Autoradio s WIN CE 6.0

Informácie o software, ankety...
titanius
Amateur
Amateur

Autoradio s WIN CE 6.0

Príspevok od používateľa titanius »

Cawte.Kupil som si toto autoradio...

http://www.dx.com/p/joyous-j-8628mx-7-d ... deo-246427

Vsetko funguje,tak ako ma.Je tam system WIN CE 6.0 Chcem sa opytat,ci sa da nejako upravit... dat tam nejake nove aplikacie,vlastne pozadia,zmenit vzhlad a tak... Ja viem,je to stary system,lepsi je s androidom... no rozhodovala hlavne cena.VDAKA
Poprosim zrozumitelne a polopatisticky...nie som ziadny programator a ani jadrovy fyzik :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Autoradio s WIN CE 6.0

Príspevok od používateľa hojko »

Za tu cenu by si hadam zohnal uz aj Android. Tazko povedat, predpokladam, ze ten Win CE moze byt uzamknuty ako to byva v pripade navigacii. Tazko povedat, treba skusit a uvidis, trebars pripojenim usb kluca.
titanius
Amateur
Amateur

Radio som kupoval uz 09/13 a v tej dobe boli android radia cca.2xdrahsie... Celkovo som s nim spokojny.Prehra akykolvek format,navi ma 100% signal...ale potesili by nejake aplikacie.Ale neva...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Netaraj. Urcite tie radia neboli 2x drahsie, nakolko pred dvomi rokmi jeden znamy riesil radio s Androidom a vyslo ho okolo 320 eur. Toto tvoje stoji dnes 271 dolarov, co je asi 217 eur, ak neratam clo a DPH, ktore by k tomu s najvacsou pravdepodobnostou nauctovali na colnici. Zial, CE 6.0 je 8 rokov stary operacny system, ktory je podla mna dost zastarany a divny, neni vhodny pre navigacie na ktorej chces nieco viac a jeho moznosti su velmi obmedzene.
titanius
Amateur
Amateur

Ty netaraj... ak nevies poradit.Lebo ceny boli ako som napisal.S androidom som pod 400€ nenasiel... Ale tema nie je o cenach... Takze prosim iba k "TEME"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mas brak, neviem co viac chces poradit. Navyse keby si pouzil Google, tak sa co to docitas.
titanius
Amateur
Amateur

Ty mas brak v gebuli Ty "inteligent" Neviem naco tu chodis,ked nevies poradit... a sam mas v aute kazetak :D ak samozrejme nechodis sockou Ty bulo :smt006
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

mas tam slot pre SD kartu neskusal si nieco nahadzat na kartu ?
titanius
Amateur
Amateur

Skusal som uz vsetko mozne... Potom som prepojil USB kablom radio s notebookom,co by teoreticky malo spolupracovat,no ten to spojenie ani nezaznamenal.... nevadi... su aj horsie veci,ale Vdaka aspon za ochotu pomoct...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

titanius napísal:Ty mas brak v gebuli Ty "inteligent" Neviem naco tu chodis,ked nevies poradit... a sam mas v aute kazetak :D ak samozrejme nechodis sockou Ty bulo :smt006
lol :lol: keby tusil ze hojkove radio stoji viac ako cele jeho auto :lol:

//autoeditácia príspevku (01 Dec 2014, 7:45)
titanius napísal:Skusal som uz vsetko mozne... Potom som prepojil USB kablom radio s notebookom,co by teoreticky malo spolupracovat,no ten to spojenie ani nezaznamenal.... nevadi... su aj horsie veci,ale Vdaka aspon za ochotu pomoct...
preco by to malo spolupracovat?
Napísať odpoveď