Vyhrazanie?
Vyhrazanie?
Dobrý,chcela by som zistit moju situacíu. Bohužiaľ som napisala bývalej mojho snubenca ze si ju najdem a potom ju nespozna ani vlastna máma. Viem,je to ubohé co som napisala ,ale ona ma tak vyprovokovala kedze ho otravovala telefonmi takže som sa neovladla a napisala jej to. Chcem len vediet či prave toto sa dá nazvat vyhrazanim. Vopred Dakujem velmi pekne za radu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Vyhrazanie?
vie ti to nejako dokázať? má svedkov? tvrdenie proti tvrdeniu. pokiaľ má nahrávku ako neodvratiteľný dôkaz a bude to chcieť použiť, tak si stoj tvrdo za svojim a to, že si tým myslela, že ju len zmaľuješ (doslova) - makeup.
Ma kedze to ma napisane v smske ale to s make-upom je kreativne
dakujem
Nikto nemôže dokázať, že SMS si písala ty. Môžeš povedať, že to niekto musel napísať za teba, a nevieš kto.
Ak by sa jej náhodou niečo teraz stalo..(napr. niekto ju ozaj "zmaľoval, bez svedkov, alebo zakopne a dostane super nápad.....) mohol by byť problém.. (motív)...Pošli jej sms, že sa ospravedlňuješ, že si to tak nemyslela , že Ti rupli nervy.. Samozrejmé odoslanú sms aj s doručením si nechaj v mobile pre istotu
.. A už to viac nerieš 
Dakujem vám velmi pekne za rady
Ale po pravde neviem ci sa jej chcem ospravedlnit kedze potom ma otravovala telefonatmi a smskami ktore tiež neboli mile ako napr. Ze to ona si mna najde a ze neviem s kým som si začala a este mi začala nadavat ze som urazila jej matku tým ze ju nespozna a neviem co este vsetko a toto asi 5 dlhych esemesiek počas jedněm hodiny avšak ja som nereagovala IBA som napisala ze jej mamu som neurazila........avšak mozno mas pravdu
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2014, 0:48)
Ale Keby sa jej náhodou nieco stane pomohlo by mi to ze vlastně aj nvm kto to je???? Ked ze ona sa v sms neprIznala ako ona ale ako úplně niekto iny a ja som vlastně neVedela či je to ona na 100% pokial mi to chlap nepotvrdil ale ja som v tych sms nedala najavo ze viem ze klame
Ale po pravde neviem ci sa jej chcem ospravedlnit kedze potom ma otravovala telefonatmi a smskami ktore tiež neboli mile ako napr. Ze to ona si mna najde a ze neviem s kým som si začala a este mi začala nadavat ze som urazila jej matku tým ze ju nespozna a neviem co este vsetko a toto asi 5 dlhych esemesiek počas jedněm hodiny avšak ja som nereagovala IBA som napisala ze jej mamu som neurazila........avšak mozno mas pravdu
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2014, 0:48)
Ale Keby sa jej náhodou nieco stane pomohlo by mi to ze vlastně aj nvm kto to je???? Ked ze ona sa v sms neprIznala ako ona ale ako úplně niekto iny a ja som vlastně neVedela či je to ona na 100% pokial mi to chlap nepotvrdil ale ja som v tych sms nedala najavo ze viem ze klame
Na co sa nad tym zamyslas? Neries to, nepis jej, nevolaj a nechaj to tak. Casom tie sms aj tak vymaze a ty budes kludnejsie spavat.
Nahé a do blata!Surrikata napísal:Dobrý,chcela by som zistit moju situacíu. Bohužiaľ som napisala bývalej mojho snubenca ze si ju najdem a potom ju nespozna ani vlastna máma. Viem,je to ubohé co som napisala ,ale ona ma tak vyprovokovala kedze ho otravovala telefonmi takže som sa neovladla a napisala jej to. Chcem len vediet či prave toto sa dá nazvat vyhrazanim. Vopred Dakujem velmi pekne za radu.