Kde kupit hodinky Motorola Moto 360?
Kde kupit hodinky Motorola Moto 360?
Ahoj,
zhanam hodinky Moto 360. Najlacnejsie som ich nasiel na bestbuy.com (250 dolarov), ale neposielaju na SK. Potom za cca 300€ na ebay a podobne.
Neviete, kde sa daju kupit aspon onieco lacnejsie ?
Dakujem
zhanam hodinky Moto 360. Najlacnejsie som ich nasiel na bestbuy.com (250 dolarov), ale neposielaju na SK. Potom za cca 300€ na ebay a podobne.
Neviete, kde sa daju kupit aspon onieco lacnejsie ?
Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde kupit hodinky Motorola Moto 360?
Trosku mimo temy, ale ake je ich skutocne vyuzitie, ked si pomyslim, ze vo vrecku mam mobil, ktory toho dokaze 20x viac???
-
Michaelo
Hardcore addict
Pozri si recenzie. Tie hodinky za to nestoja. Vydrzia sotva 1 den, takze ich vkuse musis nabijat.
Hodinky su fajn. Ak ti nieco pride, len pozries na hodinky a vies ci je to dolezite, alebo to moze pockat atd. No to by som skor bral Pebble Steel. Su aj lacnejsie...
Hodinky su fajn. Ak ti nieco pride, len pozries na hodinky a vies ci je to dolezite, alebo to moze pockat atd. No to by som skor bral Pebble Steel. Su aj lacnejsie...
-
galbavymartin
Light Professional
Pebble Steel sú fajn, včera mi prišli. Sú dosť malé čo ma prekvapilo .
Odvtedy uz vysiel update ktory predlzuje vydrz na jedno nabitie.Michaelo napísal:Pozri si recenzie. Tie hodinky za to nestoja. Vydrzia sotva 1 den, takze ich vkuse musis nabijat.
ak nejake hodinky, tak prave m360, to ci ich vyuzijes musis vediet ty sam, nikto ta o tom presviedcat nebude lebo kazdy ma ine vyuzitie
v podstate ide o to, ze nemusis tahat mobil kazdu chvilu z vrecka - "či dačo", ale pozreš na hodinky a vieš...nič ine
v podstate ide o to, ze nemusis tahat mobil kazdu chvilu z vrecka - "či dačo", ale pozreš na hodinky a vieš...nič ine
-
Michaelo
Hardcore addict
Update sice vysiel, no stale je vydrz hrozna, hlavne preto, ze pouzili cpu z roku 2011, ktore nie je prave dobre na spotrebu...
Ja momentalne cakam na recenziu od Linusa, no aj on sam ich nema rad.
Je pekne ze su okruhle, no na spodku je cierna linia a ako je vidno na videu, Android nie je robeny na okruhle displeje. Ak chces vidiet cely text niecoho, tak to musis mat presne v strede, inak mas boky orezane.
Ak by opravili tych par veci, tak by som ich rozhodne odporucal.
Ja momentalne cakam na recenziu od Linusa, no aj on sam ich nema rad.
Je pekne ze su okruhle, no na spodku je cierna linia a ako je vidno na videu, Android nie je robeny na okruhle displeje. Ak chces vidiet cely text niecoho, tak to musis mat presne v strede, inak mas boky orezane.
Ak by opravili tych par veci, tak by som ich rozhodne odporucal.
Akurat tak pozries na tom mail, Twitter alebo Facebook notifikaciu. Ja tie peniaze radsej pekne Festiny.
300€ za nich davat urcite nebudem. Ale ak by sa dali zohnat este niekde za cca 250dolarov ako na bestbuy, to by som zniesol.
Ide o to, ze chcem hlavne pekne a stylove hodinky, tie smart funkcie tiez potesia
Namiesto obycajnych hodiniek za 130€ by som si kupil tieto.. Vyzeraju super, mozem si menit ciferniky, mam tam kalendar a kalkulacku hned na ruke,.. Rychlo ma upozornia na novy (nie len)email a viem si ho hned aj pozriet (pre mna velmi dolezite)..
