.
Mas len to stastie, ze sa v Nemecku plati eurami inac by ti to nefungovalo.
Aha, takze kedze to v Nemecku funguje (a funguje zrejme teda vo vsetkych krajinach, kde Steam nepredava v domacej mene, ale v €, takze napr. aj CR, Polsko.... - ak nie uplne vo vsetkych, to uz som nezistoval) a chrobak je prave v Nemecku => pomohlo mu to, aj tak je link na dve veci.. Dobre, super. 
Mám taký problém že som zastavil sťahovanie hry na steame a potom vypol pc. Obvykle keď to spravím môžem pokračovať so sťahovaním tam kde som prestal, ale teraz mi to sťahuje od začiatku a pritom viac ako polovicu mam v priečinku steam/download
.
Nedá sa to akosi opraviť aby som to nemusel zase celé odznova sťahovať ?
Ďakujem
Nedá sa to akosi opraviť aby som to nemusel zase celé odznova sťahovať ?
Ďakujem
nechápem, že prečo je Steam taký drahý. veď je myslím, že najdrahší zo všetkých eshopov
Na rozdiel od čoho? Steam nieje eshop ruských či indických klúčov.
či je to klasický eshop, alebo napríklad xgames, tak ceny sú nižšie ako na Steame. niekde aj oveľa nižšie
Steam a xgames je absolutny rozdiel. Na Steame predavaju priamo vyvojarske studia hier alebo vyvojar(i). Predavaju za take ceny aby z toho nieco mali nakolko si berie z ceny nieco aj Steam bo im poskytuje v cene kopec veci cim mozu jednoduho a rychlo hru rozsirit po celom svete atd... Xgames a ine podobne projekty su 2-3 ludia sediaci v kancelarii 5x5m ktory maju len CD kluce od distributorov ci od vyrobcov danych hier. Neposkytuju nic ine v cene a tak ci onak kluc bude potrebne zadat do sluzby ktoru si vyvojari vybrali pre distribuciu svojej hry.
Co sa ale tyka cien hier na Steame tak od zaciatku ked bol este Steam Beta sa to velmi zmenilo. Zaciatky digitalnej distribucie boli take, ze vsade hlasali ako budu nizsie ceny bo odpadne vyvojarom povinost si hladat distributora svojej hry. Mozu si ju sami priamo cez Steam distribuovat a budu mat 100% prehlad o kazdej jednej legalnej kopii + jednoduche vydavanie aktualizacii aj v rychlejsich intervaloch. Nemusia ju davat na DVD. Nemusia tlacit rozne plagaty a rozne reklamne predmety. Staci len reklama v Steame a miliony ludi si to preobjednaju. No ale nakoniec sa ceny vratili na povodne hodnoty ale aby ludia neremcali zacali sa vydavat rozne Deluxe a Limited Edicie.
Inac aby som nezabudol tak ak si si nevsimol dost retail hier ajtak vyzaduje aktivaciu na Steame. Nakolko retail verzia hry je lacnejsia ako digitalna verzia tak nakupia kopec tychto retail verzii, cd kluce nahadzu do systemu a predavaju to. Krabicky s DVD sa zlikviduju a hotovo. Preto mozes najst niekedy o dost lacnejsiu niektoru hru na strankach ako xgames nez na Steame.
Co sa ale tyka cien hier na Steame tak od zaciatku ked bol este Steam Beta sa to velmi zmenilo. Zaciatky digitalnej distribucie boli take, ze vsade hlasali ako budu nizsie ceny bo odpadne vyvojarom povinost si hladat distributora svojej hry. Mozu si ju sami priamo cez Steam distribuovat a budu mat 100% prehlad o kazdej jednej legalnej kopii + jednoduche vydavanie aktualizacii aj v rychlejsich intervaloch. Nemusia ju davat na DVD. Nemusia tlacit rozne plagaty a rozne reklamne predmety. Staci len reklama v Steame a miliony ludi si to preobjednaju. No ale nakoniec sa ceny vratili na povodne hodnoty ale aby ludia neremcali zacali sa vydavat rozne Deluxe a Limited Edicie.
