Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
to si asi jediny na planete
Porovnával som to na vlajkových lodiach týchto značiek a tak som to videl ja.. Na lacnejších modeloch neviem ...ale určite pri väčšom zaťažení systému ide svižnejšie samsung ..
-
guess.whoo
Redeemer
rit palovu
moja G2 ide sviznejsie ako moja S5 a nepadaju tam aplikacie ako na S5
Moja g3 ide pomenej ako s5 ...aplikacie síce nepadajú ale na origo fw sa restartovali velmi často.. Prehliadac sa po otvoreni skoro za každým obnovoval.....zachranuje len custom rom od chlapcov z xda
-
guess.whoo
Redeemer
mam v praci 4 kolegov s S5, dalsich 4 na inej pobocke a ani jeden by si nenechal S5 over G3 kvoli spolahlivosti a rychlosti
Zaujímavé... To ja tiež nie, ale ani g2.... ale to možno žiadny fon s androidom (keby som chcel spoľahlivý mobil).....Tak ale bavime sa o nadstavbe lg a samsung....za mňa je to samsung...tiež mam znamych ktorí majú s5 a chvália si ho (aj sviznost systemu) ale aj oni budu asi sami na tejto planete ...
Ahojte, chcel by som sa s Vami skúsenejšími poradiť pri výbere mobilu. Rozhodujem sa medzi Sony Z1 compact a Samsung Galaxy S5 mini. Na Samsungu ma oslovil hlavne displej, naopak na Z1C sa mi nepáčia tlačidlá na spodnej strane displeja, ale to nie je také dôležité. Mobil by som využíval v prvom rade na net a hry.. Ďakujem za rady 
-
hojko
Site Admin
patrikwin: Zial, oba maju nedoladeny software. Ja som volil Galaxy S5 mini, zatial co som si vsimol, tak jeden nahodny restart a to prave v case, ked mal zvonit budik. O Z1 Compact sa v recenziach docitas o castych restartoch, takze prave preto som Z1 Compact vylucil.
ja by som tiez bral s5m, z1c je proste prilis malicky na net a hry
Myslim,ze za ten cas Sony uz vydal aktualizacie ktore opravuju restarty.Kto ma aj po aktualizacii restarty,tak je asi vadna zakl.doska.hojko napísal:patrikwin: Zial, oba maju nedoladeny software. Ja som volil Galaxy S5 mini, zatial co som si vsimol, tak jeden nahodny restart a to prave v case, ked mal zvonit budik. O Z1 Compact sa v recenziach docitas o castych restartoch, takze prave preto som Z1 Compact vylucil.
-
guess.whoo
Redeemer
mame doma z1c a ziadne restarty sa nedeju. stavalo sa ale to, ze proste prestal svietit display. musel som resetnut telefon (nie factory) aby naskocil. vyriesil som to ale cez pc companion opravou SW a odvtedy slape jak hodinky
"vyuzitie na net a hry" a vy mu radite S5m pred Z1C ? to fakt ? Z1C je fakt vlajkova lod v kompaktnych rozmertoch a S5m, no ta ma nazov vlajkovej lode a toje vsetko...
Z tychto 2 ber jednoznacne Z1C, SW je uz porieseny v novych aktualizaciach a prakticky vo vsetkom S5M prekonava o par urovni, okrem velkosti displeja (ale 4,3" nieje zasa tak malo, mal som ho v rukach a normalne sa nanom clovek peken aj zahra, posurfuje atd..)
Z tychto 2 ber jednoznacne Z1C, SW je uz porieseny v novych aktualizaciach a prakticky vo vsetkom S5M prekonava o par urovni, okrem velkosti displeja (ale 4,3" nieje zasa tak malo, mal som ho v rukach a normalne sa nanom clovek peken aj zahra, posurfuje atd..)
Viete mi poradit nejaku bezdrotovu nabijacku popr. nejake ine prenosne zariadenie pre Iphone 5? Chcem to pre praitelku aby si mohla dobit mobil hlavne v skole pocas prednasky, ak nie je po ruke zasuvka. Ja sa v tom vobec nevyznam, takze neviem,co je s Iphonom kompatibilne a co nie 
-
Bad.boy
Medium Professional
A z coho bude brat energiu ta bezdrotova nabijacka ked nebude volna zasuvka?