Ak by sa dali dostat s bestbuy na slovensko tak by som ich kupil. Za 300€ nie...
Ide o to, ze chcem hlavne pekne a stylove hodinky, tie smart funkcie tiez potesia
Ak by sa dali dostat s bestbuy na slovensko tak by som ich kupil. Za 300€ nie...
Preco klames sam seba? Nabijat ich po dni alebo dvoch, to ta bude bavit? Sam vies, ze datum aj kalendar ti staci v mobile a funkciami je niekde inde ako tieto cudacke hodinky. Pekne su, uznavam, ale za tu cenu mozem mat kopu krajsich a bezstarostnych hodiniek.
Nabijanie je problem? Ked ich nemam na ruke tak ich polozim na dock.. Cez noc sa urcite nabiju...
-
Michaelo
Hardcore addict
Raz niekam pojdes a zabudnes dock, alebo ich zabudnes polozit na dock a mas po hodinkach. Ak by mali vydrz nejake 4 dni, tak ok. Ale 1 den? Rozhodne nekupovat.
-
hojko
Site Admin
Pozrel som si recenziu a kontatujem - absolutna zbytocnost. Vsetci nosime mobile a tam mame mail + socialne siete, kde mame velky displej s ktorym sa da pracovat. Hodinky maju malicky displej, ktory narobi problemy a este horsiu vydrz ako dnesne mobilne telefony.
-
Michaelo
Hardcore addict
Normalne hodinky maju vydrz okolo 4 dni, to len Moto 360 ju maju tak mizernu.
Ono, tie hodinky su fajn ak mas nejaku firmu alebo nieco takeho a casto ti chodia SMS a e-maily. Takto ak ti nieco pride, len pozries na hodinky a vies ci je to surne a nemusis vkuse vytahovat mobil atd.
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 10:25)
Ono, tie hodinky su fajn ak mas nejaku firmu alebo nieco takeho a casto ti chodia SMS a e-maily. Takto ak ti nieco pride, len pozries na hodinky a vies ci je to surne a nemusis vkuse vytahovat mobil atd.
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2014, 10:25)
Kto potrebuje riesit biznis, tak si necha notebook alebo mobil na stole pred sebou, aby to videl. A nepotrebuje k tomu ziadne nezmyselne a zbytocne hodinky.
-
Michaelo
Hardcore addict
No ak si niekde na stretnuti s niekym, alebo v restike tak je neslusne si tam vycapit notebook ci mat na stole mobil 
Na to je to vcelku fajn. Ale ja si pockam kym to nebude zabugovane a vydrzi aspon tyzden a potom mozno. Do tej doby je mi to fuk a radsej sa pozriem na mobil.
Na to je to vcelku fajn. Ale ja si pockam kym to nebude zabugovane a vydrzi aspon tyzden a potom mozno. Do tej doby je mi to fuk a radsej sa pozriem na mobil.
-
hojko
Site Admin
Tak tu sa riesi este aj bonton 
-
Michaelo
Hardcore addict
Samozrejme ze ano
Mne by vadilo keby ze som s niekym na pracovnom obede/stretnuti a cely cas by pozeral po telefone ze mu prisla sms, ci mail.
