D: Alzáky
D: Alzáky
Keďže mi dnes prišiel mail z ALZA.SK s tým, že o 7 dní mi expiruje platnosť Alzákov, tak ich niekomu prevediem na konto. Je ich len 103, no možno aj to niekomu pomôže. Ak má niekto v pláne teraz niečo v Alze kupovať a hodia sa mu tieto Alzáky, nech sa mi ozve. Prvému ich pošlem na jeho konto. Do úvahy beriem len toho, kto napíše sem do témy. Potom mi pošle do SS svoj mail, kam ich mám preposlať.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: D: Alzáky
Ahoj, planujem akurat nakup v Alze, nejaky darcek pre seba
a bracha, takze by zlava pomohla a zaroven potesila. PS_ kolko ich je ?, aka by tam bola zlava, alebo ci mam zhanat zlavovy kupon od niekoho. Cena v Alze bude okolo 150€. Dik za info
http://www.alza.sk/muj-ucet/alzaky - toto sú tie Alzáky. Je to nejaká imaginárna mena Alzy, za ktorú si človek môže uplatniť zľavu podľa počtu tých alzákov. Mám ich len 103, no ako som písal aj v prvom príspevku, niekomu sa to môže hodiť.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hm, skoda, za to zlavu neponukaju. Hadam sa niekomu zidu, dakujem za info 
Ahoj ja by som ich zobral. Máš SS
Pošli do SS mail a prepošlem ti ich.
Ináč tie podmienky sú dosť tvrdé zo strany Alzy ...
Minimálne množstvo ktoré musíš dosiahnuť je 1000 alzákov a za to dostaneš zľavu 4€. Viac sa oplatia tie rôzne zľavové kupóny
Minimálne množstvo ktoré musíš dosiahnuť je 1000 alzákov a za to dostaneš zľavu 4€. Viac sa oplatia tie rôzne zľavové kupóny
Odoslané.
A čo sa týka tých podmienok, tak o nich viem. Keďže v Alze nakupujem iba raz za čas, tak ich nemám šancu nazbierať viac a využiť zľavu.
Inač poprosím o uzamknutie.
A čo sa týka tých podmienok, tak o nich viem. Keďže v Alze nakupujem iba raz za čas, tak ich nemám šancu nazbierať viac a využiť zľavu.
Inač poprosím o uzamknutie.