Zdravím, nadišiel čas prejst z iPhonu 4S na niečo nové.
- Rozhodne Android, iOS ani WP mi niepríde ako sympatický systém.
- Cena niekde medzi 250-300€, povodne som chcel Xperiu Z1 ale uvedomil som si že mne je ten extra výkon vlastne nanič(oproti Xperii Z) takže o výkon mi až tak nejde, skôr o plynulosť.
- Ideal by bol 4,7-5 palcový displej, nič vačšie určite nechcem ale myslím že ani menšie.
- IPS by bolo výhodou(OLED/A-OLED ešte vačšiou), jedna vec čo ma od Xperie Z odradzuje je TFT displej.
- Naozaj nechcem mobil ktorý v ruke cítiť ako platovú hračku (napr. Samsung Galaxy S3) ale niečo s pocitom "robustnosti" ako napr. iPhony, Xperie Z rady , Lumie etc.
A to je vzhladom na požiadavky asi všetko.
Moje tipy : Z1 , Z poprípade Z1 compact.(ostatné čo som narýchlo pozeral mi príde ako idealny model činskej plastovej hračky)
Diky
Smartphone do cca. 200-300€
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Smartphone do cca. 200-300€
Z1 Compact, Galaxy S5 mini (je sice len 4,5 palcovy), pripadne nieco zaujimavejsie a to je LG G2.
alebo P7 ked ti ide o "dojem"
P7 nevyzerá zle, v podstate čistá kopia Xperie Z, ale zrejme sa cez neprekusnem cez značku.
S5 aj G2 vyzerajú byť klasické plasty ktoré naozaj nechcem.
Z1 Compact sa mi začína páčiť viacej a viacej, ale budem ho najprv musieť dostať do ruky kedže sa jedna len o 4,3.
S5 aj G2 vyzerajú byť klasické plasty ktoré naozaj nechcem.
Z1 Compact sa mi začína páčiť viacej a viacej, ale budem ho najprv musieť dostať do ruky kedže sa jedna len o 4,3.
z1c je malinkaty telefonik kde si z iphonu velmi neprilepsis
chod si osahat p7, patri medzi najvacsich vyrobcov na svete, to ze tu znacku nepoznas nie je problem...
chod si osahat p7, patri medzi najvacsich vyrobcov na svete, to ze tu znacku nepoznas nie je problem...
Veru, a cena je od Z1 len cca 30€.
Huawei ako značku poznám ale mám ich fixnutých ako výrobcu lacných telfónov. Ale skúsim to nejako prekonať a niekde si ho ohmatať/prečítať recenize
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2014, 18:40)
Ešte pozerám na Motorola Moto X (2013) model. Nemá stým niekto skúsenosti?
Lákadlom je premna najme OLED displej
Huawei ako značku poznám ale mám ich fixnutých ako výrobcu lacných telfónov. Ale skúsim to nejako prekonať a niekde si ho ohmatať/prečítať recenize
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2014, 18:40)
Ešte pozerám na Motorola Moto X (2013) model. Nemá stým niekto skúsenosti?
Lákadlom je premna najme OLED displej
Moto X ma Amoled.