Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Markoff
Light Professional
Light Professional

Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Markoff »

ta výška je riadna blbosť :D Ja mam viac ako 180 a babu tiez nemam. Ale to preto ze ich nevyhladavam a som si toho aj vedomy. Keby som som chcel tak by som mozno mal. Je to proste len o tom co chces a ci si za tym ides, tak ako je to aj v skole alebo praci. A ked mas k tomu este pekny balik penazi tak mozes vyzerat aj ako quasimodo a nejaka ta bude chciet :)
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forsaken »

za 50eurikov si zasexujes aj s tvojou vyskou :D ked ti ide iba o to...
http://www.zafo.sk/katalog/sk
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Tak to si nepochopil. Co som mal na mysli je nieco typu FWB alebo vyssie (az po plny vztah). Pointa je, ze nemam iluzie, a ani potrebu, ze by moj prvy vztah bol automaticky roky dlhy alebo ze by to bola nejaka "osudova laska".

Prostituciu neodsudzujem ale nie je to nieco, co by ma lakalo
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Budem hovoriť v tvojej reči.
Doplň četnosti výskytu jednotlivých javov do nasledujúcej tabuľky, z ktorej si následne zostavíš graf (histogram sa to volá? ):

Nadviazal som kontakt s neznámym dievčaom - ...
Rozprával som sa s babou viac ako 10 minút - ...
Vypýtal som si kontakt na babu s ktorou som trávil čas - ...
Pozval som babu na rande - ...
Išiel som s babou na rande - ...

Keď sa pozrieš na ten graf, tak určite pochopíš, čo tým chcem povedať...

Ak by si predsa len nepochopil:
Spoiler
Štatisticky vzato si nájdeš babu len tým, že budeš vyberať z dostatočne veľkého množstva potencionálnych partneriek, nakoľko pravdepodobnosť nájdenia partnerky je nenulová. Nerozoberaj zbytočne svoj výzor, môžem ti povedať toľko, že ak si s ňou máš fakt rozumieť, tak ten nebude tak podstatný.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

laicky povedané musíš mať zdravú drzosť a skúšať... možno ti dá deväť košom ale desiata nie...
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Vyska urcite nie je problem, mam kamarata co ma cca 165cm aj s vlasmi a bab mal tolko ze to uz ledva spocita, ide o to nerobit z tej vysky hendikep ale brat to tak ako to je, ale to hovorim ze on ma 165 a nie 174 ako ty, co by on za taku vysku dal, btw ja mam 176cm a nikdy som to niak neriesil, vzdy boli ine veci horsie co by som na sebe zmenil :D ale v podstate nejde o to ako vyzeras ale ako vyzarujes na ludi, baby chcu niekoho sebavedomeho, kto sa s nimi vie v pohode porozpravat atd, a to sa da dosiahnut len treningom a zjavne ten ti chyba kedze si za rok hovoril len s troma babami co je zalostne malo, to aj najväcsi casanova by mal problem niaku zbalit keby sa s nimi nerozpraval. Pocul som taku vec (stotoznujem sa s nou), ze si priemer 5tich ludi s ktorymi sa najcastejsie stretavas a myslim ze to celkom sedi, takze tipujem ze spolubyvajuci alebo kamarat na VS je v podobnej situacii, proste nekomunikujete so zenami a ako keby sa ich bojite, ale vo chvili ked ich zacnes brat ako kamarata to mozno z teba opadne a budes na nich pôsobit pritazlivo, teda ja to asi tak robim a celkom to vychadza + tie sexualne narazky tam vo vhodnej chvilu su. takze ti radim skus sa mozno zacat kamaratit s ludmi ktori maju blizsie k zenskemu pohlaviu a tak sa zaradit aj ty medzi nich a urcite sportuj nadalej aj ked ja mam radsej tu posilku lebo z behu si (teda aspon ja) potom velmi chudy a to baby tiez az tak nepritahuje, ale vzdy lepsie ako mat 130kg. (aj ked moja sestra ma 45kg a ma frajera co ma 125kg :D )

takze vela stastia ti prajem a snaz sa viac komunikovat so zenami lebo bez toho to nejde...
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Bol som presne taký ako ty. Síce výšku mám dobrú, ale vôbec nejde o to. Bol som na VŠ, nebol som na intráku, ale skoro celú VŠ som si nevrzol, pretože som sa nepohyboval v spoločnosti žien. Chodil som na elektrotechniku, kde keď nájdeš nejakú ženu, tak sa najskôr zamyslíš, či je to naozaj žena. A vždy som si hovoril, že ako je to možné, že aj takí spolužiaci, ktorí vôbec nevyzerajú nejak dobre, sú nízki alebo tuční sa často v pondelok rozprávajú o tom ako pretiahli nejakú babu v piatok večer. Vôbec nejde o telesnú výšku! Ide o tvoju osobnosť!

