Prehrievanie nabijacky
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Prehrievanie nabijacky
Caute mam problem ze sa mi prehrievaju nabijacky. Original sa dokonca uz aj pokazila. Dalsia tiez a hocijaku inu ked skusim prehrieva sa. V konektore nemam nic ziadny bordel zaruku nemam. Asi to nie je normalne však? Nabijacky co skusam boli samsung lenovo aj normálne usb a usb kabel. Vsetky horuce. Co s tym? Xperia z c6603.
Re: Prehrievanie nabijacky
horuce ze na nich neudrzis ruku?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Keby boli horuce tak ze na nich neudrzim ruku tak sa roztopia. Ale daleko to od toho nema. Kedze je to Z a je "vodotesny" napadlo ma ze predchadzajuci majtel to skusal a nedopadlo to dobre. No po rozobrati som zistil ze tel vnutry vyzera ako novy. ani v konektore nic neni a okolo pinov cistucko. Telefon pekne funguje a nabíja. To zacalo tak ze kolegovi som daval nabijacku a ze jaka je horuca. Ja ze sak to je normalne a on ze nie. A uz sme skusali. Rozne nabijacky Rozne telefony a iba moj robi toto.
Ale kdeze, neprehanaj. Neudrzal by si na tom ruku nad 55 stupnov ale plasty sa topia okolo 130, mozno viac. Cize ked je to teple ze na tom ruku udrzis tak je to uplne v pohode, netreba sa kvoli tomu znepokojovat.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Je to mozne. Ja som si aj myslel ze to nebude take vazne a ze je to OK no este ked som si spomenul ze dve mi uz odisli. ale dik
-
K-u-b-i-a-k
Addict
No nepríde mi normálne keď ti už 2 nabíjačky odišli