Nejde wifi po preinstalovani WIN 7...
Nejde wifi po preinstalovani WIN 7...
Zdravim, preinstaloval som kamaratovi notebook kde mal win 7.. nejake drivery ako zvuk a grafiku som tam nainstaloval, ale zvysok mi nejde, ako napr WIFI..
je to notebook Lenovo E530 - http://support.lenovo.com/us/en/product ... =Downloads
vsetko som instaloval s tej stranky.. par hodin to uz riesim a dost som na seba vytoceny ze neviem vyriesit takyto banalny problem.
Vie mi prosim niekto pomoct?
velmi pekne dakujem!
je to notebook Lenovo E530 - http://support.lenovo.com/us/en/product ... =Downloads
vsetko som instaloval s tej stranky.. par hodin to uz riesim a dost som na seba vytoceny ze neviem vyriesit takyto banalny problem.
Vie mi prosim niekto pomoct?
velmi pekne dakujem!
Re: Nejde wifi po preinstalovani WIN 7...
Musis nainstalovat driver pre chipset a potom wireless wan - pravdepodobne Ericsson H5321, mozno tam mas Sieeru, neviem to urcit takto cez net. A nezabudni, ze castokrat treba wifi zapnut cez klavesnicu cez FN klavesu.
chipset mam, nainstalovas som ericson, nic.. tak som skusil sierru.. a tiez to nejde.. 
V NTB môže byť wifi karta od troch výrobcov.Skúsil si všetky.V správcovi zariadení Ti vyskakuje nerozpoznané zariadenie.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V spravcovi zariadenia vyber to nezname zariadenie, pravym tlacitkom vlastnosti, tam vyber poslednu kartu podrobnosti a z toho rolovacieho potom vyber indetifikaciu hardware. Tam ti ukaze taky zvlastny riadok alebo riadky, tak klikni na to a cele to skopiruj. To daj potom do Google a povacsine ti najde model a typ, resp. rovno aj odkaz na driver. Trebars nieco taketo: PCI\VEN_10DE&DEV_11C6&SUBSYS_842B1043&REV_A1
To unknown bol power manager, prave som to nainstaloval, tak to zmizlo.. ale mam tam dalsich 5 nenainstalovanych ovladacov, tak idem to riesit..
-
hojko
Site Admin
Mal si dat chipset, usb, grafiku a potom ostatne, normalne rad, radom to instalovat.
Tipujem zrejme nemáš :
Hotkey Features Integration for Windows
Intel(R) USB3.0 eXtebsible Host controller Driver
Lenovo Fingerprint Reader
Hotkey Features Integration for Windows
Intel(R) USB3.0 eXtebsible Host controller Driver
Lenovo Fingerprint Reader
Instaloval som vsetko co mi prislo dolezite a co som poznal.. vsetko po restarte fungovalo, az na net.. ale grafika sa mi zda ze nejak hapruje pretoze ked zapnem notebook tak to strede tak horizontalne preblikne asi... ale neviem ci to je ovladacom, kedze na jednej strane ma kamos notebook natrhnuty..
..
OTHERdevices - ethrnet som spojazdnil, riesim este network, a potom tam mam dva krat pci a USB..
Ja mam potom cvaknem skor to co mam, pretoze mam pocit ze tam mam toho uz dost a nic nejde..
OTHERdevices - ethrnet som spojazdnil, riesim este network, a potom tam mam dva krat pci a USB..
Ja mam potom cvaknem skor to co mam, pretoze mam pocit ze tam mam toho uz dost a nic nejde..
-
Flashrobot
Medium Expert
na drivery - hlavne notebooky ktore maju vela roznych chipsetov odporucam tento softik: http://drp.su/download.htm
Velakrat mi usetril kopec casu. Ja pouzivam tu offline verziu ktora sa da stiahnut z torrentov a instalujem z tade len drivery, ziaden sw, lebo vacsina z neho je tam aj tak len po rusky...
Velakrat mi usetril kopec casu. Ja pouzivam tu offline verziu ktora sa da stiahnut z torrentov a instalujem z tade len drivery, ziaden sw, lebo vacsina z neho je tam aj tak len po rusky...
takto to aktualne vyzera, vsetko facha ako ma.. ale obavam sa ze tam mam toho viac ako by som mal, ci je to ok? inak mozno driverom na grafiku som si neni isty... ale nic mi uz nevyskakuje..
Dakujem za pomoc pani, pomohlo mi znova toto forum a hlavne dost rychlo
.
Dakujem za pomoc pani, pomohlo mi znova toto forum a hlavne dost rychlo
-
hojko
Site Admin
Z toho screenu sa neda nic vycitat. Daj screen zo spravcu zariadeni, ze ci tam nemas vykricnik.
nemam ziadny, to asi netreba screenovat.
Myslel som len ze ci tam nemam nainstalovane nejake hluposti na viac. Ale ked nie, tak ok.
Dakujem
Myslel som len ze ci tam nemam nainstalovane nejake hluposti na viac. Ale ked nie, tak ok.
Dakujem