TV bez reklám

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Marauder
Amateur
Amateur

TV bez reklám

Príspevok od používateľa Marauder »

Zdar, neviete niekto či má Orange dostupné niečo ako Magio TV ? Ak áno mate s tým niekto skúsenosti?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Umožnuje toto Orange?

Príspevok od používateľa brm »

Myslíš Fibernet s TV? Resp. FiberTV?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Umožnuje toto Orange?

Príspevok od používateľa hojko »

A co ci ma dostupne ako MagioTV??? Faktury, dialkovy ovladac, webovu stranku alebo co mas na mysli???

Zmen si nazov temy, vid. pravidla fora.
Marauder
Amateur
Amateur

Re: TV bez reklám

Príspevok od používateľa Marauder »

Myslím niečo také, čo umožňuje pretáčáť reklamy, alebo si filmy pozrieť neskôr.
brm
Darca
Darca

Čiže myslíš archív alebo nahrávanie?

Skús pozrieť na tento článok, ktorý je síce rok starý, ale k horšiemu sa to určite nezmenilo:
http://www.itnews.sk/tituly/pc-revue/20 ... ekom-a-upc
A pre viac informácií skús pozrieť orange.sk

:)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ono sa to moze zhorsit, kedze televizie maju problemy s tym ze niekto ma archiv. Viem ze nas lokalny provider to chce mat cez IPTV a maju s tym problemy.
Markiza, JOJ atd. nechcu aby si niekto mohol natacat programy ci mat dokonca archiv.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

markiza a joj nech su radi ze ich este vobec dakto pozera, lebo dlho to tak uz nebude, tak odporucam nech nenasieraju ludi svojou hamiznostou, akurat to urychlia...
brm
Darca
Darca

Michaelo.. zhorší sa maximálne v tom, že zrušia archív pre Markízu, Joj a spol.. prípadne rovno aj nahrávanie týchto programov, ale určite kvôli tomu nezrušia celý archív s ostatnými programami a taktiež nahrávanie ostatných programov. Autor témy nešpecifikoval, že chce práve Joj a Markízu bez reklám.

;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Michaelo napísal:Ono sa to moze zhorsit, kedze televizie maju problemy s tym ze niekto ma archiv. Viem ze nas lokalny provider to chce mat cez IPTV a maju s tym problemy.
Markiza, JOJ atd. nechcu aby si niekto mohol natacat programy ci mat dokonca archiv.
pokial si nieco sam lokalne nahravas na svoj disk (co min. pri Antik STB ide) a sam si v tom pretacas, tak sa Markiza s JOJkou aj celou galaxiou mozu na hlavu postavit a nepomoze im to :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nj, Uz aj kazda obycajna TV so sat tunerom vie nahravat na USB.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja mám službu ORANGE DOMA, kde mám internet aj TV. K TV poskytuje ORANGE zadarmo TV archív posledných 7 dní, kde si človek môže kedykoľvek pretočiť a pustiť reláciu/film, kedy sa mu zachce. No archív je určený iba pre slovenské TV stanice, ako je Markíza, Dajto, Doma, Joj, Joj Plus, Wau atď. České alebo zahraničné TV stanice v archíve zahrnuté nie sú. Nahrávať som ešte neskúšal nič, no viem, že tam tá funkcia je. Stačí len do boxu pripojiť USB alebo HDD a môže sa aj nahrávať.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nahravanie ma nikdy ani nenapadlo pouzit v dnesnej dobe torrentov a roznych zdrojov na stiahnutie filmu..takisto pozerat film resp. reklamy prerusovane filmami je masochizmus
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja mam doma magio s HDD na ktore mozem nahravat. Ale ide o to, ze tym TV to vadi a chcu zakazat predaj takychto zariadeni. A vadi to STV, Markize, JOJ (tie boli na danom stretnuti a vraj to nebol prave slusny a kultivovany rozhovor ked prislo na nahravanie a archiv), teda hlavnym slovenskym TV.

A to ze ty mas doma disk, to je jedna vec, no oni v klude mozu povedat niekomu ako orange ci magio, aby prestali predavat setoboxy s HDD, ci poskytovat archiv, inak im prestanu poskytovat svoje sluzby.

Mne osobne to je u prdele, co by som pozeral je tak History HD, National Geographic, HBO a Cinemax. Po pravde normalnu TV som nepozeral uz peknych par rokov (asi 6) a nechyba mi to. Co si chcem pozriet, si pozriem na PC bud u mna v izbe, alebo dole v obyvacke kde je PC prpeojeny na projektor a domace kino.

Len hovorim, ze tie TV zacinaju proti tomu bojovat. Osobne dufam ze pridu o vsetky prachy a pomaly chcipnu v rohu.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja mam Netflix subscription na 2 zariadenia naraz a uplne mi to staci.
Napísať odpoveď