Potom som si uvedomil, čo som robil zle:
1. nechodil som často do spoločnosti
2. mal som takých kamarátov ako som bol aj ja, takže keď som s nimi aj chodieval von, nehrozilo žeby som sa s nejakou babou zoznámil
3. chodil som von len s tými kamarátmi, takže čisto chlapčenská partia
4. bál som sa odmietnutia a stále som rozmýšľal, čo si o mne pomyslia iní

Takže vykašli sa na svoju výšku. Choď do spoločnosti, oslov babu, ktorá sa tí páči, a čo je !!najdôležitejšie!! -> nevzdaj sa keď ťa prvá odmietne, ani keď to spraví aj druhá, tretia, štvrtá, piata ... postupne zistíš sám ako na nich a povedzme ak ťa teraz odmietne 9 z 10 žien, o nejakú dobu to bude už len 7 z 10, neskôr 5 z 10 a podobne. Jednoducho to netreba vzdávať a hlavne nebáť sa. Aj ženy sú len ľudia. Nič ti nespravia. A keď ťa nejaká odmietne, nepovedz si, že ty si debil, že ty si to pokašlal. Povedz si, že to ona. Že ona je tá sprostá, a že takú by si ajtak nechcel. Treba skúšať, tým naberieš skúsenosti. A kto hľadá, ten nájde ;) Good Luck
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

LeibnitzX napísal:Prostituciu neodsudzujem ale nie je to nieco, co by ma lakalo
tym som chcel naznacit ze ked to "nejde" po "dobrom"... co tak skusit inu cestu

takato skusenost by ti urcite zmenila zmyslanie o hladom tvojej vysky a inych pochybnosti.

sak 40e nieje katastrofa, a ked ta to teda neposunie, tak si mozes povedat ze si aspon skusil.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nemyslím si, že by takáto skúsenosť zmenila jeho zmýšľanie. Štetka pôjde do postele aj s tým najväčším škarediakom, keď zaplatí, pokiaľ sa nebavíme o nejakej luxusnejšej eskort službe. A keď už príde k aktu, tak to rozhodne nie je žiadne milovanie plné lásky. Akurát tak sa z neho môže stať človek, ktorý bude brať sex ako niečo materiálne, čo si môže ľahko kúpiť. Prostitútky nech len radšej nechá skúsenejším. Ja osobne by som určite nechcel, aby môj prvý sexuálny zážitok bol s nejakou šľapkou.
LeibnitzX
Expert
Expert

Tu vetvu o prostituci rovno uzavrime, je to subjektivne off topic.

@dunno no tak toto ma vazne zaujima! :). Nie som z z elektrotechniky ale niecoho z 95% podobneho, moji kamarati rovnako. O tych piatich ludoch to bude asi pravda. Len mi povedz, ako z tejto situacii, kde je pravdepodobnost toho ze sa co i len dotknes nejakej zeny na nerozoznanie od nuly si sa dostal k uspeschu?

Vybudoval si si novy okruh kamaratov? Alebo si len zacal sam od seba chodit sam von?
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Začal som sa viac stretávať s kamarátmi, s ktorými som sa doteraz veľmi nestretával. Taktiež jeden kamoš bol na tom rovnako ako ja, tiež ho to už štvalo a chcel zmenu. Tak dá sa to povedať aj tak, že som si vybudoval nový okruh kamarátov, s ktorými sa stretávam. Ešte predtým som si začal písať so ženami cez net a potom ich pri prvej príležitosti volať von. Aj to bola dobrá skúsenosť.

Hlavne musíš vyjsť zo svojej tzv. komfortnej zóny. Chce to jednoducho zmenu, a zmena nastane len ak budeš robiť niečo, čo si doteraz nerobil a teda je jasné, že zo začiatku to pôjde ťažšie, ale treba to prekonať a robiť aj veci, ktoré si doteraz nerobil. Pretože ako sa hovorí, "Ak spravíš niečo čo si ešte neurobil, nevieš síce čo sa stane, ale ak nespravíš nič, môžeš si byť istý, že sa nestane nič".

A možno nie je zlý nápad ísť aj sám niekam. Poznám pár ľudí, ktorí idú aj sami niekam von, na diskotéku a povedia si, že "veď niekoho tam stretnem". Ale lepšie je to v skupinke aspoň 2-3 ľudí. Ale nie takých, ktorí sa zašijú niekde do rohu a s okolím nekomunikujú.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Hm a čo tak skúsiť pokec? Seriózne sa zamysli, je to miesto, kde máš v podstate nekonečné možnosti, čo sa týka žien. Môžeš si s nimi písať od rána do večera. Raz si povieš, že tak túto by som rád spoznal aj osobne a pozveš ju von. A ona pôjde, lebo ťa chce spoznať. Na prvom stretku sa bojí rovnako ako ty, je prvý krát vonku s niekým, s kým si doteraz iba písala. Takže ste na tom úplne rovnako :wink: . Plus je, že už máš nejaké sympatie, keďže šla s tebou.
Je to na tebe s akou ženou pôjdeš von, ako ju zaujmeš. Každopádne skvelé miesto kde začať, postupne...
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

