btw tieto anglické úvodzovky mi píše všade, v prehliadačoch, iných textových editoroch atď, proste všade. Používam Windows 7 a dal by som ruku do ohňa za to, že ešte pred týždňom som mal klasické slovenské úvodzovky, minimálne vo Worde.
MS Word úvodzovky
MS Word úvodzovky
Chytila ma taká nočná tvorivá chvíľka a všimol som si, že mi nefunguje písanie normálnych slovenských úvodzoviek. Doteraz som stále klávesou ô písal v kombinácii so shiftom úvodzovky vyzerajúce takto „randomukazkovytext“ (teraz som ich napísal pomocou klávesy alt + čísla). Lenže nech robím čokoľvek, jediné úvodzovky aké teraz viem dostať sú tieto: "blablabla". Mám nastavený slovenský jazyk, žiadne nastavenia klávesnice som nemenil a nerozumiem, ako mohla klávesa sama od seba začať písať iné úvodzovky
Nejaké rady?
btw tieto anglické úvodzovky mi píše všade, v prehliadačoch, iných textových editoroch atď, proste všade. Používam Windows 7 a dal by som ruku do ohňa za to, že ešte pred týždňom som mal klasické slovenské úvodzovky, minimálne vo Worde.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS Word úvodzovky
Lenze toto su klasicke slovenske uvodzovky ". Anglicke pises cez ALT + P '
To co robi word je, ze tie uvodzovky na zaciatku hodil dole. To musis najst niekde v nastaveni vo worde.
Chod do Wodru, Daj Moznosti -> Kontrola pravoposu a gramatiky -> Moznosti -> Automaticky format pri pisani -> Rovne uvodzovky oblymi
To co robi word je, ze tie uvodzovky na zaciatku hodil dole. To musis najst niekde v nastaveni vo worde.
Chod do Wodru, Daj Moznosti -> Kontrola pravoposu a gramatiky -> Moznosti -> Automaticky format pri pisani -> Rovne uvodzovky oblymi
Re: MS Word úvodzovky
Presne to je ono
3x hurá a vďaka