Zdravím Vás,
Zatiaľ ste mi vždy nejako poradili, snáď nájdeme niečo aj teraz...
Hľadám program cez ktorý budem vedieť púštať obraz ako LIVE ... Teda venujem sa tvorbe videií, animácii a napríklad v utorok je na koncerte veľká LED-ková stena kde púštam podľa scenára od reklám, cez efekty, rôzne upravené tématické videá...
Všetky videá keď už mám hotové, je nezmysel ich púštať jednotlivo, (musel by som mať 2 obrazovky, aby nebol vidieť prechod ked vypnem napr video) preto som poižíval jeden program ktorý chce už zmenu a natrafil som na niečo takéto, že dokážem si ešte finalne efekty a videá upraviť, prepínať atď...
(Prípadne čo by sme mi odporučili Vy) ... Nešli mi akurát do tej Areny nahrať videá aj keď boli v podporovanom formáte (neviem prečo)
Keď tak sa ma pýtajte, ak som niečo neuviedol čo môže pomôcť pri výbere toho správneho software-u ...
Ďakujem
Video software (Live video) - Resolume Arena
-
lekoklatik
VIP
Re: Video software (Live video) - Resolume Arena
Resolume je podľa mňa výborná voľba, i keď je to skôr program efektový, a to v zmysle obmieňania skôr smyčiek videí (pár sekúndové klipy) a maxovanie tých smyčiek rôznymi filtrami ktoré ponúka Resolume, alebo si pripravíš nejaké svoje. Napríklad efekt ohňa, elektriny, cez snehové vločky až po nejaké rozpúšťanie farieb či extrémnej zmeny celkovej farebnej schémy samotných klipov.
Prelínanie, prekrývanie, rozštvrtenie, rozpixelovanie etc. videoklipov. Neviem či je moc vhodný na nejaký prechod medzi videami s dlhšou stopážou.
Osobne by som hľadal problém neúspešného importovania podporovaných formátov práve v dĺžke videí, ale to strieľam len tak z brucha.
Rozhodne je to výborná voľba na nejaký ViDJeing v reálnom čase.
Široká škála rôznych nastavení premietaná v reálnom čase, spomínaná možnosť púšťať v jednom okne výstupné video a v druhom samotné mixovanie, prepínanie medzi týmito oknami. Povŕtaj sa v tom programe trošku, pogoogli ako kto vyriešil túto "nekompatibilitu" videí.
Prípadne skús program Traktor VJ. Na youtube nájdeš aj nejaké videá. Je to samozrejme od tvorcov celkom úspešného "userfriendly" zvukového DJovania, Traktor DJ. S týmto programom skúsenosti nemám, takže bližšie poradiť nedokážem.
Prelínanie, prekrývanie, rozštvrtenie, rozpixelovanie etc. videoklipov. Neviem či je moc vhodný na nejaký prechod medzi videami s dlhšou stopážou.
Osobne by som hľadal problém neúspešného importovania podporovaných formátov práve v dĺžke videí, ale to strieľam len tak z brucha.
Rozhodne je to výborná voľba na nejaký ViDJeing v reálnom čase.
Široká škála rôznych nastavení premietaná v reálnom čase, spomínaná možnosť púšťať v jednom okne výstupné video a v druhom samotné mixovanie, prepínanie medzi týmito oknami. Povŕtaj sa v tom programe trošku, pogoogli ako kto vyriešil túto "nekompatibilitu" videí.
Prípadne skús program Traktor VJ. Na youtube nájdeš aj nejaké videá. Je to samozrejme od tvorcov celkom úspešného "userfriendly" zvukového DJovania, Traktor DJ. S týmto programom skúsenosti nemám, takže bližšie poradiť nedokážem.