To su take dristy a pokusy o prazdne argumenty, ze je to az smiesne. Pride mi to ako keby si sa snazil obhajit zbytocny nepodarok vo svete technologii. Za tie hodinky nehovori takpovediac ziadny aegument, ich cena je relativne vysoka, ich vydrz je katastrofalna, ich vyuzie je uplne minimalne a funkcnost+velkost displeja je biedna. Na tak malo displeji takmer nic neurobis a nic neuvidis. Rozmer displeja je taky velky ako jedneho znameho prsty, nieco tam tukat mi pride krkolomne. Ked uz tu chces pisat o bontone a snazit sa argumentovat tym, ze na dolezitom pracovnom stretnuti si nebudes pozerat notebook alebo mobil, tak ja protiargumentujem na to tym, ze na dolezitom pracovnom stretnuti sa nebudem 5x za hodinu pozerat na hodinky, cim by som ukazoval na svoj nezaujem stretnutia pri neustalom sledovani hodiniek. Tiez si neviem predstavit keby prisiel mail, aby som sa 2min pozeral na ne kym sa ako tak dozviem co sa pise. Posuvanie mailu by bolo zlozite a voci obchodnemu partnerovi aj arogantne. Z obhodneho hladiska a teda aj z hladiska bontonu povazujem za rozumne vopred informovat na stretnuti, ze cakam na velmi dolezity mail alebo spravu, ze sa vopred ospravedlnujem, ale musim to sledovat. Pripadne sa ospravedlnim, ze si potrebujem vybavit telefon a odidem mimo miestnosti na chvilku, v najhorsom sa da odist na wc. Zial, clovek, ktory na ziadnom dolezitejsom obhodnom stretnuti nebol, tak hlada dovody pre kupu hodiniek, lebo si mysli, ze je to uzitocny gadget. Michaelo, z toho co pises si myslim, ze tvoje obchodne stretnutie bolo akurat tak pri zakazke webu za 1000 eur niekde v pizzerii. Uvediem ti priklad obchodneho stretnutie v statnom Transpetrole - elehtronika frayane telefonov mimo zasadacky, pred jednanim prejdena miestnost nejakym skenerom proti odpocuvacim zariadeniam a pocas jednania zapnuta rusicka mobilnych telefonov.
S tymi hodinkami mozes ohurit akurat tak par kamaratov na Facebooku, mozno niekoho tu na fore, ale ich realny prinos a vyuzitie v praxi je nulove. Dalej na tvoje pokusy o argumentaciu v prospech vyborneho vyuzitia hodiniek, povazujem za zbytocne dalej reagovat, pretoze clovek, ktory ich chce ako male dieta hracku, tak si najde dovody, aby si ich kupil. Uz na mna nemusis reagovat v tejto teme, odpoved ma ani len nezaujima a argument si tu nedal ani jeden. V tvojom virtualnom svete si najdes vyuziti tychto hodiniek urcite viac ako dost.
S tymi hodinkami mozes ohurit akurat tak par kamaratov na Facebooku, mozno niekoho tu na fore, ale ich realny prinos a vyuzitie v praxi je nulove. Dalej na tvoje pokusy o argumentaciu v prospech vyborneho vyuzitia hodiniek, povazujem za zbytocne dalej reagovat, pretoze clovek, ktory ich chce ako male dieta hracku, tak si najde dovody, aby si ich kupil. Uz na mna nemusis reagovat v tejto teme, odpoved ma ani len nezaujima a argument si tu nedal ani jeden. V tvojom virtualnom svete si najdes vyuziti tychto hodiniek urcite viac ako dost.
-
Michaelo
Hardcore addict
heker: A kde si videl ze ja ich obhajujem? Ja obhajujem "Android warable" a nie Moto 360.... To je velky rozdiel. Precitaj si moj prvy post. Sam som hovoril ne ten smejd nekupuje.
Taktiez, hodinky zavibruju ked ti pride sms / mail. A kto hovori o citani celeho mailu? Hned ked ti neico pride, sa ti ukaze upozornenie s hlavickou mailu a adresou od koho to prislo. Uz podla toho jednoducho vies, ci je to dolezite, alebo nie.
Taktiez, hodinky zavibruju ked ti pride sms / mail. A kto hovori o citani celeho mailu? Hned ked ti neico pride, sa ti ukaze upozornenie s hlavickou mailu a adresou od koho to prislo. Uz podla toho jednoducho vies, ci je to dolezite, alebo nie.