A co tak skusit pozbierat vsetku svoju guraz a oslovit na ulici prvu slecnu co sa ti bude pacit? S priemernym ksichitom by si mal 50 percentnu sancu na uspech, s tvojim nadpriemernym su tie sance o cosi vyssie.
LeibnitzX
Expert
Expert

@DarkNation ono to bude v asi v tom. Na oslovenie mam vyhliadnute ovela lepsie miesto kam pravidelne chodim, kde sa apriorne o tych zenach da nieco predpokladat a su ich tam stovky (!!) (jedna nemenovana univerzitna kniznica :)) takze s miestom problem (povedzme si pravdu) nie je. Bottleneck celej tejto operacie je v tom, ze sa spravam ako big pussy a zbierat odvahu budem nejaky ten tyzden.

Som ale vdacny za feedback z fora, hoci je drsny (zeny ma budu odmietat, aj tak musim inicializovat) je prekvapivo motivujuci. (tym samozrejme temu neuzatvaram a dalsie nazory su vitane :) )
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

LeibnitzX napísal:
Vybudoval si si novy okruh kamaratov? Alebo si len zacal sam od seba chodit sam von?
Hej, mozes ist aj sam, ja som chodil von sam, ked nebolo s kym, stale somsiel do miestnehej krcmi, stale som niekoho stretol, a vlastne nikdy som tam sam nebol nakoniec.
AJ svoju partnerku s ktorou som vo vzahu 3 roky, som stretol, ked som siel von sam.
DarkNation
Expert
Expert

Coho sa tak velmi bojis?
LeibnitzX
Expert
Expert

@DarkNation ako no offense, ale nechapem ako sa mozes pytat takuto otazku.

Coho sa bojis ked napriklad mas odprezentovat nejaku prezentaciu pred velkym publikom? Asi tak.
Zrazi to sebavedomie (ktore zo zaciatku nie je velmi velke), mozes vyzerat ako idiot a uprimne, neznasam to pretvarovanie sebavedomia. Mozno tak 0.1% mladych muzov ma svoje velke ego/sebavedomie opravnene (vysoki, maju skvelu pracu, su 100% zdravi, pekni, etc.) ostatok je to BS ktory zeny zeru. Akoze, v mojej skole, praci ide vsetko typu bullshit prec, ako najefektivnejsie mozeme zostrojit riesenie problemu X?

Navyse, aby ta zeny nepovazovali za loosera tak musis mat spomenute veci, vysku (vid: https://twitter.com/heightismxposed ) sebavedomie, musis sa pekne obliekat, musis byt asertivny, brat na seba riziko oslovenia, mat dobry job, mat skvelu povahu, zmysel pre humor a za co? Na to aby si po tyzdni zistil ze ma povahu ako sliepka a cely ten kolotoc isiel odznova?
A hlavne, co musi robit zena? Staci aby sa narodila pekna (geny = ekvivalent vysky uz muzov) a aby sa nenapchavala 24/7 (ale muzi to maju rovnake, tiez musia na sebe fyzicky pracovat) a aby nebola totalna tava. Pointa je, ze vsetko toto musi splnat muz, ale okrem toho este 5x tolko navyse ...
DarkNation
Expert
Expert

Podla tvojej teorie by potom mali partnerky len vysoki, vysportovani, dobre obleceni muzi s dobrym zamestnanim, vysokym sebavedomim co ale ako vsetci vieme nie je v skutocnosti pravda. Kde sa potom stala chyba?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX napísal:Mozno tak 0.1% mladych muzov ma svoje velke ego/sebavedomie opravnene (vysoki, maju skvelu pracu, su 100% zdravi, pekni, etc.) ostatok je to BS ktory zeny zeru.
Takze aby som si sam seba vazil musim byt vysoky, mat skvelu pracu, byt 100% zdravy, pekny, atd.?
LeibnitzX
Expert
Expert

DarkNation napísal:Podla tvojej teorie by potom mali partnerky len vysoki, vysportovani, dobre obleceni muzi s dobrym zamestnanim, vysokym sebavedomim co ale ako vsetci vieme nie je v skutocnosti pravda. Kde sa potom stala chyba?
Chyba sa stala v tom, ze si si neprecital/nepochopil moj komentar. Tona muzov tie vlastnosti pochopitelne nema, teda ich sebavedomie by rozhodne nemalo lietat v oblakoch ale su tak sprosti/namysleni/v iluziach ze ho maju, a je to fake. Ich sebavedomie nekoreluje s ich schopnostou/vlasnostami (nieco ako papierova mena, ktora nie je kryta nicim) a zeny im s radostou zozeru => maju vztah.

Pochopitelne niekto moze povedat nech to vytvorim rovnako fake sposobom aj ja, ale to je nezmysel a pretvarovat sa jednoducho nedokazem.
Napísať odpoveď