Ako požiadať muža o ruku???
Ako požiadať muža o ruku???
Vedel by mi niekto poradiť ako mám požiadať svojho milého o ruku? Sme spolu 7 rokov a 7 mesiacov a máme pol ročnú dcérku a chcela by som si ho vziať ale on mi povedal, že až vtedy ked ho ja požiadam o ruku, tak by som to chcela urobiť na Vianoce.Prosím poradte mi niekto.
to radsej nie, lebo budeme znova na zaciatkufizz napísal:ked ti odpovie ano, tak povedz, ze dobre, aj ty si ho vezmes ked ta on poziada
To ades: no to by som tu musela dlho rozpisovať ale on ma už raz žiadal o ruku a potom sa to stalo, že sme mali vlastne svadbu ale len pred kňazom a ja mu stále vravím že chcem riadne svadbu kde nude naša rodina a tak a chcem si zmeniť potom aj priezvisko no a tak mi povedal, že teraz ho mám ja požiadať o ruku. No uvidím ale dík za odpoved
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nehcapem akoze preco dalsie 3 roky nevie otvarat krabicky???
Imho neviem mne sa to moc na vianoce nepaci skor nejak pred vianocami niekde sa pekne prejst a pei nejakej zahviezdenej oblohe, peknom vyhlade poziadat o ruku. alebo ked tak tak nejake 2-3 tyzdne po vianociach by som povedal.... mne sa to fakt na tie vianoce nehodi
Imho neviem mne sa to moc na vianoce nepaci skor nejak pred vianocami niekde sa pekne prejst a pei nejakej zahviezdenej oblohe, peknom vyhlade poziadat o ruku. alebo ked tak tak nejake 2-3 tyzdne po vianociach by som povedal.... mne sa to fakt na tie vianoce nehodi
nehovoril si, ze tu ganju obmedzis???triple napísal:hehe dobré... .takže vy už vlaste ste manželia.. no jedoducho .. daj si ku štedrovečernému stolu svadobné šaty a do ruky kytičku... alebo ked bude už ležať v posteli tak si daj tie šaty a a a nabehni so samopalom (hračkárskym) ..so slovami buď si ma vezmeš alebo ta odje*..... m hehehee..
-
fikotek
King
Tak tohle je ulet
ale proc ne ze?? Pekne povecerejte "dobra nalada a tak.." vem prsten klekni a s usmevem na tvari mu to rekni "Vezmes si me??"
Na druhou stranu si rikam "a je to nutnost" Proc to vlastne chces udelat?? Nebude lepsi kdyz to zustane tak jak to je?? Nejste tak stastni nebo co te k tomu vede??
Na druhou stranu si rikam "a je to nutnost" Proc to vlastne chces udelat?? Nebude lepsi kdyz to zustane tak jak to je?? Nejste tak stastni nebo co te k tomu vede??
-
uplink
VIP
Re: Ako požiadať muža o ruku???
a) keď už dodržiavať túto zbytočnú tradíciu, tak prečo to nespraví on? Asi má na to dôvod...
b) je to naozaj nutné?
b) je to naozaj nutné?
uplink : 16 Dec 2008, 17:52
Dovtedy už prebehla svadba, možno aj rozvod a majú 3 deti...
-
javatar
Hardcore addict
predtym tu bol jeden ocividne reklamny prispevok tak preto tento bump
ale neda mi nereagovat starou klasikou:
Ked muz ziada zenu o roku, prevazne pri tom pouzije slova: Vezmes si ma?
Ked zena ziada muza o ruku, prevazne pri tom pouzije slova: Som tehotna!
ale neda mi nereagovat starou klasikou:
Ked muz ziada zenu o roku, prevazne pri tom pouzije slova: Vezmes si ma?
Ked zena ziada muza o ruku, prevazne pri tom pouzije slova: Som tehotna!
jimmy_xp ano 3 deti už máme, ale svadba nebola do teraz. Nepožiadala som ho o ruku a rozhodla som sa že to ani neurobím, ak to bude chciet tak to urobí sám ak nie tak budeme žiť tak ako žijeme. Síce najstaršia sa ma pýta prečo nemám rovnaké priezvisko ako oni všetci a vraví acko kedy budete mať svadbu, ael žiadna odpoved tak ja jej to vysvetlim a potom je chvilu klud. Ciže ani svadba nebola a ani rozvod. Snád sa dožijem aspon tej svadby.
-
Andi_Cibula
Addict
Po takmer 6 rokoch sme sa dočkali aktualizácie príbehu.
Super že si si spomenula, toto oceňujem. Prajem zdravie rodine aj deťom.
Na svadbu je*, mužom a ženou ste stavom mysle, papier netreba.
Super že si si spomenula, toto oceňujem. Prajem zdravie rodine aj deťom.
Na svadbu je*, mužom a ženou ste stavom mysle, papier netreba.