Inac aby som nezabudol tak ak si si nevsimol dost retail hier ajtak vyzaduje aktivaciu na Steame. Nakolko retail verzia hry je lacnejsia ako digitalna verzia tak nakupia kopec tychto retail verzii, cd kluce nahadzu do systemu a predavaju to. Krabicky s DVD sa zlikviduju a hotovo. Preto mozes najst niekedy o dost lacnejsiu niektoru hru na strankach ako xgames nez na Steame.
-
Wishmaster
Medium Professional
Su to tzv. re-selleri..
a hlavne predavaju alebo uz len predavali kluce kupene v krajinach kde boli ozaj lacne,kedysi sa im vravelo smelinari.
Nepoznáte nejakého dôveryhodného a ochotného Rusa, ktorý kupuje hry na Steame? Teraz vyšlo H1Z1, cena 19,99€ a v Rusku 5,54€. To je lacnejšie o viac ako 72%.
Poznam jedneho ale je tam kopec hier ktore vyzaduju rusku IPcku pre aktivaciu a rusku IPcku pri kazdom spusteni hry.
Je to otravne stale nastavovat rusku IPcku. Jednu hru tak mam. 5x som to pustil a dal som to prec potom uz ma to nebavilo.
Je to otravne stale nastavovat rusku IPcku. Jednu hru tak mam. 5x som to pustil a dal som to prec potom uz ma to nebavilo.
Ako viem, že treba tie ruské verzie aktivovať cez VPN, ale to nebudem riskovať ban na Steame. Myslel som, že by ten gift nebol nijako limitovaný. Takže asi na to kašlem. Uvidím, aké to bude z prvých gameplayov a možno si to kúpim.
Samozrejme ze bude limitovany, ale i nasledne spustanie hry ti nepojde. Vyskoci na teba nieco taketo:
http://games.tiscali.cz/byznys/zrusene- ... rty-247303
tak to je naozaj svinstvo , nedávno sa tu niekto sťažoval že sa mu niekto nabúral na origin a utratil 250€ na hry. Osobne som už s týmito lacnými obchodmi skončil a radšej si kúpim menej hier ale pekne oficiálne cez STEAM
tak to je naozaj svinstvo , nedávno sa tu niekto sťažoval že sa mu niekto nabúral na origin a utratil 250€ na hry. Osobne som už s týmito lacnými obchodmi skončil a radšej si kúpim menej hier ale pekne oficiálne cez STEAM
Pokial viem tak to bolo kupovane cez G2A a podla ich vyjadrenia vsetkym hracom poslali nove kody skorej by som sa obaval aktivovania hier cez rusku vpn
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zdravicko, do cs 1.6(steam) som si zmenil trochu config a pomenil modely zbrani aby mi ich davalo hned bez animacie.. (hltv model) a odvtedy mi strasne seka cs. co mam robit? dal som aj default config ale nic, asi to bude tymi zbranami..... ked to odinstalujem a dam znovu cez steam takto robi to iste .. potrebujem to nejak vymazat a dat tam uplne nanovo, viete ako?
----------- odinstaloval som to cez steam a dal do ineho disku ale problem stale pretrvava seka to ako sialene, neviete v com moze byt problem? musel som tam nieco postukat ale myslel som ze to podje ok ked to preinstalujem niekde uplne inde defaultne no nic.. nejake rady?
----------- odinstaloval som to cez steam a dal do ineho disku ale problem stale pretrvava seka to ako sialene, neviete v com moze byt problem? musel som tam nieco postukat ale myslel som ze to podje ok ked to preinstalujem niekde uplne inde defaultne no nic.. nejake rady?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
si si isty ze je problem v hre? nemenil si nieco ? nebezi na pozadi nieco ? neprehrieva sa ti nieco ?
Niekto na 4-pack Space engineers?