WEB-stranka
WEB-stranka
Caute, viete mi prosim vas povedat preco zrazu z nicoho nic mi nejde zobrazit jednu stranku na mojom nete doma co mam cez router DSL ale ked si dam zdielat wifi hotspot tak sa mi zobrazi bez problemu. Dakujem
Re: WEB-stranka
Vypisuje nejakú chybu alebo len naťahuje do nekonečna? Skúsil by som reštartovať router. Nemohli zablokovať stránku pre Tvoju IP?
Mozno ju blokuje antivir. Aj tak by som videl chybu v DNS, teda zmen dns servre v nastaveni internetu (wifi karta alebo sietova karta pod tcp/ip v4) na Google DNS. Ich IP adresy su 8.8.8.8 a 8.8.4.4, to by malo pomoct.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keby ju blokuje antivir, tak mu to tam napíše že ju zablokoval a nepýtal by sa. Navyše by ju blokoval aj keby ide cez wifi hotspot.
audiotrack, myslim ze wifi hotspot mysli autor z telefonu, ale mozno sa mylim... 
To ma nenapadlo. Wifi hotspot bude zdielanie mobilneho netu a druhym mobilom alebo notebookom sa pripoji na tuto siet, no a tam to ide. Takze to vidim na tie DNS.
dakujem, uz to ide 
V com bol problem?
Zdravim, snad to mozem napisat tu... Potrebujem robit cvicne testy na tejto stranke: http://regfap.nbs.sk/skusky/testy
Ide o to, ze pocas testu niekedy ked kliknem na dalsiu otazku, tak sa mi zobrazi hlaska Session expired, please reload the page. Dam odznova nacitat stranku, kliknem na Pokračovať a test mozem robit odznova. Robi to aj na chrome, aj na mozile. Neviete kde moze byt chyba? K+
Ide o to, ze pocas testu niekedy ked kliknem na dalsiu otazku, tak sa mi zobrazi hlaska Session expired, please reload the page. Dam odznova nacitat stranku, kliknem na Pokračovať a test mozem robit odznova. Robi to aj na chrome, aj na mozile. Neviete kde moze byt chyba? K+
Vyprasala ti session. V tej session bude zrejme casovy limit toho testu, ten je 40 minut. Preto ta vypina. Ja som to skusal zapnut, preklikal som 10 otazok a vypol to, ziadny problem som s tym nemal.
Praveze nie, mne to vypadne do 1 minuty.. aj ked skusam preklikavat tak preklikam aj vsetkych 30 a nic a potom po 10 otazkach mi to naskoci 
Mne to tiez funguje, dokonca som spravil 
a teraz vam ide tato stranka? mne nejde ani otvorit...
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2015, 12:08)
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2015, 12:08)
M&M napísal:Zdravim, snad to mozem napisat tu... Potrebujem robit cvicne testy na tejto stranke: http://regfap.nbs.sk/skusky/testy
Ide.