Samsung Galaxy S4 Samovolny restart
Samsung Galaxy S4 Samovolny restart
Caute.
S4 sa samovolne restartuje hocikedy aj parkrat za den. Lenze po restarte telefon nepyta PIN kod. Zacalo to restartovat po ROOTe a po odinstalovani zopar nepotrebnych aplikacii. Skusat som dat "wipe cache partition" aj vybrat baterku a dat naspat a nepomaha to. Stretol sa uz s tym niekto?
S4 sa samovolne restartuje hocikedy aj parkrat za den. Lenze po restarte telefon nepyta PIN kod. Zacalo to restartovat po ROOTe a po odinstalovani zopar nepotrebnych aplikacii. Skusat som dat "wipe cache partition" aj vybrat baterku a dat naspat a nepomaha to. Stretol sa uz s tym niekto?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S4 Samovolny restart
Chyba software telefonu. Mozno chyba niektora tebou zmazana nepotrebna aplikacia, ktora to sposobuje. Skus najst na XDA fore, ze co moze ist prec a co nemoze, pripadne tam obnov povodny firmware a rootni to opat, ibaze tentokrat nic nemaz.
Vsetky vymazane aplikacie som pomocou TitaniumBackup dal naspat ale moj problem pretrvava nadalej. Nerad by som vymazaval vsetko z neho a nahraval FW odznova.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Inú možnosť asi nemáš 
Tak potom radsej skusim dat nejaku CustomROM. Ale ajtak by som najradsej to vyriesil bez flashnutia
-
hojko
Site Admin
A kde je problem, ked si vies tie aplikacie zalohovat cez Titanium Backup, resp. Google ucet a potom len obnovit, resp. sa automaticky vsetky nainstaluju, hmm???
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Poprípade použi na zálohu hier a ich dát Helium 
hojko: Hore som napisal, ze apliakcie pred zmazanim som zalohoval pomocou TB, potom som ich odinstaloval a tak mi zacal blbnut telefon. Aplikacie som pomocou TB vratil naspat ale telefon blbne dalej.
Jednoznačne custom ROM by som do toho hodil ! (odporúčam phoenix s fičurami z s5 a note3)..Všetko od znovu na čisto a keď si vsetko nestavíš sprav zálohu v cwm a je to.. Ak budes s fonom maturovať a niečo sa podrbká, máš za par minut obnovený ako treba ..a enjoy 
Dik za radu! Vies mi poradit, popripade poslat nejaky link ako na to? Mam presnejsie S4 I9505.Yogi120 napísal:Jednoznačne custom ROM by som do toho hodil ! (odporúčam phoenix s fičurami z s5 a note3)..Všetko od znovu na čisto a keď si vsetko nestavíš sprav zálohu v cwm a je to.. Ak budes s fonom maturovať a niečo sa podrbká, máš za par minut obnovený ako treba ..a enjoy
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop
Tu nájdeš všetko potrebné.. Ak by si v niečom nemal jasno, mrkni na sgalaxy.cz fórum ... Prípadne napíš..
Uvidíš koľko sa ešte dá z S4 vytrieskať ak si zvolíš správnu ROM a nastavíš čo treba
Pamätaj ale! ..Všetko na vlastnú zodpovednosť... Good luck:)
Tu nájdeš všetko potrebné.. Ak by si v niečom nemal jasno, mrkni na sgalaxy.cz fórum ... Prípadne napíš..
Uvidíš koľko sa ešte dá z S4 vytrieskať ak si zvolíš správnu ROM a nastavíš čo treba
Tak dnes som si na to nasiel cas a uz ma nebavilo to restartovanie telefonu, tak som nahodil phoenix custom rom. Nieco neskutocne, kolko to ma funkcii a ake to je svizne. Konecne som sa zbavil tych posratych aplikacii od SamsunguYogi120 napísal:http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop
-
hojko
Site Admin
A restarty pominuli???
Zatial nebol ani jeden restart. Telefon uz testujem 3h.