Ale asi mas na mysli Powerbank 
PresneBad.boy napísal:A z coho bude brat energiu ta bezdrotova nabijacka ked nebude volna zasuvka?Ale asi mas na mysli Powerbank
-
nejakymarko
Addict
tak stale rozmyslam, aky ten telefon vezmem. Cena max ~400€ . WP som sa nejak vzdal, hlavne kvoli appkam od googlu a myslim si, ze prostredie by ma prestalo bavit tak po prvom tyzdni pouzivania.
Do uzsieho vyberu sa dostal Nexus 5, LG G2 a LG G3 s 32gb a 3gb ram.
Pri LG vs Nexus sa obavam nadstavby. Neviem ako slape na lollipop a ci uz vlastne je oficialny update na jednotliv kusky. Pri Nexuse zasa takmer nulova sanca zohnat 32gb verziu (aj ked by som si mal vystacit aj so 16gb)
Ako by ste volili vy? Pripadne sa pozriet po niecom este inom?
Do uzsieho vyberu sa dostal Nexus 5, LG G2 a LG G3 s 32gb a 3gb ram.
Pri LG vs Nexus sa obavam nadstavby. Neviem ako slape na lollipop a ci uz vlastne je oficialny update na jednotliv kusky. Pri Nexuse zasa takmer nulova sanca zohnat 32gb verziu (aj ked by som si mal vystacit aj so 16gb)
Ako by ste volili vy? Pripadne sa pozriet po niecom este inom?
Pri vybere medzi Nexus 5 vs G2, ber G2. A medzi G2 alebo G3 to neviem ani ja sam, tiez nad nimi rozmyslam ale asi by som isiel skor do G2, zalezi na tom co potrebujes.
-
nejakymarko
Addict
Preco skor G2? Ja som bol v tom, ze G3 je nastupca, ze tam velmi nie je o com
Rozmyslal som viac menej so sa tyka uzitkovej hodnoty vs. cena
-
hojko
Site Admin
tyler91: Je to mozne, nesledoval som teraz situaciu ako je na tom ten telefon a ci uz boli odstranene muchy z hladiska firmwaru.
Skolacik: Sice ti moc neporadim, ale mal som LG L90 a musim povedat, ze nadstavba LG je velmi jednoducha a prijemna. Pride mi ten zasah do systemu len minimalny (Android KitKat), vsetko bolo plynule a bez chyb. Ked si to porovnam napriklad s tym co daval Sony Ericsson do svojich telefonov, ze ako tam upravili Android, tak to bola des a hroza. V tomto davam velke plus prave pre LG. Ked si vezmem terajsi Samsung, tak Samsung ma tu nadstavbu podstatne rozsirenejsiu, ale neni zla. Podobne na tom bolo aj HTC, aj tam sa mi nadstavba pozdavala, az na BlinkFeed, ktory isiel vypnut az od poslednych modelov s novym firmwarom. Jediny problem, ktory som na LG L90 mal (a aj dalsi ludia podla diskusii z internetu), tak to je katastrofalny GPS prijmac, ktory chytal signal aj par minut. Bez internetu niekedy ani signal nechytil, co je v zahranici a na horach doslova nepouzitelne, navyse presnost bola katastrofalna.
Skolacik: Sice ti moc neporadim, ale mal som LG L90 a musim povedat, ze nadstavba LG je velmi jednoducha a prijemna. Pride mi ten zasah do systemu len minimalny (Android KitKat), vsetko bolo plynule a bez chyb. Ked si to porovnam napriklad s tym co daval Sony Ericsson do svojich telefonov, ze ako tam upravili Android, tak to bola des a hroza. V tomto davam velke plus prave pre LG. Ked si vezmem terajsi Samsung, tak Samsung ma tu nadstavbu podstatne rozsirenejsiu, ale neni zla. Podobne na tom bolo aj HTC, aj tam sa mi nadstavba pozdavala, az na BlinkFeed, ktory isiel vypnut az od poslednych modelov s novym firmwarom. Jediny problem, ktory som na LG L90 mal (a aj dalsi ludia podla diskusii z internetu), tak to je katastrofalny GPS prijmac, ktory chytal signal aj par minut. Bez internetu niekedy ani signal nechytil, co je v zahranici a na horach doslova nepouzitelne, navyse presnost bola katastrofalna.