Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Tak na rock bude asi lepsi vyrovnany zvuk + su aj lacnejsie ako tie RHA, zoberiem tie Vsonic VSD3 teda, uz len dufat ze sadnu a budu pohodlne. Dakujem za odpoved
Audio Technic-y po necelých 5 mesiacoch pouzivania idu na reklamáciu do Alzy, vcera vecer som myslel ze som trosku prihluchol na jedno ucho ale v skutocnosti jedno sluchatko zacalo hrat horsie+slabsie, je to dost badatelne dufam ze sa reklamacia bezproblemovo vyriesi. Mal uz niekto takyto "zazitok"? Sluchadiel som mal hafo, obvykle vypadlo cele sluchadlo a nabiehalo v zavislosti s manipulaciou kablu/spojov. Toto akoby niekto nastavil balancer viac na lave sluchadlo 65:35 a prave hra akoby pesnicku polovicneho bitrate, neviem ako to lepsie popisat
pripadne ak mate niekto TIP co napisat do reklamacie na co najkonkretnejsi popis problemu.
-
galbavymartin
Light Professional
Rozmýšľam, že vymením Hifiman Re-400 a kúpim HE-400 oplatí sa upgrade? Chápem je to iná kategória ale zvukovo či buďe posun a hlavne či ich dostatočne vybudovať iPhone 6 alebo Asus Xonar U1
-
Ryan Giggs
VIP
Hegy
Poskodeny kabel sa moze prejavovat aj takym sposobom.
HE400 nie su velmi narocne, zahraju aj z iPhonu. Akurat ich takto velmi nevyuzijes. Kvalitativne to nie je adakvatny zdroj. Aj o tej zvukovke by sa dalo polemizovat.
Kazdopadne hrat to bude dobre, len uz z principu to nie je idealne riesenie.
Poskodeny kabel sa moze prejavovat aj takym sposobom.
HE400 nie su velmi narocne, zahraju aj z iPhonu. Akurat ich takto velmi nevyuzijes. Kvalitativne to nie je adakvatny zdroj. Aj o tej zvukovke by sa dalo polemizovat.
Kazdopadne hrat to bude dobre, len uz z principu to nie je idealne riesenie.
-
galbavymartin
Light Professional
Čiže by bol lepší na doma kvalitnejší zdroj?
-
Ryan Giggs
VIP
To zalezi ako to planujes pouzivat. Ci z telefonu, PC, nejakeho playera atd. A samozrejme od financii.
Ako vravim, nutne to nie je. Ale potencial uplne nevyuzijes.
Ako vravim, nutne to nie je. Ale potencial uplne nevyuzijes.
-
galbavymartin
Light Professional
Určite iPhone ako prenosné ale najviac doma. RE-400 nie su na doma moc pohodlne
-
Ryan Giggs
VIP
K iphonu idealne nejaky dac. Najlepsie prenosny a pouzitelny aj s PC. Alebo kupit nejaky DAP. Ono kupovat velke a drahe domace sluchadla s vedomim ze to budem krmit telefonom nema velmi logiku.
-
galbavymartin
Light Professional
Ako iPhone bude 15% používania inak doma...
-
Ryan Giggs
VIP
K iphonu mozes pouzivat tie spunty. A k PC poton nejaku lepsiu zvukovku.
Asi by som najprv kupil sluchadla a vyskusal ako to s tym bude hrat. Az potom rozmyslal o upgrade.
Asi by som najprv kupil sluchadla a vyskusal ako to s tym bude hrat. Az potom rozmyslal o upgrade.
-
galbavymartin
Light Professional
DÁ sa do 300€ nájsť aj niečo lepšie? Určite nič prebassovane. Hlavne čistý zvuk a pohodlnosť. Existuju 2 cesty buď RE400 predám a kúpim HE400, ktoré sa dajú prenášať. Alebo potom niečo do max 200€ čisto len na doma k PC.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial aj pocuvas na cestach tak by som si spunty urcite nechal.
Do 200 eur je toho na vyber viac nez dost.
Do 200 eur je toho na vyber viac nez dost.
-
galbavymartin
Light Professional
Čo poradíš? AKG K701?
-
Ryan Giggs
VIP
Urcite nie. Neviem co s nimi vsetci mate. Pre bezneho "konzumenta" su to charakterovo dost nevhodne sluchadla. Navyse potrebuju adekvatne zelezo co je investicia vyssia ako za samotne sluchadla.
Je kopa inych, vhodnejsich moznosti. Z otvorenych napr. K612 pro, HE300, Beyerdynamic DT 880 pro, Audio-Technica ATH-AD700x (pripadne za zahranicne ceny vyssie modely AD900/AD900x/AD1000/AD1000x).
Je kopa inych, vhodnejsich moznosti. Z otvorenych napr. K612 pro, HE300, Beyerdynamic DT 880 pro, Audio-Technica ATH-AD700x (pripadne za zahranicne ceny vyssie modely AD900/AD900x/AD1000/AD1000x).
-
Ryan Giggs
VIP
Tazko povedat. Radsej by som ale volil overeny zdroj.
-
galbavymartin
Light Professional
K612 Pro sa dajú zohnať za super prachy, cca 130€
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim poradte, po dlhych rokoch som stratil moje sony no bohuzial typ presny neviem bolo to nieco taketo designovo http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-ex50lp/ akurat bez ovladania hlasitosti. Potrebujem poradit, vacsinou si to pripajam na ipod alebo iphone ale ocakavam aby to malo pekne basy kedze pocuvam taky progresive house, vocal trance, idealne keby to islo okolo 20 eur . Dakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Xiaomi Piston, Sony MH1C...
to je ktoryRyan Giggs napísal:Tazko povedat. Radsej by som ale volil overeny zdroj.