Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
Je to priamo v najcastejsich otazkach k akcii. Netreba byt lenivy...
http://www.mbank.sk/promotion/mklub-7narodeniny/
http://www.mbank.sk/promotion/mklub-7narodeniny/
Tak dnes mi prišiel list od mBank s platobnou kartou, akurát trošku ma prekvapilo že na liste ani len logo banky, iba nejaká adresa z Poľska 
ja som za to rad, aspon nikoho nenapadlo ju otvorit ..
Dnes mi nabehla aktualizácia na mobilnú aplikáciu pre android.. mBank SK 2.0
https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.mbank
Je potrebná aktivácia mobilu cez internet banking, prístup bude možný cez PIN, nebude treba vyťukávať celý login/heslo. Samotná aplikácia vyzerá veeeľmi zaujímavo, čas ukáže. Zatiaľ som len zistil, že zrušili widget na plochu, ktorý ukazoval aktuálny zostatok na účte. Ale aspoň je možnosť zapnúť zostatok na vybranom účte na úvodnej obrazovke ešte pred zadaním PINu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.mbank
Je potrebná aktivácia mobilu cez internet banking, prístup bude možný cez PIN, nebude treba vyťukávať celý login/heslo. Samotná aplikácia vyzerá veeeľmi zaujímavo, čas ukáže. Zatiaľ som len zistil, že zrušili widget na plochu, ktorý ukazoval aktuálny zostatok na účte. Ale aspoň je možnosť zapnúť zostatok na vybranom účte na úvodnej obrazovke ešte pred zadaním PINu.
Widget uz ani tak nechyba kedze pri otvoreni appky je mozne povolit zobrazenie zostatku (v € alebo % ako pri widgete) aj bez prihlasenia.
ja som zatial mierne v rozpakoch, paci sa mi PIN ale zatial mi to pride zmätočné, možno sa vratim k povodnej 
widget nepouzivam
widget nepouzivam
Tak appku som vyuzival iba na pozretie zostatku a obcas poslanie penazi.
Potesila ma moznost poslat peniaze na ucet ktory mozem priamo zadat, nie som si uplne isty ci predtym neslo posielat iba preddefinovanym prijemcom.
Uz len kvoli prihlasovaniu cez PIN sa k starej nevratim
Potesila ma moznost poslat peniaze na ucet ktory mozem priamo zadat, nie som si uplne isty ci predtym neslo posielat iba preddefinovanym prijemcom.
Uz len kvoli prihlasovaniu cez PIN sa k starej nevratim
upgrade appky by potešil, keby som mal ešte android. Snáď sa v roku 2015 dočkám aj appky na WP.
Inak, možnosť zasielania notifikacií cez appku. Zaplatil som kartou a prišla mi sms a zároveň aj notifikácia cez appku. 
tak od 1.3.2015 prichadza k zmene VOP a taktiez k zmene sadzobnika poplatkov. Najhlavnejsie co som si vsimol je:
-vedenie karty 1e v pripade ze za mesiac sa spravia kartou operacie za menej ako 20e (inac 0e)
-znova 1 vyber zadarmo aj ked sa nezrealizuju ziadne operacie. A potom odstupnovane, 200e a viac = 4 vybery zadarmo.
Aktualne je vedenie karty zadarmo bez ohladu na objem transakcii. Naopak na aspon 1 vyber zadarmo je aktualne potrebnych tusim minimalne 80e v kartovych transakciach. Cielom tohto opatrenia je pravdepodobne eliminacia/spoplatnenie "mrtvych" uctov. Mnoho ludi ma ucet (napr. pretoze kedysi ziskali bonus za zalozenie uctu), maju aj vydanu kartu avsak ucet nepouzivaju.
Viacmenej ziadna zasadna zmena kedze mBank je moj hlavny ucet.
-vedenie karty 1e v pripade ze za mesiac sa spravia kartou operacie za menej ako 20e (inac 0e)
-znova 1 vyber zadarmo aj ked sa nezrealizuju ziadne operacie. A potom odstupnovane, 200e a viac = 4 vybery zadarmo.
Aktualne je vedenie karty zadarmo bez ohladu na objem transakcii. Naopak na aspon 1 vyber zadarmo je aktualne potrebnych tusim minimalne 80e v kartovych transakciach. Cielom tohto opatrenia je pravdepodobne eliminacia/spoplatnenie "mrtvych" uctov. Mnoho ludi ma ucet (napr. pretoze kedysi ziskali bonus za zalozenie uctu), maju aj vydanu kartu avsak ucet nepouzivaju.
Viacmenej ziadna zasadna zmena kedze mBank je moj hlavny ucet.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vidim ze budem musiet nasim zrusit ucty 
No ak to mali iba kvoli bonusu a ucet vobec nepouzivaju...tak bud zrusit komplet ucet, alebo kartu k uctu
Zas bez karty je im ten ucet asi celkom nanic 
Je to sito, ktoré má preriediť tých užívateľov, ktorí si mBank založili len kvôli rôznym bonusom. Kto používa mBank ako bežný účet, nebude týmito poplatkami vôbec dotknutý.

kartova operacia asi nie je platba cez IB co?
Predpokladam ze sa jedna o platby spojene s kartou - teda bud priamo u obchodnika (POS terminal), resp. cez internet (platba kartou cez nejaku platobnu branu - kde zadavas c.karty, platnost, cvv kod). Platby cez IB (rozumej prevod na ucet, trvaly prikaz, ...) do toho pravdepodobne nespadaju.
-
guess.whoo
Redeemer
skoda inak, lebo ja moj mbank vyuzivam sporadicky (par krat do roka) a takto ho budem musiet tiez zrusit ako tak uvazujem
ja tiez a to som ho chcel pouzivat ako moj hlavny účet pred zunom ale tam tiez nie casto platim kartou nad 20e kazdy mesiac... skoda
Ja tiez rusim ucet. 20€ neplatim kazdy mesiac kartou z mBank, kedze mam ucet aj inde. Neoplati sa mi to.
-
Soviet
Darca
Ja tam dlhodobo mam odlozene prachy na sporeni. Kartu uctu nemam odkedy som ju stratil a je zrusena, cize platit by som nemal dufam nadalej nic.
Mbank ucet mam ako hlavny takze nic menit nebudem, celkovo som spokojny, platby rychle,kartou cez net bez problemov. Jedine co ma trochu otravuje je ze mi dost cato volaju a snazia sa nanutit nejaku tu pôzicku za 9% p.a. co je pre mna uplne nezaujimave, ci poistenie.